Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(zyzna @ 2013 11 14, 23:48)

o kai jie valgo matosi kur tas maistas keliauja? ar ju visas zarnynas prie galvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2013 11 14, 15:57)
Tuo paciu dar paklausiu. trim tris stiklinius samus, ir 6 barbusai plaukioja. Kai buvo barbusai du didesni, samai budavo pasislepe tarp zoliu ir islysdavo tik kai tamsu budavo. MB nupirko dar 4 barbusus ir jie sukele sumaisti akvariume  doh.gif dabar visos zuvys plaukioja *yra dar du skaliarai, 5 gupioskos, gaidys) na tik samai ciulpikai slepiasi diena. Ir vakar ziuriu, o gi stikliniai samai be uodegu  blink.gif ar gali mazi barbusai, tie nauji, jas nuvalgyt? nes kitos zuvys kaip zuvys, bet kol nebuvo tu Mb zuvioku, viskas buvo OK.

nes jei jie nesugyvena kazkuriuos reiks padovanot kitiems  doh.gif

Barbusai,ypač šitie sumatros ir mutantai,plėšrios žuvys,laisvai galėjo jie apkandžiot
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2013 11 15, 08:41)
Barbusai,ypač šitie sumatros ir mutantai,plėšrios žuvys,laisvai galėjo jie apkandžiot

drinks_cheers.gif . Kol gyveno barbusai, mano korydoras be nugarinio peleko plaukiojo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 15 lapkričio 2013 - 09:09
QUOTE(tiutiute @ 2013 11 15, 07:51)
QUOTE(zyzna @ 2013 11 14, 23:48)

o kai jie valgo matosi kur tas maistas keliauja? ar ju visas zarnynas prie galvos? g.gif

as tai ten nieko nematau, matosi viduriu toks kamioliukas, bet jis prie pat galvos.

Tai vadonasi barbisai ir pas mus bardaka daro... ot velnias! nzn ka ir daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2013 11 15, 09:18)

Tai vadonasi barbisai ir pas mus bardaka daro... ot velnias! nzn ka ir daryt doh.gif

Nupirkt dar kokius 4. Jiems reikia kompanijos, tada tarpusavyje jie ten pliekiasi, kitų neliečia beveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 11 15, 09:22)
Nupirkt dar kokius 4. Jiems reikia kompanijos, tada tarpusavyje jie ten pliekiasi, kitų neliečia beveik 4u.gif

o nebus perdaug 120l akve 10 barbusu?
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2013 11 15, 09:56)
o nebus perdaug 120l akve 10 barbusu?

O kas dar pas jus gyvena? Pas mane buvo šešiese, puikiai tarpusavy užsiimdavo biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai supirkot Vilniuj augalini akva ir paemet sita fainuoli?
Man jo labai reikia, bet prazioplinau skelbima smile.gif
Ieskau pirkti.

Atsakyti
Gal žinot kur įsigyt Makro trąšų, kad sudėty nebūtų fosfatų biggrin.gif
Atsakyti
I kuri filtro sluoksni reikia deti angli? Pas mane Eheim is triju daliu (kol kas visose kempine)... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 11 15, 09:58)
O kas dar pas jus gyvena? Pas mane buvo šešiese, puikiai tarpusavy užsiimdavo biggrin.gif

6 barbusai, 5 gupijos, trys stikliniai samai, du samai ciulpikai, gaidelis, du skaliarai
Atsakyti
QUOTE(Dreamm @ 2013 11 15, 11:15)
I kuri filtro sluoksni reikia deti angli? Pas mane Eheim is triju daliu (kol kas visose kempine)...  ax.gif

Juk jis būna sukomplektuotas ir viskas sužymėta...
Atsakyti