Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

QUOTE(-_erinija_- @ 2013 11 22, 22:29)
Na va, as taip ir isskaicius buvau, kad daugmaz atitinka dydi ji.. Ko gero busiu neprasovus uzsisakius savo iprasta dydi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Kt savaite aisku bus  4u.gif

Nu isparduotuveje maciau parduoda xxs mergina ir raso,kad atitinka net s. Man tai visiskai mistika. Bet gi daznai vienai atrodo rubas nedidintas, kitai atrodo kad didintas. Pagal mane si tunika atitinka jcrew dydzius. Nemanau kad ji turi buti aptemta
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 11 22, 18:19)
Merino pocket tunic, S dydis, ugis 169. Norejau siek tiek ilgesnes smile.gif tada su timpom paprasciau buru derinti

Labai grazi. As laukiu swingo, bet sita gal net labiau atitiktu tai ko norejau g.gif

Mergaites, o SWING tikriausiai trumpesnis bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 11 23, 00:24)

Mergaites, o SWING tikriausiai trumpesnis bus? g.gif

na is aprasymu ir nuotrauku, tai tikrai trumpesnis swingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 11 22, 23:33)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 11 22, 22:33)

Jeigu tiks laukiamas dydis tai nesiosiu jau tik prie dzinsiuku ar kokiu vaskuotu kelniu unsure.gif
QUOTE(Lyn @ 2013 11 22, 22:33)
drinks_cheers.gif

Nebutumet tos tunikos gyvai parodzius tai ir nerupetu biggrin.gif Nes ant manekenes, manes visiskai neviliojo. Bet va gyvai - kitas reikalas wub.gif
Papildyta:
Gavau siandien FACTORY PRINTED SKINNY dzinsiukus. Ir butent ta spalva kur tik db belikus - tamsiai melyna (beveik juoda su latte pagrindu). Zinokit nuostabios kelnytes wub.gif Ypac rekomenduoju kas turi tuos jewelled megztukus, kur buvo bordiniai ir rusvi. Man prie rusvojo spalvos tinka idealiai. Prie kokio kupranugario irgi labai tiktu. As ir prie SCOTTIE siandien matavausi. Ir prie lininio su balta jewelled apykakle. Prie visko jos wub.gif
O matavausi daug, nes kelnytes reikia pranesioti biggrin.gif. Tokios vos vos mazokos, noretusi 1-2 cm. Bet kai pasitemps bus idealu. Per klubus, po uztrauktuku 44, labai norint ir 44.5 cm (25 dydis). Mano ismatavimai 92-75-90.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 22, 20:49)

o kas nors pirkot su odinem kisenem?  ax.gif

Taip, laukiu bigsmile.gif

Lyn grazu 4u.gif

Kupranugariai man patys is saves negrazus blush2.gif
Atsakyti
Kas turit tokius batelius ar panašius, sakykit ar labai jie prasinešioja, gal labai į plotį pasiduoda? g.gif

user posted image

Turiu 8 dydį, dar nenešiojau, viena dieną matuojantis lyg ir geri, kitą dieną norėtusi puse dydžio mažesnių. Nuo kojos pabrinkimo priklauso matyt. Ir nežinau ką daryt, bandyt keistis į mažesnį ar visgi pasilikti.

Ir kažin kaip nešiosis padukas, būtų gerai profilaktika apie kurią kalbėjot, bet mano kaime jokių profilaktikų batsiuviai nededa... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 11 23, 00:51)

Gavau siandien FACTORY PRINTED SKINNY dzinsiukus. Ir butent ta spalva kur tik db belikus - tamsiai melyna (beveik juoda su latte pagrindu). Zinokit nuostabios kelnytes  wub.gif

Gal pasirodysi su džinsiukais? Tikrai gražūs atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 11 22, 23:24)
Nu isparduotuveje maciau parduoda xxs mergina ir raso,kad atitinka net s. Man tai visiskai mistika. Bet gi daznai vienai atrodo rubas nedidintas, kitai atrodo kad  didintas. Pagal mane si tunika atitinka jcrew dydzius. Nemanau kad ji turi buti aptemta

Tikrai mistika.. drinks_cheers.gif ir as neissivaizduoju aptemptos tunikos biggrin.gif

Papildyta:
Ir dar klausimas.. O vyrisku snoodu buna? maniskis uzsimane biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2013 11 22, 23:51)

Gavau siandien FACTORY PRINTED SKINNY dzinsiukus.

Grazuciai.. Lauksim Realiu fotkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 22, 19:28)

Boy shirt in beaded chambray (item 02967) - 6 dydis: kritne 47cm, ilgis nuo pazasties 40cm, rankoves ilgis nuo peties 62cm

kada turetum gaut siu marskinuku 4dydi? as paimciau, jei perleisi ax.gif man su 90cm. per krutine turetu tikt 4dydis ka ? smile.gif
Atsakyti
Mergaitės gal pamenat kokią nuolaidą pernai per black friday ar per cyber tuesday davė jcrew?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 23, 13:23)
Mergaitės gal pamenat kokią nuolaidą pernai per black friday ar per cyber tuesday davė jcrew?

Aš tai lyg pamenu, kad išvis jie nieko gero nedavė per BF. Lyg buvo kažkokia be ryšio nuolaida (kaip pavyzdžiui, kad būna -25 proc visiems bikiniams smile.gif ). Apskritai, jie juk tik porą kartų per metus tas didesnes -40 proc darydavo, o dabar pasikeitus savininkams, lepina kur kas dažniau tai gal ir per šias šventes kažką duos gero smile.gif
Atsakyti