Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(Marseta @ 2013 12 04, 21:20)
Ačiū. O nuotrauką su degančia žvakute?

Nieko. Mano galva, ir taip visi prisimena, nebūtina dar ir viešai išstatyti... unsure.gif
Atsakyti
Jei mokytojams keičiamas darbo krūvis (nuimama 1 savaitinė pamoka), įsakymas kaip skambėti turi? Netinka „Dėl tarybinių atlyginimų koeficientų nustatymo“, nes čia kaip ir ne koeficientai nustatomi? Kaip čia pavadinti teisingai reiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 09 gruodžio 2013 - 15:36
QUOTE(gaily @ 2013 12 09, 16:35)
Jei mokytojams keičiamas darbo krūvis (nuimama 1 savaitinė pamoka), įsakymas kaip skambėti turi? Netinka „Dėl tarybinių atlyginimų koeficientų nustatymo“, nes čia kaip ir ne koeficientai nustatomi? Kaip čia pavadinti teisingai reiktų?

Mes rašome "Dėl darbo krūvio pakeitimo".
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2013 12 10, 08:53)
Mes rašome "Dėl darbo krūvio pakeitimo".

Ačiū, parašiau „Dėl mokytojų savaitinio darbo krūvio keitimo“. O šių įsakymų kopijos turi būti mokytojų bylose? DS irgi turi būti nurodomi šie pakeitimai?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 10, 10:15)
Ačiū, parašiau „Dėl mokytojų savaitinio darbo krūvio keitimo“. O šių įsakymų kopijos turi būti mokytojų bylose? DS irgi turi būti nurodomi šie pakeitimai?

Ir kopijas darau, ir pakeitimus į DS rašau smile.gif
Atsakyti
Yra tokia situacija: darbuotojas turi įstaigoje papildomas pareigas (0,5 et.) ir dirbs tose pareigose iki 2014-08-29. Nuo gruodžio 2 d. iki 2014-08-29 jis nori dirbti papildomose pareigose tik 0,25 et. Kaip turiu įforminti tą 0,25 et. sumažėjimą? Kaip skambėtų toks įsakymas?
Atsakyti
" nuo.... mažinu būtinąsias darbo sąlygas iki 10 val. per savaitę, 2 val. per dieną". Aš darau taip
Atsakyti
QUOTE(ingelka @ 2013 12 12, 12:45)
" nuo.... mažinu būtinąsias darbo sąlygas iki 10 val. per savaitę, 2 val. per dieną". Aš darau taip

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2013 11 27, 11:34)
sveikos..
gal kuri zinot, kiek darbo dienu bus 2014 metais?  ax.gif

2013-11-19 09:51 pos'te yra kalendorius parsisiuntimui smile.gif
Atsakyti
Sveiko,

pas mus darbe išeina vyr. buhaltere unsure.gif , noriu paklausti, kokių papildomų dokumentų be įsakymo, prašymo dar reikia (ir ką daryti, jei ji dirba taip seniai, kad jos net sutarties tais laikasi dar nebuvo blink.gif ).
Kažkiek skaičiau kad reikia
perdavimo priėmomo akto (jei kas turit įmeskit pavyzdį)
Taip pat radau, kad reikia ir kožkiokų sąskaitų likučių...va čia tai man nelabai aišku.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(indroox @ 2013 12 19, 16:54)
Sveiko,

pas mus darbe išeina vyr. buhaltere unsure.gif , noriu paklausti, kokių papildomų dokumentų be įsakymo, prašymo dar reikia (ir ką daryti, jei ji dirba taip seniai, kad jos net sutarties tais laikasi dar nebuvo  blink.gif ).
Kažkiek skaičiau kad reikia
perdavimo priėmomo akto (jei kas turit įmeskit pavyzdį)
Taip pat radau, kad reikia ir kožkiokų sąskaitų likučių...va čia tai man nelabai aišku....  g.gif

Išeinančioji buhalterė turi perduoti viską (visą buhalterinę dokumentaciją) ateinančiai buhaltertei ir turi pasirašyti perdavimo - perėmimo aktus. Tai gana didelis darbas, nes reikia perduoti visą apskaitą. O ateinančioji turi sutikti su perduodamuose dokumentuose esančia informacija ir pasirašyti tame akte. Akto pvz tai neturiu, bet manau pagooglinus, galima rasti.
O kad sutarties nėra, tai nieko nekeičia. Įsakymu įforminamas atleidimas ir viskas.
Atsakyti
Sveikutes.... smile.gif kazkaip nutilo tema. g.gif
Su praejusiom Kaledom ir su Naujaisiais metais 2014 metais.
Geru, lengvu darbu jums.
Atsakyti