Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 202 tema

QUOTE(Kirila @ 2013 11 19, 14:40)
Aš panašaus principo, tik gal be tų muzikėlių nupirkus buvau savo 3 metų berniukui smile.gif Oi sakau kaip patiks, galės mašinytes leisti, kelti ir t.t
Pažaidė lygiai 1 dieną biggrin.gif O paskui nu dar kažką pribėgdamas.. Ir stovėjo jis vienišas, nežaidžiantis.. Nu dar priropojo mažasis broliukas, bet jis to principo dar nežino jo.. doh.gif
Va gerai kad mokėjus tik 15lt buvau biggrin.gif
Papildyta:
Ne, mašinėlės atskirai jau eina smile.gif

mes irgi turėjom tą garažą... muzika įkyri, veiklos nedaug.. nežaidė vaikas, bet kiek pykčio buvo, kai tas garažas vieną dieną į rūsį iškeliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 11 19, 11:48)
Gal būtų norinčių kontaktinių lęšių?
www.szkla.com
Yra nuolaidos, tai siuntimas pasidengtų  g.gif

Pirksiu vakarop smile.gif
Dar gerai būtų, kad kas nors prisijungtų...
nemokamą siuntimą jau turim, gal dar išeitų kokią nuolaidėlę gaut g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pirmam psl.neradau informacijos apir Nextdirect.com. Girdejau, kad ten galima gauti koduka -10%. Gal galit parasyti, kokiu budu g.gif Ir siuntimas i LT lygtais nemokamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2013 11 19, 13:48)
Va va, žiūrinėju ir aš tą garažą, o dabar ir kaina geri. Tik klausimas ar žais ar tik pasidžiaugs diena nauju žaislu ir tiek  smile.gif

QUOTE(zujka19 @ 2013 11 19, 13:50)
mes irgi turėjom tą garažą... muzika įkyri, veiklos nedaug..  nežaidė vaikas, bet kiek pykčio buvo, kai tas garažas vieną dieną į rūsį iškeliavo doh.gif

Mūsų garažas ir šiuo metu supakuotas guli spintoje kaip paslėptas žaislas, gal išlys vėliau į dienos šviesą, o kiti eis žaislai pailsėti doh.gif
Iš tikro sunku su tais vaikais.. Mums atrodo vieni žaislai fainūs, jie kiti doh.gif
Aš vis guodžiuosi kad du berniukai auga, tai jei ne vienas, tai gal kitam.. Nors šiuo metu abiems vos ne vienodai eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 11 19, 11:35)
As i aliexpres siuntinuku laukiu, tai net 4 is ju, nuo lapkricio 9, yra Pekine. (toks uzrasas, kai patikrinu). Bet kantriai laukiu  biggrin.gif  Turi ateit vistiek... manau smile.gif

Na va, nežinojau, kad iš Aliexpress galima sekti siuntinį..O kur tai reikia daryti? Ir kur kodas parašytas būna\? Užsakius spalio 14 d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 11 19, 14:57)
Na va, nežinojau, kad iš Aliexpress galima sekti siuntinį..O kur tai reikia daryti? Ir kur kodas parašytas būna\? Užsakius spalio 14 d. ax.gif

http://www.17track.net/index_en.shtml
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 11 19, 14:50)
Pirksiu  vakarop smile.gif
Dar gerai būtų, kad kas nors prisijungtų...
nemokamą siuntimą jau turim, gal dar išeitų kokią nuolaidėlę gaut  g.gif

kažkieno žinutę ištryniau doh.gif
kas raset man del lęšių-jei galit pakartokit smile.gif
Atsakyti
Gal kuri nusipirko ir nebereikia akcijinio kalendoriaus is maximos su zaisliukais mergaitei?Perpirkciau,nespejom isigyt sad.gif. i az
Atsakyti
Merginos, as su prasymu... Gal uzmatet kurioj norfoj stai tokiu leliu? Kawaii

Zurnale rodo, kad buna, kaina apie 75 lt. Pas mus nera. Kaip suprantu , zaislams dar tesiaisi 40% nuolaida. Noreciau isigyt ta lele, bet nezinau, kur ieskot g.gif Saukit garsiai, jei kas matet
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 11 19, 12:28)
Kitas svarbus homeopatijos principas – homeopatiniai vaistai gaminami savitu būdu juos potencijuojant ir dinamizuojant. Gaminant homeopatinius vaistus siekiama išvengti toksinio poveikio, praplėsti ir sustiprinti veikimo spektrą, todėl atliekami serijiniai skiedimai ir supurtymai, tai vadinama potencijavimu, o jo metu atsiradęs vaisto poveikio sustiprėjimas vadinamas dinamizacija. čia plačiau
http://www.imuniteta...stu-gamyba-751/

Oho, kaip čia sudėtinga doh.gif ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fortuneafilius: 19 lapkričio 2013 - 15:10
QUOTE(Jinafire @ 2013 11 19, 16:04)
Merginos, as su prasymu... Gal uzmatet kurioj norfoj stai tokiu leliu? Kawaii

Zurnale rodo, kad buna, kaina apie 75 lt. Pas mus nera. Kaip suprantu , zaislams dar tesiaisi 40% nuolaida. Noreciau isigyt ta lele, bet nezinau, kur ieskot  g.gif  Saukit garsiai, jei kas matet

"Žaislų planetose" yra. Per Akropolio "jamam" nuolaida turbut 20 % joms bus
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2013 11 19, 15:55)
Gal kuri nusipirko ir nebereikia akcijinio kalendoriaus is maximos su zaisliukais mergaitei?Perpirkciau,nespejom isigyt sad.gif.  i az

Mačiau Vilniuje, Maximose jų dar yra krūvom pridėta
Atsakyti