Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

Na, dar galima pasakyti dar vieną esminį vidinių ir išorinių filtrų skirtumą: išorinius filtrus reika rečiau valyti nei vidinius.
Neda, o vaikaijau paaugę, kad taip drąsiai norite 100l akvą pas juos kambaryje statyti??
Mes tai galvojam kaip čia padarius, nes svetainėje pastatytas 56l akva, o vaikų kambaryje - 112l, bet dar mažoji per maža, kad į atskirą kambarį leisti, tačiau norim akvas sukeisti vietomis...
Mamytės, kiek esu skaitęs, esate savo akvariumų vietas keitusios, tad gal pasidalintumėt tokių kraustymo darbų patirtimi?? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nermalas: 17 lapkričio 2013 - 17:16
QUOTE(Neda @ 2013 11 17, 16:23)
Todėl ir klausiu Jūsų patarimo kokį filtrą pirkti vidinį ar išorinį, kuris tyliau dirba, nes aš esu naujokė šioje srityje smile.gif

Aš pirkčiau tik išorinį smile.gif
Atsakyti
Vaikai turėjo mažą 20ltr. akva, nuėjo įsvečius ir pamatę didelį užsimanė didelio, tad už savo santaupas įsigijo. O mergaičių amžius tai 8m. ir 6m. manau kad nieko blogo neiškrės smile.gif
Atsakyti
na ką, gruntą nusipirkau, dar kažkokio grunto augalams, kad augtų... antradienį darysim didįjį persikraustymą, gal iki to laiko kokių augaliukų pririnksiu ax.gif
sugalvojau mišrainę daryti iš gupijų, neonų, savo gaidelio nabago ir gal kokio kardonešio?
Atsakyti
QUOTE(Nermalas @ 2013 11 17, 17:15)
Mamytės, kiek esu skaitęs, esate savo akvariumų vietas keitusios, tad gal pasidalintumėt tokių kraustymo darbų patirtimi?? smile.gif

vienakart kai staciau ant kitos spinteles ir dar i kita kambari perkrausciau tai issiurbiau vandeni ir visas zuvis isgaudziau, perkeliau ant stalo su ratukais ir nuvaziavus i reikiama vieta uzkeliau kur reikia. o kai migravo akva su visa komoda tai tik dali vandens nusemiau ir stumiau
Atsakyti

Koks litražas?

QUOTE(inga321 @ 2013 11 17, 20:29)

sugalvojau mišrainę daryti iš gupijų, neonų, savo gaidelio nabago ir gal kokio kardonešio?

Mišrainės skonis be ryšio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 11 17, 22:55)
Koks litražas?

56 ir 112 berods rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 11 17, 21:55)
Koks litražas?

Jeigu atidžiau pažiūrėti... rolleyes.gif
Mes tai galvojam kaip čia padarius, nes svetainėje pastatytas 56l akva, o vaikų kambaryje - 112l, bet dar mažoji per maža, kad į atskirą kambarį leisti, tačiau norim akvas sukeisti vietomis...

Papildyta:
QUOTE(Neda @ 2013 11 17, 18:36)
Vaikai turėjo mažą 20ltr. akva, nuėjo įsvečius ir pamatę didelį užsimanė didelio, tad už savo santaupas įsigijo. O mergaičių amžius tai 8m. ir 6m. manau kad nieko blogo neiškrės smile.gif

Aaaa.... Tokiu atveju tada jau ramiau tiek dėl amžiaus, tiek dėl mergaičių patirties akvariumistikoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2013 11 17, 22:04)
56 ir 112 berods  rolleyes.gif

Būtent, tikliai. smile.gif
Dėl mažojo tai galvos nesuku, nes vis tiek restartuoti ketinu, tai viską išėmęs perneščiau. Va tik su didėlesniuoju kažkaip daugiau galvosūkis, o ir vienas greičiausiai nesusitvarkysiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nermalas: 17 lapkričio 2013 - 22:30
Jei akvarumas turi padą per daug nesinervuočiau. 300l akvariumą man parnešė su gruntu smile.gif todėl nusiurbčiau vandenį kiek įmanoma daugiau ir basta. Jei be pado, teks ir gruntą iškabint
Atsakyti
Tai jau vietoj vieno numatyto restarto reikės mąstyti apie du. g.gif Nežavintis variantas... schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, kas is silutes-klaipedos puses turi parduoti gyvu augalu? Butu gerai i AZ. Aciu smile.gif
Atsakyti
kuris geriau? JBL ar eihem g.gif visai nesigaudau kuo tie isoriniai skiriasi ir kuo jie vienas uz kita geresni unsure.gif
Atsakyti