QUOTE(*Enigma @ 2013 12 06, 14:51)
ISLAIKIAU!!! Jokie uraganai, jokios pugos nesutrukde
Ziauriai laiminga esu, nors dar nelabai suvokiu kad pavyko.
Aikstelej viska super atidirbau, pagyre egzaminuotojas. Mieste kai tokios salygos tai stengiaus kuo atsargiau vairuot, laikytis atstumu, stabdyt anksciau. Viena syk tik buvau uzgesus prie ziedo, kai norejau ilekt greicau
Kol kas dar visi ispudziai gyvi, nenusistoveje, tai net sunku kazka pasakot.
Islaikiau ir sakau visoms, kurios laikys, kad nesijaudinkit, islaikysit anksciau ar veliau

Islaikiau ir sakau visoms, kurios laikys, kad nesijaudinkit, islaikysit anksciau ar veliau

kaip sveikinu....

man prasidėjo papildomi važiavimai.... kaip supratau, mokykloj nepraeisiu lengvai, bus daug sunkiau nei regitra... tai gal ir žiema praeis, sniegas nutirps

Papildyta:
QUOTE(verbus @ 2013 12 06, 13:52)
man tik pro soninius veidrodelius,pvz apvaziuoju kaireje,tada iskart ziuriu kada pasirodys desineje puseje ir link jo suku (vaira i desine iki galo),kai apvaziuoju ji tada jau ziuriu i kaire ir suku link jo pilnai vaira.apvaziuoju ji tada vel desiniam veidrodeli ieskau,as buna kad per daug nusuku ir tada jau nebematau nieko
beda man.kitasyk atrodo,kad gatveje jau lengvaiu-kol tiesu ir masinu nera
,o tas vilijampoles kaune ziedas-brrrr neatsiskaiciuoju as tu isvazivimu,kauno pilies paprastesnis.

mane taip moko atgal važiuot: pirmą apvažiuoju kaip sakė akyra - taip pat susuktais ratais, kaip buvo į priekį važiuojant paskutinis... o toliau- žiūri į priešingą veidrodėlį, pamatai tą "buratiną" - dar netiesini, važiuoji susuktais ratais kol jis nusileidžia maždaug iki pusės veidrodėlio (kol dar per pusę veidrodėlio matosi apačioj po gairele asfaltas), tada greit tiesinti ratus ir važiuoti tiesiais kol gairelė "nusileis" - nebesimatys apačioj po ja asfalto, bet ji dar visa matysis veidrody. kai tik ji pasiekia apatinį veidrodžio kraštą - greit sukti ratus į jos pusę ir važiuoti, dabar jau žiūrint į kitos pusės veidrodėlį ir ieškant sekančio... ir tt...
nežinau, gal ir neaiškiai parašiau, bet nesunku, tik reikia labai iš lėto, atidžiai, o aš vis paskubu, ir nuvinguriuoju irgi nežinia kur.....