Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

Jetau, kaip gražiai žiūrisi 2 dydis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(victoria` @ 2013 11 23, 22:35)
Jetau, kaip gražiai žiūrisi 2 dydis.  thumbup.gif

Aciu 4u.gif As tai isivaizduoju, kad ant kokios suknutes/sijonuko jis graziai ziuresis - su pedkelnem ir aukstakulniais wub.gif Ai, bet visi ilgesni paltai prie sijonu/sukneliu graziausiai ziurisi, taip mteriska tada... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 23 lapkričio 2013 - 21:47
Blonde, jums tik 2 dydis. Bet man tai ir rankoviu trumpesniu noretusi..
Primenu vaizda ant manes smile.gif
user posted image
Spalva foto realybes neatitinka.
Cia 0, bet ryskiai sumaisytos etiketes
Atsakyti
O 4P, tai 2R atitiktu?
Atsakyti
Ms. Blonde - 2 dydis labai labai gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 11 23, 21:46)

Pritariu, rankoves tikrai per ilgos, apsunkina visa vaizda.
Atsakyti
Ir as jau uzsimaniau to Cocono doh.gif lotuliukas.gif
Aleja.lt labai graziai ziurisi wub.gif , cia Jcrew?
Ms.Blonde tik 2 dydis, irgi labai graziai atrodo thumbup.gif
Tik va dabar galvoju ar jau cia akys ne taip mato, ar istikruju Ms.Blondes kokono priekis skiriasi nuo Alejos.lt priekio g.gif tai yra tas uzvertimas ant uztrauktuko yra is skirtingu pusiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 23 lapkričio 2013 - 22:11
QUOTE(Blond @ 2013 11 23, 23:01)
Pritariu, rankoves tikrai per ilgos, apsunkina visa vaizda.

Jauciu susigundysiu idomumo delei ir 4P matuotis, bet siaip tik foto turbut tos rankoves taip ilgai atrodo - kur uzsegta, tai ranka sonu ir atrodo, kad visa delna dengia, o kur atsegta, tai atlaisveje ir uzkrite ilgiau. Bet realybej nepasakyciau, kad jauciausi per ilgom rankovem - bandziau uzlenkt gala, tai jau judesy gerokai riesas atsidengia, o palte man tas kazkaip nelabai....
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2013 11 23, 23:11)
Tik va dabar galvoju ar jau cia akys ne taip mato, ar istikruju Ms.Blondes kokono priekis skiriasi nuo Alejos.lt priekio g.gif  tai yra tas uzvertimas ant uztrauktuko yra is skirtingu pusiu g.gif

Cia del foto - Aleja kazkas fotografavo, o as pati per veidrodi, tai del veidrodzio taip. Viskas kaip pas Aleja yra.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 11 23, 21:46)
Primenu vaizda ant manes smile.gif

labai gražu, bet rankovės tikrai ne per ilgos schmoll.gif mano manymu kaip tik bigsmile.gif

Ms.Blonde, idealiai 2 dydis thumbup.gif

aš jau seniai laukiu smelinio, bet niekaip neužtaikiau ant 2 dydžio, o gal net ir 4 man reiktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2013 11 23, 23:20)
aš jau seniai laukiu smelinio, bet niekaip neužtaikiau ant 2 dydžio, o gal net ir 4 man reiktų  unsure.gif

Pas mane krutine 96cm, siaip M nesioju (is JCrew S arba 6 pagrinde) - gal aiskiau kaip atrodo tie dydziai realiai.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 23, 22:24)
Pas mane krutine 96cm, siaip M nesioju (is JCrew S arba 6 pagrinde) - gal aiskiau kaip atrodo tie dydziai realiai.

ačiū 4u.gif bandysiu gaudyt 4 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 23, 22:24)

o ugis koks ax.gif
as irgi nesioju is Jcrew S, Factory S per dideli, bet mano ugis 175 cm, as dairiausi i 4 dydi, bet jeigu jus panasiai nesiojat kaip as, tai reiketu 2 ziureti g.gif ir kazin ar graziai atrodys su 175 cm, man atrodo sis modleis zemesnems graziau ziurisi ax.gif
Atsakyti