Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

Laba diena,esam soc remtina seima,gaunu is soc 76lt,plis mano alga,ar galiu prasyti kompensacijas uz malkas?ar labai daug poperizmo?gal kas tvarketes,gal galetu placiau papasokoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2014 01 15, 12:29)
Laba diena,esam soc remtina seima,gaunu is soc 76lt,plis mano alga,ar galiu prasyti kompensacijas uz malkas?ar labai daug poperizmo?gal kas tvarketes,gal galetu placiau papasokoti? 4u.gif

Tai aisku galit.
Na jeigu tik jusu seima ten registruota,tai prasymas,asmens dokumentai,3-ju paskutinius menesiu pazymos apie alga,namo plano ar buto.
Jeigu ne tik jus ten registruoti,tai jusu ir kitu seimu prasymus,toliau viskas tas pats.
Atsakyti
registruota esu as ir dukra,vyras kitus,man vasario men reikes prasitesti soc,tai tuo paciu galesiu ir malkom pvarkytis dokumentus?o gal blogai kad vyras neregistruotas kartu su mumis?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2014 01 15, 16:10)
registruota esu as ir dukra,vyras kitus,man vasario men reikes prasitesti soc,tai tuo paciu galesiu ir malkom pvarkytis dokumentus?o gal blogai kad vyras neregistruotas kartu su mumis?

Taip,galit.
Nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 01 13, 14:21)
Jus geriau pasiskambinkite i Soc.reikalu ministerija.Nes man atrodo,kad paskui jums reikes permoka gražinti.

nereikia grazinti ismoka uz visa menesi,mums taip pat buvo
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2014 01 15, 15:22)
nereikia grazinti ismoka uz visa menesi,mums taip pat buvo

o tai jums ismokejo tik uz dali menesio ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2014 01 15, 17:51)
o tai jums ismokejo tik uz dali menesio ar kaip?

viduryje menesio isejau is birzos ir ismokejo uz visa menesi ir ne tik man taip buvo,ir nereikejo nieko grazinti
Atsakyti
as biskuti ne i tema bet nerandu kitur kur paklausti .sese turi 2 vaikus 12metu ir 10 metu ir kai nebedirbo neistojo i darbo birza veliau gyveno uzsenyje pora metu ,kai grizo dabar paaiskejo kad mokesciu inspekcija ja perdave del nemokamo privalomo sveikatos draudimo i anstolius ,ar taip gali buti gi man atrodo iki kol vyriausiam sueis 18 ji drausta turejo but ar as klystu ?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2014 01 15, 16:58)
viduryje menesio isejau is birzos ir ismokejo uz visa menesi ir ne tik man taip buvo,ir nereikejo nieko grazinti

o jus pranesete i socialini? bijau, kad apkaltins, kad gavau tai kas man nepriklauso
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2014 01 16, 20:50)
o jus pranesete i socialini? bijau, kad apkaltins, kad gavau tai kas man nepriklauso

taip pranesiau
Atsakyti
labas. noreciau pasiteirauti, kokia parama man priklausytu, nes darosi beproto riesta... situacija tokia: as stoviu DB, ismoku negaunu jokiu. uz vaika gaunu 52lt. vyras anksciau dirbo, bet.... na dabar jis mums tikrai niekaip negali padeti (atlieka bausme). laukiames dar vieno vaikelio. tai va, pajamos 52lt.per men. ka galeciau gauti ir kaip situacija keistusi pagimdzius? labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 01 16, 19:47)
as biskuti ne i tema bet nerandu kitur kur paklausti .sese turi 2 vaikus 12metu ir 10 metu ir kai nebedirbo neistojo i darbo birza veliau gyveno uzsenyje pora metu ,kai grizo dabar paaiskejo kad mokesciu inspekcija ja perdave del nemokamo  privalomo sveikatos draudimo i anstolius ,ar taip gali buti gi man atrodo iki kol vyriausiam sueis 18 ji drausta turejo but ar as klystu ?

Turi kreiptis į ligonių kasas,gal eis sutvarkyt atbuline data,nes ji turi būt draudžiama PSD kol didžiajam sukaks 18 metų,jei ji to nėra padarius tai matyt ir perdavė antsotalias,vienžo pirmadienį su savo asmens dokumentu ir vaikų gimimo liudijimais į ligonių kasas tiesiai
Atsakyti