Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Liolio @ 2013 11 21, 15:41)
*. Pilka numatyta ir mano issirinktoj viso namo paletej, bet prie pilkos dar parinkau ruda ir balta (ir visus ju atspalvius), zalia, geltona ir oranzine.

**Nedrisau anksciau parasyt, galvoju gal cia man vienai tik taip, bet pilnai pritariu  drinks_cheers.gif Pirmiausia tai nuimciau visas puodynes nuo spinteliu virsaus ir visokiais budais bandyciau sumazinti margumyna, kad butu kur akiai pailseti. Bent jau man sitas dalykas labiausiai kliuna sioje virtuveje

*labai grazios spalvos wub.gif as irgi tokias panasias mastau bigsmile.gif wub.gif
**jei jau sakot ir as pasisakysiu, man taks country stiliukas, viskas ok, tik irgi labai daug kazko, net negaliu ivardinti, zodziu ne beviltiska, bet yra ka daryti 4u.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 21, 15:46)
Kitas tapetų variantas šis
user posted image
g.gif

man pirmas variantas geresnis 4u.gif prie ju deciau smelines uzuolaidas arba sokoladines wub.gif
Atsakyti
REXE nuimt smutkes nuo spinteliu virsaus. gal kokios linines romanetes tiktu, baltos ar naturalaus atspalvio?
pelenine rozine - man labai grazu. galima jos per daug bijant det pilkas uzuolaidas ir kokias pelenu rozines "padelkas" ir kuta smile.gif labai grazu butu manau smile.gif

joa, o pas mane irgi kai pasiziuri eiline diena - burdakas su masinom masinytem pedkelnem islaistytais barsciais ant azuolo grindu ir pan bigsmile.gif bet gi ne zurnale gyvenam, o namuos...

vakare vizitas i ikea, apziurinesiu vaikinui lova. imsimes vaiku kambario rolleyes.gif ech ta kuryba, veza mane rolleyes.gif
Atsakyti
Valiau spintuciu virsu ir buvau viska nukrauscius. dvi dienas nieko nedejau i virsu ir nesusigyvenau su tuo ax.gif jauciausi kaip nuoga doh.gif jau gal 50karta visi sako,kad apkrauta. kai ziuriu foto man irgi atrodo daiktu margumynas, bet namie as to isvis nejauciu. mano virtuve 56m2...man ji kaip darzine kai tuscia. reiktu bandyt kitu kampu pafotkint,o nebandyt visko i viena foto sutalpint.
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 21, 17:49)
Valiau spintuciu virsu ir buvau viska nukrauscius. dvi dienas nieko nedejau i virsu ir nesusigyvenau su tuo ax.gif  jauciausi kaip nuoga  doh.gif jau gal 50karta visi sako,kad apkrauta. kai ziuriu foto man irgi atrodo daiktu margumynas, bet namie as to isvis nejauciu. mano virtuve 56m2...man ji kaip darzine kai tuscia. reiktu bandyt kitu kampu pafotkint,o nebandyt visko i viena foto sutalpint.

Turbūt taip. Ir dar kokybė foto ir apšvietimas gadina vaizdą. Nes aš nesuprantu tikrų spalvų pas jus.. kad ir to tapeto.. Vat dėl to jums toje erdvėje (nes jūs gyvas spalvas jaučiat, matot) viskas gal kitaip atrodo nei kritikams mirksiukas.gif Aš net bijau ką kritikuoti, nes matau kai pro dūmą lens.gif
Bet iš principo, norint sumažint margumyną, užuolaidų reiktų neutralių, šviesių, veik lygaus raštelio ax.gif Gal lininių..
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 21, 15:49)
Valiau spintuciu virsu ir buvau viska nukrauscius. dvi dienas nieko nedejau i virsu ir nesusigyvenau su tuo ax.gif  jauciausi kaip nuoga  doh.gif jau gal 50karta visi sako,kad apkrauta. kai ziuriu foto man irgi atrodo daiktu margumynas, bet namie as to isvis nejauciu. mano virtuve 56m2...man ji kaip darzine kai tuscia. reiktu bandyt kitu kampu pafotkint,o nebandyt visko i viena foto sutalpint.

tai gal galima betn dali daiktru nuimt ar sugrupuot kazkaip... ne taip kaip kareivius rikiuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 21, 15:49)
mano virtuve 56m2...

Buvo kilusi mintis paklausti kiek ten tų kvadratų g.gif , nes matosi, kad virtuvei ploto nepagailėta- kas man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 21, 15:21)
paskui pradedi skaityti kaip pasaką.

va, va, čia tas norimas efektas biggrin.gif tik visada norėjau kažkaip minimaliau ir šalčiau, o radau patinkančius šiltus ir itin margus, prie kurių dera rusvos spalvos, kurių šiaip interjere nenorėjau, įdomiai biggrin.gif doh.gif
Tiesa, kadangi kiliminė danga miegamajame, o jos spalvų pasirinkimas tikrai nėra itin didelis, nors maniau, kaip bus. Tai labiausiai tinka rusva, tokia kaip balinta kava, o ji jau pati savaime šilta smile.gif baltą dėti nepraktiška, pilkos tikrai pobaisės, daugiau violetinės, tamsiai ruda labai užtamsina, tai ne kas ir lieka smile.gif
Atsakyti
Rexe, oho, kiek kvadratų cool.gif
O man kita problema: per mažai stalviršio, na, dar indaujos reikėtų. Iš virtuvės įėjimas į sandėliuką, bet kažkaip nekyla ranka ten taurių laikyti, lėkščių ir kitų indų. Kai darėn virtuvinį, pritaupiau doh.gif O dabar gailiuosi.
Dėl daiktų gausos. Taigi virtuvėje praleidžiame tiek laiko. Natūralu, kad ne visada viskas į spinteles sudėliota. Kai prasideda konservavimas ar šventinė ruoša, kiek visko po ranka turi būti. Tik vat kaip padaryti, kad netvarka būtų meniška ir akių nebadytų g.gif Krepšiai irgi ne išeitis, jeigu jų be proto visusr pridėliota.
Geriausia būtų kaip Gustavui: nubraukei viską žemėn ir tvarka biggrin.gif
Atsakyti
man rodos su jusu pagalba ir kritika viena diena pasieksiu tobulumo lotuliukas.gif
aisku iki tol mano vargsas vyras,kuris tenkina visas mano uzgaidas,jau bus mane palikes arba nusisoves lotuliukas.gif
mano didziausia problema pirma padaryti,o tada galvoti. as kaip degtukas...noriu cia ir dabar ir nieko su savim padaryti negaliu. jei man uzsireike spinteles tai galiu vidury savaites numint iki Ikejos 120km kuria vistiek vyras tik po dvieju savaiciu surinks,bet iki tol man jin gali nebepatikti lotuliukas.gif
galiniam wc stovi spinta su vyro irankiais (ten pagalbinis WC jei ka) tai jin tiek kartu perdazyta,kad vyras sake jau patalpa mazet pradejo doh.gif biggrin.gif sake jei ta spinta kada ras arhiologai pagalvos,kad savininkei su galva negerai buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 21, 17:26)
Tik vat kaip padaryti, kad netvarka būtų meniška ir akių nebadytų g.gif Krepšiai irgi ne išeitis, jeigu jų be proto visusr pridėliota.
Geriausia būtų kaip Gustavui: nubraukei viską žemėn ir tvarka biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif reikia tada skyles grindyse i rusi- atidarei -nupylei viska tiesiai i kokia deze ir basta.

QUOTE(Rexe @ 2013 11 21, 17:27)
man rodos su jusu pagalba ir kritika viena diena pasieksiu tobulumo  lotuliukas.gif
aisku iki tol mano vargsas vyras,kuris tenkina visas mano uzgaidas,jau bus mane palikes arba nusisoves  lotuliukas.gif
mano didziausia problema pirma padaryti,o tada galvoti. as kaip degtukas...noriu cia ir dabar ir nieko su savim padaryti negaliu. jei man uzsireike spinteles tai galiu vidury savaites numint iki Ikejos 120km kuria vistiek vyras tik po dvieju savaiciu surinks,bet iki tol man jin gali nebepatikti  lotuliukas.gif
galiniam wc stovi spinta su vyro irankiais (ten pagalbinis WC jei ka) tai jin tiek kartu perdazyta,kad vyras sake jau patalpa mazet pradejo  doh.gif  biggrin.gif sake jei ta spinta kada ras arhiologai pagalvos,kad savininkei su galva negerai buvo  lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
man puodynes neuzkliuvo, net kilo mintys kad gal truksta ten ant tu spinteliu kad jau det tai is visos sirdies. As tai pirmiausia traukciau lauk visas geles kabancias , stovincias- palangiu neliesciau. Ten paskiau maciau lyg dar ir puodyne ar vaza ant grindu su sakom. Na bet cia mano tik nuomone.
Man post'u kai kuriu nerodo- nepykit jei iskritau is konteksto 4u.gif
Manes laukia viena spinta atnaujinimui. Gryno medzio, su stalcium apacioj. Nudazyta tokia a la trydos spalva lotuliukas.gif lotuliukas.gif Viena diena noriu kad ji butu balta, kita diena kad alyvuota. Lai pastovi - paskui kad vietos nesumazetu joje laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 21, 16:35)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif reikia tada skyles grindyse i rusi- atidarei -nupylei viska tiesiai  i kokia deze ir basta.
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
man puodynes neuzkliuvo, net kilo mintys kad gal truksta ten ant tu spinteliu kad jau det tai is visos sirdies. As tai pirmiausia traukciau lauk visas geles kabancias , stovincias- palangiu neliesciau. Ten paskiau maciau lyg dar ir puodyne ar vaza ant grindu su sakom. Na bet cia mano tik nuomone.
Man post'u kai kuriu nerodo- nepykit jei iskritau is konteksto  4u.gif
Manes laukia viena spinta atnaujinimui. Gryno medzio, su stalcium apacioj. Nudazyta tokia a la trydos spalva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Viena diena noriu kad ji butu balta, kita diena kad alyvuota.
* Lai pastovi - paskui kad vietos nesumazetu joje  laugh.gif

vaza tai ne i tema. ir geliu daug iseis. ir tokiu smulkiu daikciuku iseis kai kiti 'galai' namie susitvarkis, nes nera nei vieno kambario iki galo irengto. todel ir daiktai savo vietu neturi doh.gif
* thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rexe: 21 lapkričio 2013 - 16:47
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 21, 14:44)
Reiktų kometarų - minčių  4u.gif Išsirinkau tapetus į miegamąjį šiuos
Morris&Co
Ir dabar irgi iškilo klausimas, kokias reikės dėti užuolaidas  g.gif
Grindys bus kiliminė danga, šviesiai rusvos spalvos, baldai tamsiai rudi, durys tamsiai rudos.

Ar visas kambarys butu jais tapetuojamas, ar tik viena siena?
Tik tada galima spresti uzuolaidu klausima smile.gif

QUOTE(Liolio @ 2013 11 21, 15:41)
Kad ta mada dabar visur. Nors lietuviskuose interjeruose pagal mane kaip tik per daug spalvu. Pilka numatyta ir mano issirinktoj viso namo paletej, bet prie pilkos dar parinkau ruda ir balta (ir visus ju atspalvius), zalia, geltona ir oranzine. Nereiskia, kad viskas vienam kambary, o ir ta zalia ne grynai zalia. Bet vyraujantys tonai. Cia pvz kokios paletes (be anksciau cia ikeltu) patiko:

user posted image

Pasirinkta spalvu palete grazi ir gaivi, bet oranzine is jos isbraukciau ax.gif
Labai retais atvejais oranziniai ar su oranzu miksuoti interjerai/kambariai buna vyke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 21 lapkričio 2013 - 17:37