Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(*Enigma @ 2013 12 06, 14:51)
ISLAIKIAU!!! Jokie uraganai, jokios pugos nesutrukde  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ziauriai laiminga esu, nors dar nelabai suvokiu kad pavyko.  bigsmile.gif  Aikstelej viska super atidirbau, pagyre egzaminuotojas. Mieste kai tokios salygos tai stengiaus kuo atsargiau vairuot, laikytis atstumu, stabdyt anksciau. Viena syk tik buvau uzgesus prie ziedo, kai norejau ilekt greicau  blush2.gif Kol kas dar visi ispudziai gyvi, nenusistoveje, tai net sunku kazka pasakot.  lotuliukas.gif
Islaikiau ir sakau visoms, kurios laikys, kad nesijaudinkit, islaikysit anksciau ar veliau  4u.gif

kaip sveikinu.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif ar užgesus prie sankryžos nebūna kritinė? man irgi nutinka taip ir noro kuo greičiau pajudėt...
man prasidėjo papildomi važiavimai.... kaip supratau, mokykloj nepraeisiu lengvai, bus daug sunkiau nei regitra... tai gal ir žiema praeis, sniegas nutirps biggrin.gif šįryt viena po aikštelę makalavaus, ant estakados ratai užbuksavo... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(verbus @ 2013 12 06, 13:52)
man tik pro soninius veidrodelius,pvz apvaziuoju kaireje,tada iskart ziuriu kada pasirodys desineje puseje ir link jo suku (vaira i desine iki galo),kai apvaziuoju ji tada jau ziuriu i kaire ir suku link jo pilnai vaira.apvaziuoju ji tada vel desiniam veidrodeli ieskau,as buna kad per daug nusuku ir tada jau nebematau nieko verysad.gif beda man.kitasyk atrodo,kad gatveje jau lengvaiu-kol tiesu ir masinu nera smile.gif ,o tas vilijampoles kaune ziedas-brrrr neatsiskaiciuoju as tu isvazivimu,kauno pilies paprastesnis.

mane taip moko atgal važiuot: pirmą apvažiuoju kaip sakė akyra - taip pat susuktais ratais, kaip buvo į priekį važiuojant paskutinis... o toliau- žiūri į priešingą veidrodėlį, pamatai tą "buratiną" - dar netiesini, važiuoji susuktais ratais kol jis nusileidžia maždaug iki pusės veidrodėlio (kol dar per pusę veidrodėlio matosi apačioj po gairele asfaltas), tada greit tiesinti ratus ir važiuoti tiesiais kol gairelė "nusileis" - nebesimatys apačioj po ja asfalto, bet ji dar visa matysis veidrody. kai tik ji pasiekia apatinį veidrodžio kraštą - greit sukti ratus į jos pusę ir važiuoti, dabar jau žiūrint į kitos pusės veidrodėlį ir ieškant sekančio... ir tt...
nežinau, gal ir neaiškiai parašiau, bet nesunku, tik reikia labai iš lėto, atidžiai, o aš vis paskubu, ir nuvinguriuoju irgi nežinia kur..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 06 gruodžio 2013 - 15:33
QUOTE(zuikis5 @ 2013 12 06, 16:31)
kaip sveikinu....  4u.gif  4u.gif  4u.gif ar užgesus prie sankryžos nebūna kritinė? man irgi nutinka taip ir noro kuo greičiau pajudėt...

Aciu 4u.gif
Siaip mano ziniai, tai per egzamina regitroj galima 3kartus uzgest, jei daugiau tai tada viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2013 12 06, 17:37)
Aciu  4u.gif
Siaip mano ziniai, tai per egzamina regitroj galima 3kartus uzgest, jei daugiau tai tada viskas  ax.gif

hm... man tai sakė net 9... bet čia aikštelėj ar šiaip kur išvažiuojant, o jei prie sankryžos - tai tipo avarinė situacija, ir atia... ar maišau kažką?
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 12 06, 16:50)
hm... man tai sakė net 9... bet čia aikštelėj ar šiaip kur išvažiuojant, o jei prie sankryžos - tai tipo avarinė situacija, ir atia... ar maišau kažką?

36. Sankabos valdymas:
36.1. KK – užgesina variklį ir sudaro potencialiai pavojingą situaciją;

Idomiai su tom potencialiai pavojingom situacijom lotuliukas.gif Esme ta, kad kai as uzgesau, tai bandydama pajudet is vietos per greit sankaba atleidau ir viskas, realiai jokios pavojingos situaciojos nesukeliau ir tuo labiau tada nebuvo uz manes masinu ax.gif
Atsakyti
enigma uchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuoleeeeeeeeeeee 4u.gif
su gyvatele pabandykit ziuret galini veidrodeli kaip tarpini,bus lengviau orientuotis mirksiukas.gif

uzgesti galima 6 kartus per egzamina,sestas kartas skaitos kaip kritine klaida...mieste uzgesimas prie sankryzos tarkim kai stovi ir pajudi ir iskart uzgesti kiek zinau nera kritine.....

Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 12 06, 18:27)
uzgesti galima 6 kartus per egzamina,sestas kartas skaitos kaip kritine klaida...mieste uzgesimas prie sankryzos tarkim kai stovi ir pajudi ir iskart uzgesti kiek zinau nera kritine.....

o mane vis gąsdina, kad kritinė... čia ne ta potenciali situacija? nes iš paskos važiuojantis jau gali į užpakalį bakstelėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 12 06, 17:27)
enigma uchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif saunuoleeeeeeeeeeee 4u.gif

Aciuuu 4u.gif drinks_cheers.gif as vis dar kaip sapne jauciuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2013 12 06, 12:51)
ISLAIKIAU!!! Jokie uraganai, jokios pugos nesutrukde  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ziauriai laiminga esu, nors dar nelabai suvokiu kad pavyko.  bigsmile.gif  Aikstelej viska super atidirbau, pagyre egzaminuotojas. Mieste kai tokios salygos tai stengiaus kuo atsargiau vairuot, laikytis atstumu, stabdyt anksciau. Viena syk tik buvau uzgesus prie ziedo, kai norejau ilekt greicau  blush2.gif Kol kas dar visi ispudziai gyvi, nenusistoveje, tai net sunku kazka pasakot.  lotuliukas.gif
Islaikiau ir sakau visoms, kurios laikys, kad nesijaudinkit, islaikysit anksciau ar veliau  4u.gif

Sveikinu! 4u.gif
Aš jau šiandien atsiėmiau vairuotojo pažymėjimą, nors sake gamins apie 2 savaites, bet pagamino per savaitę. smile.gif galvojau, kad nebijosiu išlėkt į gatvę, bet kai reiks važiuot, oi bus stresiuko, ypač, kai prisnigo. Nutariau, kad viena, kolkas nevažinėsiu, o ir draugas sakė neduos vienai mašinos, kol nepamatys, kaip aš vairuoju biggrin.gif
Atsakyti
Vargselis dar net teisiu negavo, o jau avarija padare console.gif jauciu prireiks jam pertraukeles...

http://www.15min.lt/...59-390249?cf=vl
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 12 06, 23:46)
Vargselis dar net teisiu negavo, o jau avarija padare  console.gif jauciu prireiks jam pertraukeles...

http://www.15min.lt/...59-390249?cf=vl

Tai ne jo kaltė čia smile.gif aišku tokia patirtis nekokia dar teisių neturint, bet visko pasitaiko smile.gif
Atsakyti
Man aikstelej mokykliniam bus gyvatele ir t sankryza,na gal dar trecia sake duos,bus matyt
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 12 07, 17:13)
Man aikstelej mokykliniam bus gyvatele ir t sankryza,na gal dar trecia sake duos,bus matyt

be gyvateles sake mokyklinis nepraeina,regitroje jos (gyvateles nera).o beje Donma jau gal zinai kada laikysi mokyklini.man tai tikriausiai butu didziausia kaledine dovana jeigu pazenkciau iki mokyklinio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verbus: 08 gruodžio 2013 - 09:17