Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Juratele, kokios durys wub.gif

Akvilyte, labai mielas tavo kambariukas wub.gif

Ačiū merginoms, pasisakiusioms dėl sofų. Jau išsirinkau, tik lauksiu audinuko pavydžio kol atsiųs.

Merginos, gal žinot kas tokius grožius daro? user posted image

Čia įtariu su lazeriu pjausto g.gif Norėčiau tokios spintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 25, 19:08)
dar suku galva kokios spalvos uzuolaidas kabint virtuvej doh.gif galvoju gal pilkas prie tapetu  g.gif

Pagalvojau, kad labai ten tiktų šviesios, vienspalvės, netgi be rašto, nes tų spalvų bei faktūrų ir taip prisirenka. Bet užuolaidos tiek virtuvėje, tiek didžiojo lango galėtų būti vienodo audinuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 24, 18:17)
biggrin.gif  spalva viena su blicu kita be... bet nei viena tikroji  lotuliukas.gif  kazkur per viduriuka smile.gif neina ten tam pusantro kvadrato pafotkint  lotuliukas.gif po lempa kampine kriauklyte bus ir priesais ta siena wc... dar veidroduko noreciau  rolleyes.gif 
http://i122.photobuc...zps0380e51f.jpg

va cia - tavo !
Miela wub.gif .

QUOTE(juratele2006 @ 2013 11 24, 20:27)
As paveluotai i paradiniu duru tema rodausi smile.gif aisku pas mane is lauko dar klinkeris kazkada bus  doh.gif

https://fbcdn-sphoto...391889156_n.jpg

labai grazi duru spalva wub.gif ir plyteles...
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 11 25, 19:33)
Pagalvojau, kad labai ten tiktų šviesios, vienspalvės, netgi be rašto, nes tų spalvų bei faktūrų ir taip prisirenka. Bet užuolaidos tiek virtuvėje, tiek didžiojo lango galėtų būti vienodo audinuko biggrin.gif

jo...jau iskeliauja ir zaliuzes nuo duru ir raudonos uzuolaidos doh.gif ir karniza kelsim.
Jusu patarimu atsirado kilimas prie duru...sunys greit ji teigiamai ivertino...nenuvejam nuo ten lotuliukas.gif
dabar labai noriu uzuolaidu...zinau,kad bus visai kitas vaizdas blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 11 25, 11:56)
kol leistu gelytemis ismarginti ne dukros kambari biggrin.gif 

kaip jums faina, kad jusu vyrai tokie sukalbami...

o as dabar juokauju, kad per prabangiai man vienai toks mergaitiskas reikalas... reiks po statybu ieskot kasyciu kopustuose cool.gif

maniskiui gerai kai man gerai biggrin.gif tiesa i miegama nupirktuus tapetus isbrokijo.... teko kitu ieskot... bet anuos palepej sunaudosim wub.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 11 25, 13:35)

nieko ner sad.gif reiks uzvaziuot kai siauliuos busim....

QUOTE(Rexe @ 2013 11 25, 19:08)
ziurejau Ebay,bet kainos kosmines 

mhm... mum pavyko savo kaimuky uz 15lt ji nusipirkt cool.gif su visa deze.....
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 25, 20:08)
as taip noriu daryti grindu sujungimus...tarpelius tarp duru

Kol dar neisigijote, tai gal ir neieskokite irnesakyk.gif, nes veliau teks darbuotis ne tik valant kiekviena tarbduri, bet dar ir kiekviena tarpeli tarp atskiru akmeneliu smile.gif
Tas pats ir duse - kalbu ne is savo asmenines, bet is pazystamu patirties, kai tarpeliuose ilgai stovedavo vanduo, nes tu tarpeliu daug kaip medaus koryje, o kur vanduo ir siluma - karaliauja nesvaruuumai doh.gif Zodziu - galima deti, bet tektu nusausinti ir isvalyti dazniau, nei iprasta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 25 lapkričio 2013 - 21:41

Akvilyte, labai puikiai, labai wub.gif Sedeciau ten pakyleta biggrin.gif

QUOTE(Rexe @ 2013 11 25, 20:03)

Jusu patarimu atsirado kilimas prie duru...sunys greit ji teigiamai ivertino...nenuvejam nuo ten  lotuliukas.gif

biggrin.gif
QUOTE(mamagabi @ 2013 11 25, 21:40)
Kol dar neisigijote, tai gal ir neieskokite irnesakyk.gif,

drinks_cheers.gif as taip dziaugiuosi, kad nesuklojau ju duso zonoj, jau lyg ir buvau apsisprendus, bet paskutine minute persigalvojau biggrin.gif kitas variantas buvo pirkti mozaika, nes vienbalsiai visi tvirtino, kad slidinesim, bet paziurejus i kaina ko tais neramu pasidare biggrin.gif Finale, duso zonos visiskai neisskyrem, tik pora plyteliu reikejo supjauti nuolydzio isgavimui ...ir neciauzom, visiskai thumbup.gif Bet ne tai svarbiausia, svarbiausia, kad valyt maziau reikia biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, man labai praverstu Jusu patarimai del sviestuvu. Visa vonios ideja ir prasidejo butent nuo ju, bet finale , jie man visiskai nebesiziuri g.gif Man cia lyg noretusi nuo sienos nutolusiu, su sviesos srautu nukreiptu zemyn, greiciausiai baltais gaubtukais, bet vel prasauti nebesinoretu unsure.gif Kas Jusu akimis ziurint cia deretu labiausiai? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2013 11 25, 23:47)
Merginos, man labai praverstu Jusu patarimai del sviestuvu.

o jūs pabandykit nuleist juos žemiau, t.y. pakabinkit vienam lygyje su veidrodžiu iš abiejų jo pusių. Gal vaizdas pagerės, nes dabar tai man jos kabo ne savo vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2013 11 25, 22:47)
Merginos, man labai praverstu Jusu patarimai del sviestuvu. Visa vonios ideja ir

man viskas labai gražu ir dera,grindys wub.gif Stačiakampis veidrodis ir
šitas virš didesnio veidrodzio (kitokiu sp. panasiu yra) g.gif http://www.ekoliumen...-mirror-10-2050

iš šonų spėju du jau netilptu g.gif tokie pvz.http://www.ekoliumen...20221-bari-2752
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 26 lapkričio 2013 - 08:38
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 11 25, 19:25)
Juratele, kokios durys wub.gif

Akvilyte, labai mielas tavo kambariukas wub.gif

Ačiū merginoms, pasisakiusioms dėl sofų. Jau išsirinkau, tik lauksiu audinuko pavydžio kol atsiųs.

Merginos, gal žinot kas tokius grožius daro? Čia įtariu su lazeriu pjausto g.gif  Norėčiau tokios spintos smile.gif

paziurekit linobaldai lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2013 11 25, 22:47)
Merginos, man labai praverstu Jusu patarimai del sviestuvu. Visa vonios ideja ir prasidejo butent nuo ju, bet finale , jie man visiskai nebesiziuri  g.gif

Truputį pasižnaibysiu biggrin.gif tik, prašau nesupykti 4u.gif nes toks sprendimas sviestas sviestuotas neleidžia atsiskleisti nei vienai detalei, pavieniui jie visi žiūrisi gražiai, o va g.gif kartu nesusišneka mirksiukas.gif nes jie visi nori "lyderiauti". Tai gal leiskit praustuvui būti "matomam" o veidrodį ir šviestuvėlius parinkti tokius kurie atliktų savo vaidmenį ir tiek ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rexe @ 2013 11 25, 20:03)
jo...jau iskeliauja ir zaliuzes nuo duru ir raudonos uzuolaidos  doh.gif ir karniza kelsim.
Jusu patarimu atsirado kilimas prie duru...sunys greit ji teigiamai ivertino...nenuvejam nuo ten  lotuliukas.gif
dabar labai noriu uzuolaidu...zinau,kad bus visai kitas vaizdas  blush-anim-cl.gif

Taip karnyzą ten reikia pakelti virš tos dekoracijos.
doh.gif -na bet turbūt gera aura ten, kad įsitaisė biggrin.gif
Tik nepagailėkit pločio užuolaidoms ant didžiojo lango, kad būtų ką suimti ir parišti šonuose.
Atsakyti