Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 28, 15:19)

egzamino metu ir as taip vairavau, islaikiau is pirmo karto, egzaminuotojas neuzskaite jokiu klaidu uz tai. g.gif

Na man mašina "ožiuotis" pradėdavo tuo metu, tai dėl to manyčiau ir prisiveikiau klaidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 01 28, 13:30)
Vien autopliuso ir nemokamų kažin ar užtenka - nebent mokotės mokykloj ir sprendžiat pilnas versijas ten. Nemokamuose labai nedaug bilietų, jie paskui kartojasi, daug ko nebūsit net "užkabinę"....Nepagailėkit kelių litų ir nusipirkit pilną versiją. Ketbilietai ko gero panašiausi į Regitros, tik jokiu būdu mintinai nesimokykit niekur - Regitroj būna šiek tiek kitaip pateikti, tad atidžai įsiskaityti(įsižiūrėti) reikia tikrai ir gerai apgalvoti - sakyčiau, ten labiau intelekto patikrinimas, negu žinių  :D

Taip, mokiausi mokykloje, bet teorijos kursą baigiau ir mokyklinį teorijos egzaminą išlaikiau dar rugsėjį ir nuo to laiko pilnos versijos nesprendžiau. Išsilaikyti „Regitroje“ teorijos egzaminą prisiruošiau tik sausį, tad žinios tikrai buvo primirštos :) O ir šiaip, turbūt žinote, jog tas teorijos mokymas mokyklose – grynas knygelės perrašymas į skaidres. Tad mokytis turi pats. Na, vienu žodžiu, kaip kam, bet man surinkti „Regitros“ egzamine iš pirmo karto 90 proc. užteko ir nemokamų testų :) Ne visada kokybė yra tai, kas brangiau :) Beje, jokiu būdu nesakau, kad gaila tų kelių litų, bet jei manote, kad tik mokamos paslaugos garantuoja aukštą įvertinimą – klystate :)
Atsakyti
QUOTE(Verseau @ 2014 01 28, 17:41)
Ne visada kokybė yra tai, kas brangiau smile.gif Beje, jokiu būdu nesakau, kad gaila tų kelių litų, bet jei manote, kad tik mokamos paslaugos garantuoja aukštą įvertinimą – klystate smile.gif

Tenorėjau pasakyti, kad nemokamuose tebūna labai ribotas skaičius bilietų, ir jie vis kartojasi... Aš kai bandydavau nemokamus - tai vis tie patys ir ne iš sunkiausių biggrin.gif Kad susidaryti pilną vaizdą - manau reiktų bent truputį paspręsti ir pilną versiją 4u.gif
Beje, žinau žmonių kurie ir išvis nesprendę testų, tik atidžiai pasiskaitę KET knygelę išsilaikė teoriją... Kaip sakiau, turint gerą galvą ir atidžiai viską sprendžiant, galima per daug nesijaudinti - žinių ten reikia, bet nuovokumas ko gero dar svarbiau...

Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 28, 17:19)
na taigi taip ir reikia daryt, atleidinejant sankaba tuo paciu metu svelniai lygiagreciai spausti gaza..kiek atleidi sankabos tiek ispaudi svelniai gazo..tada gaunasi tolygus grazus vairavimas. visada taip vairavau. niekad niekas nesikabino prie to g.gif nors cia gal dar nuo masinos priklauso  g.gif  beto gal dar nuo situacijos priklauso tarkim jei nori greiciau pajudet tada atleidineji sankaba ir spaudi gazo, jei leciau, tada tik atleidineji sankaba, ir jau atleidus, tada tik gazo duodi..na bent jau su mano masina tai vargas butu taip vairuoti, t.y.atleidinejant sankaba neduoti gazo, nes maniske labai letai begejasi buciau stabdys kelyje biggrin.gif ir dar pastebejau, perjunginejant is 1 i 2 ir is 2 i 3 begi, visada pilnai neatleidus sankabos duodu svelniai gazo, o jau aukstesnese pavarose (kai jungiu 4 ar 5 begi) jau tik sankaba atleidziu, gazo tuo pat metu jau nebeduodu

Man irgi aukštesnėse jau tolygiai persijungia ir be gazo, ir sankabą staigiau atleidžiant drinks_cheers.gif o į žemesnes jungiant gaunasi šokinėjimas...
bet išsiaiškinau jau su instruktorium, kad tiesa abiejose pusėse biggrin.gif Gazą spausti galima, kai gerai jauti KADA ir KAIP tai daryti - kai jau užsikabina sankaba, o jei paspaudi anksčiau ar per daug netyčia - tada jau blogai doh.gif
Mane dabar moko pajusti momentą kada užsikabina sankaba (ne tik pajudant, bet ir į 2, 3 jungiant), atleisti tolygiai, na ir kai jau atleidinėju sankabą į pabaigą pradėti gazuoti...
Dabar didžiausia bėda savo mažylę benzininę toyotą vairuojant - reikia kažkaip mokytis su gazu pajudėt, nes baisus stabdis esu blush2.gif kol išsijudinu iš vietos vien su sankaba... Nesusitvarkau kol kas - jei bandau gazuot - matyt per daug ar ne laiku, ir gęstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 28, 16:19)
*na taigi taip ir reikia daryt, atleidinejant sankaba tuo paciu metu svelniai lygiagreciai spausti gaza..kiek atleidi sankabos tiek ispaudi svelniai gazo..tada gaunasi tolygus grazus vairavimas. visada taip vairavau. niekad niekas nesikabino prie to g.gif nors cia gal dar nuo masinos priklauso  g.gif  beto gal dar nuo situacijos priklauso tarkim jei nori greiciau pajudet tada atleidineji sankaba ir spaudi gazo, jei leciau, tada tik atleidineji sankaba, ir jau atleidus, tada tik gazo duodi..na bent jau su mano masina tai vargas butu taip vairuoti, t.y.atleidinejant sankaba neduoti gazo, nes maniske labai letai begejasi buciau stabdys kelyje biggrin.gif ir dar pastebejau, perjunginejant is 1 i 2 ir is 2 i 3 begi, visada pilnai neatleidus sankabos duodu svelniai gazo, o jau aukstesnese pavarose (kai jungiu 4 ar 5 begi) jau tik sankaba atleidziu, gazo tuo pat metu jau nebeduodu
Papildyta:

**egzamino metu ir as taip vairavau, islaikiau is pirmo karto, egzaminuotojas neuzskaite jokiu klaidu uz tai. g.gif

*Pajudant is vietos-taip,perjunginejant pavaras-ne nepriklausomai nuo to,kokia masina-teisingai dirbant su pedalais niekas ten neleteja,persijungiant gaza juk atleidi vos keliom sekundes dalelem,greitis per ta laika nei kiek nespeja pakisti... ax.gif na,bet jei norisi daugiau pinigu isleisti kurui,ir greiciau sudrozti sankaba-aisku,galima ir sitaip vazineti-daugiau niekam toks budas nekenkia,tik masinai ir paciam vairuotojui finansiskai... ax.gif

**Pasiseke-nepastebejo,reiskia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 29 sausio 2014 - 10:10
Sveikos merginos

Noriu prisijungti prie besimokančių vairuoti, šiandiena vairavau jau 5 kartą. Ir vis nesusidraugauju su stabdziu, nemoku kaip Instruktorius sako, išleto nuspausti, man vis gaunasi kad per greitai. Aplamai viska darau per greitai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 01 29, 10:35)
Tenorėjau pasakyti, kad nemokamuose tebūna labai ribotas skaičius bilietų, ir jie vis kartojasi... Aš kai bandydavau nemokamus - tai vis tie patys ir ne iš sunkiausių  biggrin.gif  Kad susidaryti pilną vaizdą - manau reiktų bent truputį paspręsti ir pilną versiją  4u.gif
Beje, žinau žmonių kurie ir išvis nesprendę testų, tik atidžiai pasiskaitę KET knygelę išsilaikė teoriją... Kaip sakiau, turint gerą galvą ir atidžiai viską sprendžiant, galima per daug nesijaudinti - žinių ten reikia, bet nuovokumas ko gero dar svarbiau...

Tikrai uztenka atidziai persiskaityti knygute-suvokiant,kas ten parasyta,aisku drinks_cheers.gif
O nemokamuose testuose buna klaidu... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2014 01 29, 10:35)
Man irgi aukštesnėse jau tolygiai persijungia ir be gazo, ir sankabą staigiau atleidžiant  drinks_cheers.gif  o į žemesnes jungiant gaunasi šokinėjimas...
bet išsiaiškinau jau su instruktorium, kad tiesa abiejose pusėse  biggrin.gif Gazą spausti galima, kai gerai jauti KADA ir KAIP tai daryti - kai jau užsikabina sankaba, o jei paspaudi anksčiau ar per daug netyčia - tada jau blogai doh.gif
Mane dabar moko pajusti momentą kada užsikabina sankaba (ne tik pajudant, bet ir į 2, 3 jungiant), atleisti tolygiai, na ir kai jau atleidinėju sankabą į pabaigą pradėti gazuoti...
Dabar didžiausia bėda savo mažylę benzininę toyotą vairuojant - reikia kažkaip mokytis su gazu pajudėt, nes baisus stabdis esu  blush2.gif kol išsijudinu iš vietos vien su sankaba... Nesusitvarkau kol kas - jei bandau gazuot - matyt per daug ar ne laiku, ir gęstu  doh.gif

drinks_cheers.gif Busi tikras profas smile.gif
Tuo momentu,kai sankaba uzkabina varikli-uzlaikyk ja ir spausk gaza,kai pajusi,kad variklis jau isisuko ir pagavo inercija-sankaba svelniai atleidinek o gaza spausk toliau.Gesti matomai del to,kad arba sankaba per anksti paleidi,arba pati nejusdama kartu su sankaba netycia atleidi ir gaza... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2014 01 28, 00:47)
Reikia labai įsiskaityti į klausimą. Penktadienį laikiau, iš pirmo karto išlaikiau, labai labai bijojau blush2.gif  Mokiausi čia:
http://www.ketbilietai.lt/

Aš irgi šitus sprendžiau. Šiandien bandžiau atsidaryti - rašo, kad nepavyko rasti www.ketbilietai.lt. g.gif
Atsakyti
Vakar važinėjau pirmą kartą, sunkiai, oi sunkiai man sekėsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 02 01, 13:03)
Tuo momentu,kai sankaba uzkabina varikli-uzlaikyk ja ir spausk gaza,kai pajusi,kad variklis jau isisuko ir pagavo inercija-sankaba svelniai atleidinek o gaza spausk toliau.Gesti matomai del to,kad arba sankaba per anksti paleidi,arba pati nejusdama kartu su sankaba netycia atleidi ir gaza...  smile.gif

Aha, vakar jau į mišką važiavau treniruotis tongue.gif ko gero bus pirmas variantas - paleidžiu sankabą, kai gazuoju.... g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kacius @ 2014 01 31, 16:18)
Sveikos merginos
Noriu prisijungti prie besimokančių vairuoti, šiandiena vairavau jau 5 kartą. Ir vis nesusidraugauju su stabdziu, nemoku kaip Instruktorius sako, išleto nuspausti, man vis gaunasi kad per greitai. Aplamai viska darau per greitai.  blush2.gif

Mane taip pamokė stabdyt: tolygiai spausti stabdį, o prieš nuspaudžiant pilnai (prieš sustojant) - atleist pedalą trumpam, ir tada jau iki galo - toks trūkčiojantis stabdymas, ne vienu kartu spaust. Man tai padėjo - mašina tada netrūkčioja, sustoja gražiai.
O dėl to greitumo - tai ir man tas pats unsure.gif irgi labai greitai ir nervingai viską darau... Vakar sulaukiau pirmojo komplimento iš MB - sakė nu jau viską tu moki ir gali, jau VAŽIUOJI, tik skubi labai, jei darytum švelniai ir gražiai, be skubėjimo, būtų jau visai gerai biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
Mane taip pamokė stabdyt: tolygiai spausti stabdį, o prieš nuspaudžiant pilnai (prieš sustojant) - atleist pedalą trumpam, ir tada jau iki galo - toks trūkčiojantis stabdymas, ne vienu kartu spaust. Man tai padėjo - mašina tada netrūkčioja, sustoja gražiai.
O dėl to greitumo - tai ir man tas pats unsure.gif irgi labai greitai ir nervingai viską darau... Vakar sulaukiau pirmojo komplimento iš MB - sakė nu jau viską tu moki ir gali, jau VAŽIUOJI, tik skubi labai, jei darytum švelniai ir gražiai, be skubėjimo, būtų jau visai gerai biggrin.gif
[/quote]

Man neduoda MB važiuoti dar su mūsų mašina. O instruktorius visada pabrėžia, kad per grubiai ir per greitai viską darau. doh.gif akar jau pradėjau panikuoti kad liko tik 10 pamoku, o aš dar i aikštele net nevažiavau.
Atsakyti
[quote=kacius,2014 02 03, 11:08]
Papildyta:
[/quote]

Man neduoda MB važiuoti dar su mūsų mašina. O instruktorius visada pabrėžia, kad per grubiai ir per greitai viską darau. doh.gif akar jau pradėjau panikuoti kad liko tik 10 pamoku, o aš dar i aikštele net nevažiavau.
[/quote]

Į aikštelę aš irgi važiavau tik paskutines pamokas... manevrams jau reikia biški gaudytis, kitaip ten nelabai ką padarysi. Su savo irgi pradėjau mokytis (nusipirkau pigią mašinytę...) kai jau visas 15 buvau pravažiavus...
Tas grubumas gaunasi iš pasimetimo ir neužtikrintumo, norisi kuo greičiau viską padaryt, o gaunasi nesąmonės... toks blaškymasis nervingas, neatsikračiau ir aš dar jo doh.gif Vakar MB sako- įsivaizduok, kad mašina moteris ir elkis su ja švelniai švelniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Laikiausi sndmokyklini vaziavima - neislaikiau verysad.gif
Dabar pasiskambinau i mokykla kitam egzaminui registruotis, o man sako privaloma nusipirkt papildoma vaziavima, o tada dar ir egzamina. Gaunas liepe pirkti 2 vaziavimus O tai sakau as galiu su namiskiais pasipraktikuoti, o beto ta klaida mano tokia ziopla buvo. Na sako pas mus taip yra.
Ar ir pas jus vercia pirkt pravaziavimus taip? MAn pikta unsure.gif
Atsakyti