Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

QUOTE(Apuokas @ 2007 03 27, 11:00)
Aš irgi sakyčiau, kad užeiti apsidaryti pas draugą, ne tas pats kas su juo gyventi. Gyvenimas kartu sukuria skirtingas aplinkybes, malšina aistrą ir t.t. Tada supranti koks esi pats ir koks kitas žmogus.

drinks_cheers.gif Pritariu. Pradejus gyventi kartu santykiai keiciasi vos ne totaliai, ir ne vien tik i geraja puse, toli grazu...Cia as is savo patirties, gana nemazos cool.gif
Atsakyti
As ir sutinku. kol mes tik draugavom, tai kiekvienas susitikimas ir praleistas laikas kartu buvo kaip svente blush2.gif vis matydavau spinduliojancias akis, ziurincias i mane, vis kviesdavo ka nuveikti, o apsigyvenus kartu turejau suprasti is naujo, kad MB reikia laiko ir sau (na man ir reikia laiko sau, bet ne tiek daug kaip jam), jis tai namie pailseti prie teliko nori ir atsipalaiduoti (tuo tarpu man telikas beveik nereikalingas), tai nori prie kompo pazaisti, tai knyga paskaityti. Na tiesiog atsiranda toks laiko tarpas, kai vien i tave visa diena neziures g.gif o as buvau pratus, kad ziuretu blush2.gif (egoiste pasidariau, islepino) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 03 27, 14:13)
As ir sutinku. kol mes tik draugavom, tai kiekvienas susitikimas ir praleistas laikas kartu buvo kaip svente  blush2.gif vis matydavau spinduliojancias akis, ziurincias i mane, vis kviesdavo ka nuveikti, o apsigyvenus kartu turejau suprasti is naujo, kad MB reikia laiko ir sau (na man ir reikia laiko sau, bet ne tiek daug kaip jam), jis tai namie pailseti prie teliko nori ir atsipalaiduoti (tuo tarpu man telikas beveik nereikalingas), tai nori prie kompo pazaisti, tai knyga paskaityti. Na tiesiog atsiranda toks laiko tarpas, kai vien i tave visa diena neziures  g.gif o as buvau pratus, kad ziuretu  blush2.gif (egoiste pasidariau, islepino)  blush2.gif

Na pagaliau atsirado bendraminčių drinks_cheers.gif
Aš visą laiką tą patį stengiausi pasakyti, bet nelabai kas norėjo suprasti ax.gif
Atsakyti
Mes jau sesi metai kartu, du metus gyvename ir tik dabar ruosiames tuoktis thumbup.gif
Nieko blogo neizvelgiu "gyvenime kartu nesusituokus". Bendra buitis, bendras laisvalaikis, bendri rupesciai - bendro gyvenimo patirti gali gauti net neisleidus kruvos pinigu vestuvems. Kas is to kai jauni, nepatyre zmones po metu keliu issiskiria, nes nesutampa charakteriai, slegia buitis ir pan. 4u.gif
Atsakyti
mes drauge 3 metai,drauge apsigyvenom po 2 metu draugystes. Tuoksimes liepa. Zinoma,kad viskas pasikeite apsigyvenus kartu,man i geresne puse. MB tapo paklusnesnis,labiau atsizvelgia i mano norus.Labai dziaugiuosi,kad preis santuoka drauge pagyvenom, atsiskleide daug geru MB savybiu.
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2007 03 27, 14:23)
Na pagaliau atsirado bendraminčių  drinks_cheers.gif
Aš visą laiką tą patį stengiausi pasakyti, bet nelabai kas norėjo suprasti  ax.gif

Na as tai tave puikiai suprantu, bet siai Smalsute ( wink.gif ) vis priekaistauja tai nusprendziau pasitaupyti zodelius blush2.gif
Papildyta:
Manau kad pagrindine gyvenimo kartu problema ne buitis, o butent tas supratimas tarp zmoniu. Kartais draugaujant viskas idealu, o kai tenka visa diena ( na beveik visa) matyti tik viena zmogu, duoti jam 'ataskaitas' apie savo veiksmus ir prisiimti atsakomybe, tai iskyla sunkumu g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 27, 13:31)
drinks_cheers.gif Pritariu. Pradejus gyventi kartu santykiai keiciasi vos ne totaliai, ir ne vien tik i geraja puse, toli grazu...Cia as is savo patirties, gana nemazos  cool.gif

Totaliai jie keistis gali tik tokiu atveju, jei iki tol PAKANKAMAI nepažinojai žmogaus, su kuriuo pradedi gyventi. Niekur nesakiau, kad aš už tokį variantą - nei susimetimo, nei tuo labiau santuokos atveju. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Draugeliuke @ 2007 03 27, 16:58)
Labai dziaugiuosi,kad preis santuoka drauge pagyvenom, atsiskleide daug geru MB savybiu.

O santuokoje jos nebūtų atsiskleidusios? unsure.gif Kokie argumentai?
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2007 03 27, 17:12)
bet siai Smalsute ( wink.gif ) vis priekaistauja

Smalsutė ne priekaištauja, o prieštarauja - tai kiek skirtingi dalykai sunglasses2.gif , tad nereikėtų nuomonių priimti pernelyg asmeniškai. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=_Smalsutė_,2007 03 28, 21:13]Totaliai jie keistis gali tik tokiu atveju, jei iki tol PAKANKAMAI nepažinojai žmogaus, su kuriuo pradedi gyventi. Niekur nesakiau, kad aš už tokį variantą - nei susimetimo, nei tuo labiau santuokos atveju. doh.gif

O kaip as negyvendama su tuo zmogum galiu ji PAKANKAMAI pazinoti? Gyvendama kartu galiu suprast, ar noriu su tuo zmogum planuoti bendra ateiti, gali buti, kad tau yra kitaip. Man pasimatymu neuztenka tam, kad apsispresti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 28 kovo 2007 - 22:54
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 28, 22:13)
Smalsutė ne priekaištauja, o prieštarauja - tai kiek skirtingi dalykai  sunglasses2.gif , tad nereikėtų nuomonių priimti pernelyg asmeniškai. mirksiukas.gif

Na man kartaus truksta taisiklingo zodzio, kad minti isreiksti mirksiukas.gif beje as tai daznai nuomones asmeniskai priimu blush2.gif kazkaip tox charakteris jau, kad pirma uzsidegu ir sureaguoju, o po to tik pagalvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 28, 23:52)
O kaip as negyvendama su tuo zmogum galiu ji PAKANKAMAI pazinoti? Gyvendama kartu galiu suprast, ar noriu su tuo zmogum planuoti bendra ateiti, gali buti, kad tau yra kitaip. Man pasimatymu neuztenka tam, kad apsispresti

Žinoma, kad neužtenka kartu į kiną nueiti, bet jei galvoji apie bendrą gyvenimą, tai savaime išeina taip, kad kartu praleidi daug laiko - nebūtinai tai pasimatymai, gali būti kažkokia bendra veikla, bendri draugai, kelionės, pagalba vienas kitam ir t.t. Tas laikas turi savo paskirtį - pamažu įsileisti žmogų į savo gyvenimą. Įsileisti ne todėl, kad vakare teks lova dalintis, o todėl, kad įsitikintum, ar tas žmogus visų pirma brangus kaip draugas, kaip artimiausias žmogus, kuriuo gali visiškai pasitikėti, kaip tas, su kuriuo gerai jautiesi bet kokioje situacijoje, tarp bet kokių žmonių ir kad su juo galėtum "būti viena" (kirtis ant "i"). Jei tas etapas pereitas, santykiai pribrendę santuokai, o jei vis dar norisi kiek pabandyti, vadinasi širdy dar tupi kirminas, patyliukais graužiantis ir sakantis - visai tikėtina, kad kartu neliksite dėl šių priežasčių: ...
Atsakyti
Tai jeigu jau bendras gyvenimas, tai tik santuokoj ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 29, 10:35)
Žinoma, kad neužtenka kartu į kiną nueiti, bet jei galvoji apie bendrą gyvenimą, tai savaime išeina taip, kad kartu praleidi daug laiko - nebūtinai tai pasimatymai, gali būti kažkokia bendra veikla, bendri draugai, kelionės, pagalba vienas kitam ir t.t. Tas laikas turi savo paskirtį - pamažu įsileisti žmogų į savo gyvenimą. Įsileisti ne todėl, kad vakare teks lova dalintis, o todėl, kad įsitikintum, ar tas žmogus visų pirma brangus kaip draugas, kaip artimiausias žmogus, kuriuo gali visiškai pasitikėti, kaip tas, su kuriuo gerai jautiesi bet kokioje situacijoje, tarp bet kokių žmonių ir kad su juo galėtum "būti viena" (kirtis ant "i"). Jei tas etapas pereitas, santykiai pribrendę santuokai, o jei vis dar norisi kiek pabandyti, vadinasi širdy dar tupi kirminas, patyliukais graužiantis ir sakantis - visai tikėtina, kad kartu neliksite dėl šių priežasčių: ...

Na as kalbu juk apie save, netgi gyvendami kartu kartais nematom vienas kito istisas paras tai mums praktiskai neimanomas toks variantas, kad savaime kartu praleistume daug laiko. Gyvendami kartu juk ir isileidziam vienas kita i savo gyvenimus. Man toks variantas priimtiniausias, o savo poziurio niekam nepersu.
Atsakyti