Jetau, kaip gražiai žiūrisi 2 dydis.

QUOTE(victoria` @ 2013 11 23, 22:35)
Aciu

Blonde, jums tik 2 dydis. Bet man tai ir rankoviu trumpesniu noretusi..
Primenu vaizda ant manes

Spalva foto realybes neatitinka.
Cia 0, bet ryskiai sumaisytos etiketes
Primenu vaizda ant manes

Spalva foto realybes neatitinka.
Cia 0, bet ryskiai sumaisytos etiketes
O 4P, tai 2R atitiktu?
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 11 23, 21:46)
Pritariu, rankoves tikrai per ilgos, apsunkina visa vaizda.
Ir as jau uzsimaniau to Cocono
Aleja.lt labai graziai ziurisi
, cia Jcrew?
Ms.Blonde tik 2 dydis, irgi labai graziai atrodo
Tik va dabar galvoju ar jau cia akys ne taip mato, ar istikruju Ms.Blondes kokono priekis skiriasi nuo Alejos.lt priekio
tai yra tas uzvertimas ant uztrauktuko yra is skirtingu pusiu

Aleja.lt labai graziai ziurisi

Ms.Blonde tik 2 dydis, irgi labai graziai atrodo

Tik va dabar galvoju ar jau cia akys ne taip mato, ar istikruju Ms.Blondes kokono priekis skiriasi nuo Alejos.lt priekio

QUOTE(Blond @ 2013 11 23, 23:01)
Pritariu, rankoves tikrai per ilgos, apsunkina visa vaizda.
Jauciu susigundysiu idomumo delei ir 4P matuotis, bet siaip tik foto turbut tos rankoves taip ilgai atrodo - kur uzsegta, tai ranka sonu ir atrodo, kad visa delna dengia, o kur atsegta, tai atlaisveje ir uzkrite ilgiau. Bet realybej nepasakyciau, kad jauciausi per ilgom rankovem - bandziau uzlenkt gala, tai jau judesy gerokai riesas atsidengia, o palte man tas kazkaip nelabai....
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2013 11 23, 23:11)
tai yra tas uzvertimas ant uztrauktuko yra is skirtingu pusiu 

Cia del foto - Aleja kazkas fotografavo, o as pati per veidrodi, tai del veidrodzio taip. Viskas kaip pas Aleja yra.
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 11 23, 21:46)
Primenu vaizda ant manes
Primenu vaizda ant manes

labai gražu, bet rankovės tikrai ne per ilgos

Ms.Blonde, idealiai 2 dydis

aš jau seniai laukiu smelinio, bet niekaip neužtaikiau ant 2 dydžio, o gal net ir 4 man reiktų

QUOTE(Kriziukas @ 2013 11 23, 23:20)
aš jau seniai laukiu smelinio, bet niekaip neužtaikiau ant 2 dydžio, o gal net ir 4 man reiktų 

Pas mane krutine 96cm, siaip M nesioju (is JCrew S arba 6 pagrinde) - gal aiskiau kaip atrodo tie dydziai realiai.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 23, 22:24)
Pas mane krutine 96cm, siaip M nesioju (is JCrew S arba 6 pagrinde) - gal aiskiau kaip atrodo tie dydziai realiai.
ačiū

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 23, 22:24)
o ugis koks

as irgi nesioju is Jcrew S, Factory S per dideli, bet mano ugis 175 cm, as dairiausi i 4 dydi, bet jeigu jus panasiai nesiojat kaip as, tai reiketu 2 ziureti