Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 87 laida

QUOTE(bim-bam @ 2014 01 11, 17:03)
Labas,

seku jūsų temą tokiais prišokimais, tai gal praleidau. gal kas bus įdomu

Inspiring bookshops around the world

4u.gif

Labai patiko. Ta baržoje, ant vandens viena mano mėgstamiausių. Savininkas- labai smagus vyriškis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 01 10, 11:24)
O man keista, kaip jūs rašotės perskaitytas knygas, aš tai darysiu pirmąkart, paskatinta jūsų, rašysiu kompe.

Aš irgi bandysiu rašytis, nes niekad neskaičiavau,kiek ir ko perskaičiau biggrin.gif Įdomu pasidarė.Bet,jaučiu,kad tas langanos eilėraštis man tinka,tai net sau neprižadu ...Nes,jei galima ko nors nedaryt,ko nereikia būtinai padaryt ir ,jei tai nelabai įdomu atrodo,tai ...Šiaip kol kas prisimenu tik pavadinimą knygos pamačiusi ar kelis puslapius pervertusi- skaičiau,ar ne,apie ką ,kokį įspūdį paliko.O kai jau neprisiminsiu,ką skaičiau,tai kam tie sąrašai g.gif ?

Perskaičiau Murakami Kafka pakrantėje.Kaip visada liko daugiau klausimų,nei atsakymų...Suprast man jo fantazijas iki galo,matyt,neduota,bet interpretuot jas galiu, kaip noriu biggrin.gif Man patiko.Labiau nei paskutinė skaityta Mylimoji Sputnik.Bet ir tos negaliu peikt.

Ir L.Young Brangioji,norėjau tau pasakyti.Iš sąrašo norimų perskaityt knygų.Deja,savęs prie šios knygos gerbėjų niekaip nepriskirčiau, švelniai kalbant...
Jei dar ir buvo kažkokios simpatijos,tai knygos pabaiga jas užbraukė galutinai.Nea,ne mano schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 01 10, 19:11)
Labos 4u.gif

Klausyk, mes jau ne tik tas pacias knygas renkam geriausiomis, bet ir skaitom ta pati nesusitarusios lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As irgi dabar Deliriuma kramtau biggrin.gif  doh.gif Laukiu, kol MB atiduos man Cronina, bo pasiciupo ir man neduoda, tai stoviu eileje. O "Tolimas valandas" mama skaito, irgi man neduoda doh.gif Ot, ta seima doh.gif Gerai, kad dar mano vaikas mazas, tai nors mano knygu neskaito biggrin.gif  lotuliukas.gif

Sielų giminystė biggrin.gif
Ir kaip tau Deliriumas ? Aš vis dar virškinu. Lauksiu tavo atsiliepimo 4u.gif
Kaip tau pavydžiu Cronino ax.gif Toks malonumas laukia.
Man geriau, vyro ir mano knyginiai pomėgiai nesutampa, tik su dukra knygomis dalinuosi. Vis dar abi Divergentės trečios dalies laukiam 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau už poster_offtopic.gif, bet nesusilaikiau: Sofija5, vis žiūriu žiūriu į tavo avatarą ir spėlioju, čia Sofija iš Gardemarinų ar ne? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 14 sausio 2014 - 09:17
Antra:

Harui Murakami "Avies medžioklė" - rami, kiek ištęsta istorija - tiksliau kelios istorijos, gražiai, ramiai sugulančios į savo vietas knygos pabaigoje. Vėl - santūrus gabalėlis fantastikos, gl net mistikos.

Man labai patinka Murakami - už ramybę ir lėtumą wub.gif

ir manęs jau laukia jo 1Q84 antra ir trečia dalys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 01 14, 10:27)
Antra:

Harui Murakami "Avies medžioklė" - rami, kiek ištęsta istorija - tiksliau kelios istorijos, gražiai, ramiai sugulančios į savo vietas knygos pabaigoje. Vėl - santūrus gabalėlis fantastikos, gl net mistikos.

Man labai patinka Murakami - už ramybę ir lėtumą wub.gif

ir manęs jau laukia jo 1Q84 antra ir trečia dalys bigsmile.gif

nieks ten nesugula i vietas, juk yra tesinys "Dansu,dansu, dansu"
Atsakyti
M.Martinaitis istrauka:

Tai buvo prieš daugelį metų.

Mes sėdėjom ant kranto tylėdami

ir matėm save vandeny.

Upėje mūsų abiejų atvaizdai

tai labiau susiglausdavo,

tai netikėtai išsiskirdavo,

tai vandens raibuliai

kažkur mus nunešdavo

ir vėl sugrąžindavo,

suglausdavo

sutaikydami.

Po daugelio metų

vėl sėdžiu jau vienas ant kranto,

žiūriu į vandenį

ir nematau nieko.

Nematau,

į kokius užmaršties vandenis,

į kokias pasaulio upes

nunešė mūsų atvaizdus?

Viską mato vanduo,

bet nieko jau neatsimena.

Tylėjom prie upės, jausdami,

kad niekad nebūsim kartu.

QUOTE(prieplauka @ 2014 01 14, 10:04)
nieks ten nesugula i vietas, juk yra tesinys "Dansu,dansu, dansu"

bet šioje knygoje pabaigos jausmas kaip ir yra. Pasirūpino tuo, pasirūpino anuo, mergina dingo - ką padarysi. man pabaiga įvyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2014 01 14, 11:16)
Atsiprašau už poster_offtopic.gif, bet nesusilaikiau: Sofija5, vis žiūriu žiūriu į tavo avatarą ir spėlioju, čia Sofija iš Gardemarinų ar ne? ax.gif

Nieko tokio. Teisingai spėlioji.
Avataras - Sofija iš Gardemarinų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 01 14, 14:57)
Nieko tokio. Teisingai spėlioji.
Avataras - Sofija iš Gardemarinų  4u.gif

Taip ir pagalvojau 4u.gif Tik galvojau, kad nuotrauka neįprasta tokia, bet profilis lyg jos. Paauglystėj man tas filmas patiko labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 01 10, 18:14)
Tai gal skelbk?..  mirksiukas.gif 
Man "kygų knygos" tos, kurios dar ilgai kelia mintis ir emocijas.  mirksiukas.gif

Ar skaitei, kad taip agituoji? biggrin.gif mirksiukas.gif
Dėl minčių ir emocijų pritariu, tik pridėčiau dar stilių ir išliekamają vertę. Nors, kas dabar atrodo vertinga, po 50 metų gali tapti niekuo neypatinga.

QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 01 14, 14:08)
bet šioje knygoje pabaigos jausmas kaip ir yra. Pasirūpino tuo, pasirūpino anuo, mergina dingo - ką padarysi. man pabaiga įvyko ax.gif

drinks_cheers.gif Visiškai pritariu. Man net knygos pratęsimo nereikėjo.
Atsakyti
Labos
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 01 14, 10:54)
Sielų giminystė  biggrin.gif
Ir kaip tau Deliriumas ? Aš vis dar virškinu. Lauksiu tavo atsiliepimo  4u.gif
Kaip tau pavydžiu Cronino  ax.gif Toks malonumas laukia.
Man geriau, vyro ir mano knyginiai pomėgiai nesutampa, tik su dukra knygomis dalinuosi. Vis dar abi Divergentės trečios dalies laukiam  4u.gif

Perskaiciau pirma dali ir kazkaip man visai nesinori dabar toliau tesinio skaitti. Kol kas paliksiu sia serija. Kazkaip man ir pabaiga tokia kokia yra tiko ir visai galejo pirma dalim ir uzbaigti. O kaip tau sita serija? Ar vertejo tesinius skaityti?
Atsakyti