Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(gaily @ 2015 09 03, 09:20)
Man vakar neleido nei išregistruoti, nei perkelti vaikų.. Šiandien tas pats.. Stringant šiaip ne taip tik registruoju naujus..

mane gali atleisti iš darbo, ar dar kažką, bet iki rytojaus aš tikrai neatsiskaitysiu, nuo 8 val., į naujus mokslo metus perkėlė 7 vaikus... vakar iki pusę 9 vakaro kėliau dar vieną klasę..
Atsakyti
QUOTE(AVika @ 2015 09 03, 10:26)
mane gali atleisti iš darbo, ar dar kažką, bet iki rytojaus aš tikrai neatsiskaitysiu, nuo 8 val., į naujus mokslo metus perkėlė 7 vaikus... vakar iki pusę 9 vakaro kėliau dar vieną klasę..

Ne rytoj reikia atsiskaityti, pirmadienį g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 09 03, 10:37)
Ne rytoj reikia atsiskaityti, pirmadienį  g.gif

Mum parašė iki 5 dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AVika @ 2015 09 03, 10:59)
Mum parašė iki 5 dienos biggrin.gif

Tikrai turi nukelti atsiskaitymo datą, juk neįmanoma normaliai dirbt ir sutvarkyt smile.gif o naktį ar kada kai veikia jungtis nežadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 09 03, 11:36)
Tikrai turi nukelti atsiskaitymo datą, juk neįmanoma normaliai dirbt ir sutvarkyt smile.gif o naktį ar kada kai veikia jungtis nežadu  biggrin.gif

tai va, vakar nuo šeimos pavogiau 3 val. sėdėdama prie kompo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 09 03, 12:36)
Tikrai turi nukelti atsiskaitymo datą, juk neįmanoma normaliai dirbt ir sutvarkyt smile.gif o naktį ar kada kai veikia jungtis nežadu  biggrin.gif

Kaune su Mokinių registru reikia atsiskaityti 09 03, t. y. šiandien doh.gif Dirbti neįmanoma, nes "lūžta" serveris. Kitais metais gal norės 09 01 kad viskas būtų sutvarkyta. g.gif
Atsakyti
Sveikos, matau, kad jau nervinatės, kas dirbate su mokinių registru. smile.gif
Merginos ramiai, jums viskas pavyks, atsiskaitysit. Manau, kad pradės skųstis, kad serveris lūžta ir pratęs terminą.
Juk ne išeitis po darbo sėdėti, arba namie tą darbą daryti. Bet rimtai galėtų laikotarpį ilgesnį duoti atsiskaitymui, tada visi ramiai be stresų ir atsiskaitytų.
Atsakyti
Vakar visą dieną nekėlė klasėmis vaikų į kitus mokslo metus, tik po 1 doh.gif
atsikėliau 5 ryto, tai iki 6 ryto dar galėjau bent po 10-15 kelti, nuo 6 ryto jau tik po 5, per visą darbo dieną darbe neįmanoma buvo net užkrauti klasių sąrašo, o šią akimirką jau net neprisijungia prie registro..
Na man TIKRAI gaila savo nakties miego ir savaitgalio, kad pirmadieniui atsiskaityti schmoll.gif
Kaip aš savaitgalį suvesiu spec poreikius pagal ppt pažymas, neįsivaizduoju, tą turiu daryt darbe kai gali pakonsultuoti spec.pedagogė. mad.gif Nesišviesti juk man dabar savaitgaliui ppt pažymų, kad neštis jas namo protest.gif
Siutas ima kai ne dėl savo kaltės netelpi į terminą ir dirbi naktimis, niekam čia nepaaiškinsi, yra raštas ir vykdyk.
Atsakyti
Bandau idomumo delei prisjungt - isvis neveikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 09 03, 21:04)
Bandau idomumo delei prisjungt - isvis neveikia  doh.gif  biggrin.gif

Man irgi neveikia doh.gif Parsinešiau spec. poreikių vaikų sąrašą namo, galvojau padirbėt, bet matau, kad nieko nebus. Praeitą naktį dar perkėliau vaikus iš klasės į klasę, o jau šnd niekas nevyksta visai. Visi geri norai eina niekais unsure.gif
Atsakyti
Ir ryte puslapis neveikia, tikrinau 5 ryto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 09 04, 05:23)
Ir ryte puslapis neveikia, tikrinau 5 ryto  biggrin.gif

Oho. Net 5 ryto. Vat tas rugsėjis, ištikro neramus su tuo registru. Bet logiškai mąstant tai tikrai neturėtų reikalauti atsiskaityti iki rugsėjo 5 d.
Šiandien delfi straipsnis yra ir švietimo ministrė paminėjusi, kad atsiskaityti iki rugsėjo 5 d. Bet nemanau, kad šiandien įvyks stebūklas.
Atsakyti