Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(akvilyte @ 2013 11 19, 17:07)
na pagal skaiciukus tureciau visko gaut.. o va del broko tai  unsure.gif
ar ir PL pakeite??? nes LT ir PL furnitura net isvaizda skiriasi  g.gif

TuDa, taip, nebebus to kargiuko... kampine spinta nebus patogiausias varinatas, get maziausia blogybe is visu  biggrin.gif

Akvilyte, mes irgi po truputėlį komplektavomės ikėjinę virtuvę praėjusią žiemą. Pirkom po truputį iš Lenkijos. Dabar didžiausia problema yra ta, kad LT pasikeitę spintelių matmenys ir galbūt fasadų atspalviai, tad jei ko trūks vis tiek reiks "dasipirkinėt" Lenkijoj. Tarkim, mes dar nesusidėjom plintusiukų visų, tad dydžiai netinka ir turiu vėl ieškotis, kas atveš iš Lenkijos. Pas mane Lidingo ir tikrai esu patenkinta ir kokybe, ir išvaizda. Kartais galima norėt iki begalybės, tačiau, kai statant viską nuo nulio visko reikia, tad tenkiniesi ir kuklesniais dalykais ir nemanau, kad tai yra blogai smile.gif

P.s. lietuviai baldininkai, kai man paskaičiavo vonioj dvi spinteles, kurių plotis 40 cm, gylis 30 cm - 900 lt., tai nors sprok iš pykčio, vyrui sakau už šituos pinigus, jau geriau bilietus į Romą nusipirksiu, nei žiūrėsiu į dvi spinteles...
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2013 11 19, 15:27)
P.s. lietuviai baldininkai, kai man paskaičiavo vonioj dvi spinteles, kurių plotis 40 cm, gylis 30 cm - 900 lt., tai nors sprok iš pykčio, vyrui sakau už šituos pinigus, jau geriau bilietus į Romą nusipirksiu, nei žiūrėsiu į dvi spinteles...

drinks_cheers.gif Uztaiket ant brangininku mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va, kad mano provincijoj jie yra tik keli, radau vienus iš Panevėžio, tai daugiau negaištu laiko apskritai su baldininkais... jau geriau mėnesį laukt daikto iš Lenkijos ar Anglijos, negu duot uždirbt tokiems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2013 11 19, 16:27)
Akvilyte, mes irgi po truputėlį komplektavomės ikėjinę virtuvę praėjusią žiemą. Pirkom po truputį iš Lenkijos. Dabar didžiausia problema yra ta, kad LT pasikeitę spintelių matmenys ir galbūt fasadų atspalviai, tad jei ko trūks vis tiek reiks "dasipirkinėt" Lenkijoj. Tarkim, mes dar nesusidėjom plintusiukų visų, tad dydžiai netinka ir turiu vėl ieškotis, kas atveš iš Lenkijos.

drinks_cheers.gif zinau.... lietuvos virtuve turi nemazai privalumu, bet kaina gaunas didesne nei baldininkai pagamintu blink.gif

jau pradejau jaudintis lotuliukas.gif doh.gif vos ne kaip pries gimdyma....
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 19, 09:15)
As kaip ir akvilyte su virtuve galvosuki turiu. Maniske nedidele visai, 4,1m be jokiu spintu ir pakabinamos spinteles tik 4. O kaina visi gamintojai skaiciuoja 11-12t  doh.gif  Cia fasadai su filingiukais kaip ir noreciau.

Skaičiau skaičiau apie virtuves - pasisakysiu ir aš už lietuviškus meistrelius, su kuriais, kaip teisingai pastebėjo Femme, reik derėtis smile.gif Mano klasikinė virtuvė 4,5m, su viena pakabinama spintele gartraukiui ir spinta imontuojamam šaldytuvui, bet be stalviršio prieš 4m kainavo apie 4,500 t, gaminom Kaune.
Fasadai - beicuotas medžio masyvas su filingais, niekas per tiek metų neišsikraipė, jokių priekaištų kokybei neturiu smile.gif Gal šiuo metu kainos ir kitos, bet netikiu, kad trigubai paaugusios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarstykle: 19 lapkričio 2013 - 17:02
Nu trigubai pigiau vistiek nenusideresi juk. Kaina cia man rase su stalvirsiu, viena kampine spintele, trys spinteles su stalciais, viena indaplovei, viena kriauklei, viena orkaitei su kaitlente ir 4 pakabinamos spinteles. Tokia kaina paskaiciavo trys gamintojai (ne "garaziniai").
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 19, 15:02)

lotuliukas.gif  aha, grioviau nes atsirado saldiklis atskiras, tai sumaise man kortas, bet dabar ziuriu kad viskas bus ok  bigsmile.gif  aciu TuDai uz pameteta minti, kuri ir isgelbejo viska  bigsmile.gif

Saldiklis lieka virtuvej? g.gif negaliu normaliai paskaityt,mano kompiuteris sanatorijoj.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 19, 17:53)
Saldiklis lieka virtuvej? g.gif  negaliu normaliai paskaityt,mano kompiuteris sanatorijoj.

na tys stalciukai saldiklio smile.gif normalus saldiklis ukiniam bus... bet nelakstysi kaskart... o uogu, krapiukus ar mesytes kokios norisi turet po ranka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 19, 17:55)
na tys stalciukai saldiklio smile.gif normalus saldiklis ukiniam bus... bet nelakstysi kaskart... o uogu, krapiukus ar mesytes kokios norisi turet po ranka smile.gif

Aisku,man ir patogu,mano saldytuvas neimontuotas,nepuosia virtuves,bet visko aprept ir nelabai iskarto imanoma.

Atsakyti
Pastebejau keista tendencija - Provanso temoje baiminamasi devejimo zymiu... Visai neprovansiskas vartotojiskumas tongue.gif o kaip gi daiktu istorija, laiko zymes? bigsmile.gif as vat ant medines kolonos su peiliuku raizau vaiku ugi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 11 19, 17:11)
Pastebejau keista tendencija - Provanso temoje baiminamasi devejimo zymiu... Visai neprovansiskas vartotojiskumas tongue.gif o kaip gi daiktu istorija, laiko zymes?  bigsmile.gif as vat ant medines kolonos su peiliuku raizau vaiku ugi biggrin.gif

Na kad tema provansas ir klasika, ne tik provansas smile.gif bet siaip cia labai daug interjeru ikeliama kur bei tas, nei anas. Man pvz apskritai patinka country stilius arba maisytas labiausiai, bet nerpikurai gi kiekvienam stiliui po atskira tema, tai ir prisiplaki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 11 19, 10:51)
dea- o jusu virtuve is masyvo?  4u.gif

nea, dazytas-lakuotas, poliruotas pavirsius. blizgus, brangiau nei plokste paprasta, del dazymo.
QUOTE(tikius @ 2013 11 19, 12:05)
Sveikos 4u.gif
Gal kas galite pasidalinti kaina ir kontaktais,kur daretes baltas dazytas duris?
Baigiu praplikti, kiek ieskau maziau 1500 nerandu,o duru name daug...tai net nezinau ar cia be duru gyvent,ar kokio palikimo laukt g.gif
O gal cia normali kaina uz dazytas MDf duris g.gif tik as tundra kazko nesuprantu...

mums kelios firmos po 2400 mazdaug vienas duris skaiciavo, tai kai radom medines (uosio) dazytas uz 1500lt-jau manem cia pigu ax.gif esu priekabi, tai randu prie ko prikibti-dar laukiu kada istaisys rolleyes.gif
Atsakyti