QUOTE(Verseau @ 2014 01 28, 17:41)
Ne visada kokybė yra tai, kas brangiau

Beje, jokiu būdu nesakau, kad gaila tų kelių litų, bet jei manote, kad tik mokamos paslaugos garantuoja aukštą įvertinimą klystate
Tenorėjau pasakyti, kad nemokamuose tebūna labai ribotas skaičius bilietų, ir jie vis kartojasi... Aš kai bandydavau nemokamus - tai vis tie patys ir ne iš sunkiausių

Kad susidaryti pilną vaizdą - manau reiktų bent truputį paspręsti ir pilną versiją
Beje, žinau žmonių kurie ir išvis nesprendę testų, tik atidžiai pasiskaitę KET knygelę išsilaikė teoriją... Kaip sakiau, turint gerą galvą ir atidžiai viską sprendžiant, galima per daug nesijaudinti - žinių ten reikia, bet nuovokumas ko gero dar svarbiau...
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 28, 17:19)
na taigi taip ir reikia daryt, atleidinejant sankaba tuo paciu metu svelniai lygiagreciai spausti gaza..kiek atleidi sankabos tiek ispaudi svelniai gazo..tada gaunasi tolygus grazus vairavimas. visada taip vairavau. niekad niekas nesikabino prie to

nors cia gal dar nuo masinos priklauso

beto gal dar nuo situacijos priklauso tarkim jei nori greiciau pajudet tada atleidineji sankaba ir spaudi gazo, jei leciau, tada tik atleidineji sankaba, ir jau atleidus, tada tik gazo duodi..na bent jau su mano masina tai vargas butu taip vairuoti, t.y.atleidinejant sankaba neduoti gazo, nes maniske labai letai begejasi buciau stabdys kelyje

ir dar pastebejau, perjunginejant is 1 i 2 ir is 2 i 3 begi, visada pilnai neatleidus sankabos duodu svelniai gazo, o jau aukstesnese pavarose (kai jungiu 4 ar 5 begi) jau tik sankaba atleidziu, gazo tuo pat metu jau nebeduodu
Man irgi aukštesnėse jau tolygiai persijungia ir be gazo, ir sankabą staigiau atleidžiant

o į žemesnes jungiant gaunasi šokinėjimas...
bet išsiaiškinau jau su instruktorium, kad tiesa abiejose pusėse

Gazą spausti galima, kai gerai jauti KADA ir KAIP tai daryti - kai jau užsikabina sankaba, o jei paspaudi anksčiau ar per daug netyčia - tada jau blogai
Mane dabar moko pajusti momentą kada užsikabina sankaba (ne tik pajudant, bet ir į 2, 3 jungiant), atleisti tolygiai, na ir kai jau atleidinėju sankabą į pabaigą pradėti gazuoti...
Dabar didžiausia bėda savo mažylę benzininę toyotą vairuojant - reikia kažkaip mokytis su gazu pajudėt, nes baisus stabdis esu

kol išsijudinu iš vietos vien su sankaba... Nesusitvarkau kol kas - jei bandau gazuot - matyt per daug ar ne laiku, ir gęstu