QUOTE(dilgelyt @ 2013 11 12, 21:39)
Ievenko,o ka dazniau renkies pudra ar moliuka?
Tai du skirtingi produktai, pudra sugeria dregmę iš karto, o moliukas naudojamas kasdienei priežiūrai. Aš naudoju ir tą ir tą ( jei ašarojimas nėra stiprus, tai ir pudrytės gali užtekti, kad neruduotų akyčių plaukai)
Žemuogyte, o ko konkrečiai reikia? Praktiškai viską turiu ir visko daug, ir rūbelių didžiausias pasirinkimas, išskyrus Velluso labai mažai likę

bet jei neskubu, tai gal iki to laiko pasipildys
Papildyta:
QUOTE(kinterra @ 2013 11 13, 13:09)
Man tai nebuvo jokio skirtumo zinokit, aisku gal del to, kad mano suo nera visiskai baltas, turi rudo, pilko, ryzo plauko ant snukio

- tiek su sita pudra, tiek su krakmolu sugeriama dregme ir tiek pat issibaltina viskas.
O esu naudojusi dar Crown Royalio ir Bio Groom pudra balinamaja tai isvis, issausino plauko, toks siurkstus pasidare, o kai suo daugiau paasaroja, i gumulus susoka, tai jau tada jo, geriau Madan ar Paw Marks rinktis pudra
Na gal tiesiog mūsų norimas ir priimtinas rezultatas naudojant vienokią ar kitokią priemonę skiriasi.
O vienodai iššsibalinti neturėtų vien dėl to, kad krakmole nėra tokių sudedamųjų dalių kaip pvz Madan pudroje ( boric acid ir kt.) , ir taip, visgi maltukai yra baltučiai ir čia jų tema, todėl apie jiems tinkamas/netinkamas priemones ir diskutuojame