Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (221 tema)!

QUOTE(marsele @ 2013 11 26, 11:08)
Tai kaip ir sako - ziureti, kad butu zenklas -25%, ir kad seller butu Amazon. Ten buna parasyta po produktu ar salia - sold by amazon ar pan.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2013 11 26, 12:08)
Tai kaip ir sako - ziureti, kad butu zenklas -25%, ir kad seller butu Amazon. Ten buna parasyta po produktu ar salia - sold by amazon ar pan.

Aciu wink.gif
na yra po apacia -25raso, einu tada toliau tirt dydi ir pardaveja ka ten piesia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 26 lapkričio 2013 - 11:26
www.anntaylor.com -40% off pilna kaina ir -50% sale

www.allcosmeticswholesale.com -30% off sale
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 26, 12:25)
Aciu wink.gif
na yra po apacia -25raso, einu tada toliau tirt dydi ir pardaveja ka ten piesia

Jei yra ženkliukas -25, tai nuo raudonos kainos dar duoda nuolaida smile.gif Pati ka tik isbandziau, krepsyje suvedus koda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute12 @ 2013 11 26, 12:34)
Jei yra ženkliukas -25, tai nuo raudonos kainos dar duoda nuolaida smile.gif Pati ka tik isbandziau, krepsyje suvedus koda smile.gif

kazi sulaukciau ju per pora sav ar visgi ilgiau trunka? Del dydzio dilema visad maniau kad mano usa 9 bet snd vakar dvejot pradejau pasinatavau 25,5 cm peda o nesioju ivairiai 39-40 gal daugiau 39 dydi, tai gal man visgi reikia us8 hmm gal kuri patartut,,
Atsakyti
Kas pasidalins, kur Vilniuje galima nusipirkti labai skaniu rukytu kumpeku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 11 26, 11:45)
Kas pasidalins, kur Vilniuje galima nusipirkti labai skaniu rukytu kumpeku ax.gif

Turguje biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif Aš namie jau. Kas dar nepasiemė savo daikčiukų, laukiu svečiuose 4u.gif Šiandien pavakare iš Kilkos pasiimsiu kas liko iš praitos siuntos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 26 lapkričio 2013 - 11:54
QUOTE(sheila1988 @ 2013 11 26, 11:46)
Turguje biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ju daug cool.gif
Aciu kas pasidalino i az, slaptu vietu neisduoda viesai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 26 lapkričio 2013 - 11:57
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 11 26, 08:56)
Ju daug cool.gif
Aciu kas pasidalino i az, slaptu vietu neisduoda viesai biggrin.gif

Nekalbėkit apie maistą, nes kompas paskęs lotuliukas.gif aš toje ligoninėje bado diatos laikiausi. Jau kokių receptų turiu kaip sukūst bigsmile.gif galėsiu pasidalint ką domins biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o kokia turite nuolaida aeropostale siandien? ar tai, kas ju psl tik? aciu
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 26, 11:44)
kazi sulaukciau ju per pora sav ar visgi ilgiau trunka? Del dydzio dilema visad maniau kad mano usa 9 bet snd vakar dvejot pradejau pasinatavau 25,5 cm peda o nesioju ivairiai 39-40 gal daugiau 39 dydi, tai gal man visgi reikia us8 hmm gal kuri patartut,,

Manau kad ateitu per pora sav, bent tikimybe ne maza yra.
As nesioju 40-41, gal labiau 41, bet dydis 10 tinka. Tai bent as asmeniskai nerizikuociau su 8 jusu vietoj. Mano sesuo su 38-39 nesioja 8..
Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2013 11 26, 12:01)
Nekalbėkit apie maistą, nes kompas paskęs  lotuliukas.gif aš toje ligoninėje bado diatos laikiausi. Jau kokių receptų turiu kaip sukūst  bigsmile.gif galėsiu pasidalint ką domins  biggrin.gif

Sveiki sugrize 4u.gif Bele namie ir sveikstat - atsishersit mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti