QUOTE(akvilyte @ 2013 11 19, 17:07)
na pagal skaiciukus tureciau visko gaut.. o va del broko tai
ar ir PL pakeite??? nes LT ir PL furnitura net isvaizda skiriasi
TuDa, taip, nebebus to kargiuko... kampine spinta nebus patogiausias varinatas, get maziausia blogybe is visu

ar ir PL pakeite??? nes LT ir PL furnitura net isvaizda skiriasi

TuDa, taip, nebebus to kargiuko... kampine spinta nebus patogiausias varinatas, get maziausia blogybe is visu

Akvilyte, mes irgi po truputėlį komplektavomės ikėjinę virtuvę praėjusią žiemą. Pirkom po truputį iš Lenkijos. Dabar didžiausia problema yra ta, kad LT pasikeitę spintelių matmenys ir galbūt fasadų atspalviai, tad jei ko trūks vis tiek reiks "dasipirkinėt" Lenkijoj. Tarkim, mes dar nesusidėjom plintusiukų visų, tad dydžiai netinka ir turiu vėl ieškotis, kas atveš iš Lenkijos. Pas mane Lidingo ir tikrai esu patenkinta ir kokybe, ir išvaizda. Kartais galima norėt iki begalybės, tačiau, kai statant viską nuo nulio visko reikia, tad tenkiniesi ir kuklesniais dalykais ir nemanau, kad tai yra blogai

P.s. lietuviai baldininkai, kai man paskaičiavo vonioj dvi spinteles, kurių plotis 40 cm, gylis 30 cm - 900 lt., tai nors sprok iš pykčio, vyrui sakau už šituos pinigus, jau geriau bilietus į Romą nusipirksiu, nei žiūrėsiu į dvi spinteles...