Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Man iškilo toks klausimėlis... Visada jį tvarkyti pradėdavau rugsėjo 1 d., o va šiandien gaunu pranešimus, kad moknys neišregistruotas ir jį nori prisiregistruoti kita mokykla, tai vadinasi registrą galima pradėti tvarkyti nelaukiant rugsėjo? smile.gif 2 metus auginau sūnelį, gal kas pasikeitė per tą laiką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVika: 20 rugpjūčio 2015 - 14:26
QUOTE(AVika @ 2015 08 20, 15:26)
Man iškilo toks klausimėlis... Visada jį tvarkyti pradėdavau rugsėjo 1 d., o va šiandien gaunu pranešimus, kad moknys neišregistruotas ir jį nori prisiregistruoti kita mokykla, tai vadinasi registrą galima pradėti tvarkyti nelaukiant rugsėjo? smile.gif 2 metus auginau sūnelį, gal kas pasikeitė per tą laiką  4u.gif

visada tvarkydavau bent jau likus savaitei iki rugsejo 1 d., visi senus vaikus sukeldavau, kas zinojau,kad isvyksta i naujus mokslus metus nekeldavau...
Atsakyti
Išvykusius išregistruoju mokslo metų eigoj, bet naujus registruoju tik rugsėjį rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va reiks ir man taip daryti. Ačiū ax.gif 4u.gif nes rugsėjį ojoj kaip smagu bus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, viena mokytoja dirba pirmaelėse pareigose, nuo rugsėjo nori, kad šioje darbovietėje būtų antraeilės pareigos. Gal galit padėti suformuluoti įsak.
Pvz. Atsižvelgdamas į ........ ........ prašymą nuo rugsėjo 1 d. leidžiu dirbti antraeilėse pareigose ar pervedu dirbti į antraeiles pareigas, ar pirmaeiles pareigas laikyti antraeilėmis?

MAn labiau pirmas variantas, bet valdžiai nelabai patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2015 08 21, 07:53)
Sveikos merginos, viena mokytoja dirba pirmaelėse pareigose, nuo rugsėjo nori, kad šioje darbovietėje būtų antraeilės pareigos. Gal galit padėti suformuluoti įsak.
Pvz. Atsižvelgdamas į ........  ........  prašymą nuo rugsėjo 1 d. leidžiu dirbti antraeilėse pareigose ar pervedu dirbti į antraeiles pareigas, ar pirmaeiles pareigas laikyti antraeilėmis?

MAn labiau pirmas variantas, bet valdžiai nelabai patinka  g.gif

Aš irgi rašyčiau taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2015 08 21, 09:53)
Pvz. Atsižvelgdamas į ........  ........  prašymą nuo rugsėjo 1 d. leidžiu dirbti antraeilėse pareigose ar pervedu dirbti į antraeiles pareigas, ar pirmaeiles pareigas laikyti antraeilėmis?

MAn labiau pirmas variantas, bet valdžiai nelabai patinka  g.gif

Labas, mes visada rašome, vadovaujantis darbuotojo prašymu, pervedu į antraeiles pareigas nuo 2015... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar galima kaip nors pačiai (arba kur kitur kreipiantis) susižinoti savo atostogų likutį išskyrus įmonės buhalterę (nenoriu gadintis nuotaikos, nes ji labai pikta)? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 08 21, 09:05)
Aš irgi rašyčiau taip  g.gif

QUOTE(mažulė @ 2015 08 21, 09:09)
Labas, mes visada rašome, vadovaujantis darbuotojo prašymu, pervedu į antraeiles pareigas nuo 2015...  4u.gif

NA va prisiskaičiau Kanceliarinės kalbos patarimus pasirodo pervesti negalima vartoti. Vartotinas žodis yra perkelti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marseta @ 2015 08 21, 09:53)
Sveikos,

Ar galima kaip nors pačiai (arba kur kitur kreipiantis) susižinoti savo atostogų likutį išskyrus įmonės buhalterę (nenoriu gadintis nuotaikos, nes ji labai pikta)?  biggrin.gif

Šiaip tai pas mus raštinėj yra visi grafikai ir darbuotojų prašymai dėl atostogų. Rašant įsakymą visada parašom kiek lieka nepanaudotų atostogų ir už kurį laikotarpį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2015 08 21, 09:22)
NA va prisiskaičiau Kanceliarinės kalbos patarimus pasirodo pervesti negalima vartoti. Vartotinas žodis yra perkelti 4u.gif
Papildyta:

Šiaip tai pas mus raštinėj yra visi grafikai ir darbuotojų prašymai dėl atostogų. Rašant įsakymą visada parašom kiek lieka nepanaudotų atostogų ir už kurį laikotarpį.  smile.gif

Kituose įsakymuose niekur nieko nevedu, visada perkeliu, tai bent tiek gerai smile.gif

Aš savo darbuotojų atostogų likučius irgi žinau, bet pas mus vos keli žmonės neišnaudoja visų iš karto, ima dalimis, tai nesunku susekti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 21 rugpjūčio 2015 - 09:24
QUOTE(Marseta @ 2015 08 21, 08:53)
Sveikos,

Ar galima kaip nors pačiai (arba kur kitur kreipiantis) susižinoti savo atostogų likutį išskyrus įmonės buhalterę (nenoriu gadintis nuotaikos, nes ji labai pikta)?  biggrin.gif

Niekur kitur nesuzinosit, jeigu tik neturit personalisto biggrin.gif Pazymekit savo atostogu likuti ir laikotarpi, ir toliau jau rasykit savo grafikeli kad zinotumet kada atostogavot ir kiek liko biggrin.gif
Atsakyti
Dėl atostogų likučių būtent darbuotojai kreipiasi į manę (raštinę), o ne į buhalteriją, nes aš rašau įsakymus ir vedu grafiką kas susiję su atostogomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažulė: 21 rugpjūčio 2015 - 10:00