Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 11 18, 15:48)
O aš va šitų noriu:
http://www.6pm.com/u...kid-deep-purple
Laukiu tokių džinsiukų, megztukėlio, taip norisi į komplektą, tik kaip su dydžiu g.gif  g.gif
6 Big Kid man ciocei su 38 tiktų ar ne g.gif

klasikinių tai ar ne 5 užtektų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 18, 17:53)
aš tai per pilvą net nesitikiu užsisegti laugh.gif bet man svarbu,kaip man tas ilgis  blush2.gif  jei jau labai žemas bus- tai tikrai perleisiu  4u.gif

Liuks, labai lauksiu atsakymo blush2.gif 4u.gif Mano maziuke 176 cm, tai kai perku tas "iki keliu", tik uzpakali dengia doh.gif Zodziu, lauksiu tavo apsisprendimo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2013 11 18, 18:57)
Liuks, labai lauksiu atsakymo blush2.gif  4u.gif Mano maziuke 176 cm, tai kai perku tas "iki keliu", tik uzpakali dengia  doh.gif Zodziu, lauksiu tavo apsisprendimo  blush2.gif  4u.gif

būtinai parašysiu smile.gif matuosiu po vaiko atidavimo į darželį, tai ryte jau bus aišku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 11 18, 17:25)
Gal kur uzmatet piniginiu gerom kainom?
Noreciau Michael Kors g.gif

as tik sita uzmacius:
https://www.shoemetr.....Artifical Fur
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 11 18, 17:56)
klasikinių tai ar ne 5 užtektų  g.gif

Uj bijau, kad ne, pagal dydžių lentą 6 Big Kid skaitos 24,1 cm, o 38 dydis mano yra 24,5 cm, tai turėtų tikti jei didinti kažkiek blink.gif Gaila, kad nieks tokių neturi, nekantriai laukiu uggsiukų snikeriukų 6 Big Kid, jei tie tiks, tai šiuos kai gribsiu, kad tik būtų dar mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 18, 17:44)
okiuks,  man susisega bet kvepuot negaliu laugh.gif o M tobula  .. ilga prie aukstakulniu jega

Sakiau,kad S nelabai mirksiukas.gif 4u.gif Na, bent jau M tiko ax.gif Galesim meetintis senio besmegenio lipdyt, nesusalsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 11 18, 19:05)
Sakiau,kad S nelabai mirksiukas.gif  4u.gif Na, bent jau M tiko ax.gif Galesim meetintis senio besmegenio lipdyt, nesusalsim  lotuliukas.gif

aha mamai gera ji bet ilga sniega sluotu blush-anim-cl.gif

o man M idealiai kaip megstu prigludus.. zodziu liuks.
jei numesiu priaugtus = dar geriau bus laugh.gif
nes paskutiniu metu tik valgau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 11 18, 18:28)
Aciu. Tai normalus ilgis. Jei didintos, man gal L uzteks... Krutine "uzaugo" jau iki 105  doh.gif
subine, aciu d stovi vietoj kol kas 110

klausykit ale gymbai ir starbucksai kokie zažymai. Užsireginau ir per 2 savaites nė sykio jokio kodo. Ot kur suvalkiečiai jankiai doh.gif biggrin.gif nu ir nepirksiu nieko tongue.gif
Atsakyti
Ingute 4u.gif

Tai kaip dėl išparduotuvės, ar galima?

Ir gal žinot ar susirinko The Children's Place? Tokių grožių ten pridėjau savo princesei wub.gif
Atsakyti
apie kakavas
gavau gi ir as
carameline meginau visaip man skaniausia pakiukas jos i diideli 750ml puoda smile.gif puse vandens puse pieno.
isgeriau ta puoda vos vos ir pusdieni nieko burnon nebenorejau laugh.gif

o vaniline man visaip per saldi, dar imsiu karamelines tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 11 18, 18:29)
Ingute 4u.gif

Tai kaip dėl išparduotuvės, ar galima?

Ir gal žinot ar susirinko The Children's Place? Tokių grožių ten pridėjau savo princesei wub.gif

tai cia tik per Laureta prekes isparduotuvej, bet albumelyje sukurta yra pardavimu skyrelis, del prisijungimo pas Inga kreiptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 18, 18:29)
apie kakavas
gavau gi ir as
carameline    meginau visaip man skaniausia pakiukas jos    i diideli 750ml puoda smile.gif  puse vandens puse pieno.
isgeriau ta puoda vos vos ir pusdieni nieko burnon nebenorejau laugh.gif

o vaniline man visaip per saldi, dar  imsiu karamelines tikrai biggrin.gif

O pieną reikia šaltą pilti blush2.gif
Nesu aš gėrusi kakavos doh.gif
Atsakyti