Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 17, 13:32)
ji  atsiunte pirmiau o jus veleliau tai maniau netos reik sad.gif ir perleidau
merinukai ir coton uzteks manau m  lambswool atitinka L reik
taip - 35

Nu bet kokie žmonės - pasiūlėt, kaip ir man, o va iškart bėga rašyti, kad perleiskit man, kažkaip neskanu man schmoll.gif
Aš tai jei matyčiau susirašynėjimą, tai tikrai nebėgčiau rašyti, o gal man pirmiau perleiskite unsure.gif
Ai nesvarbu tiek to, tegu sau turisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 17, 13:50)
Atvarysiu! uz kiek but? telefa savo imesk

Telefas AZ. Vaziuok dabar, bo vaika i baliu vesiu smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Patarkit,mergaites,koki dydi imti vyrisku TH marskinuku,jei megstinius ir ilgom rankovem palaidines TH nesioja L? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 17, 14:53)
Nu bet kokie žmonės - pasiūlėt, kaip ir man, o va iškart bėga rašyti, kad perleiskit man, kažkaip neskanu man  schmoll.gif
Aš tai jei matyčiau susirašynėjimą, tai tikrai nebėgčiau rašyti, o gal man pirmiau perleiskite  unsure.gif
Ai nesvarbu tiek to, tegu sau turisi  4u.gif

o kodel kalta ta mergaite,kuri parase,kad nori,jeigu pamate,kad Inga siulo perleisti? Juk sprendzia pati Inga kam perleidzia,o ne norincios,ju gali buti daug... Cia mano nuomone.

Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 11 17, 13:58)
o kodel kalta ta mergaite,kuri parase,kad nori,jeigu pamate,kad Inga siulo perleisti? Juk sprendzia pati Inga kam perleidzia,o ne norincios,ju gali buti daug... Cia mano nuomone.

Nenoriu šia tema diskutuoti - kiekvienam atrodys savaip iš savo varpinės cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

patarkit, jei vyras nesioja L dydi - jcrew koki imti geriau?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 17, 14:03)
Nenoriu šia tema diskutuoti - kiekvienam atrodys savaip iš savo varpinės  cool.gif

Mano klaida, gal ta, kad kai Ingakalnis parašė temoje kad gali pasiūlyti savo megstuką ir parašyčiau į paštą - aš tada iškart nieko neparašiau. Į paštą atsiunčiau nepraėjus net valandai - suprasčiau, jei būtų praėjus visa diena, bet... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 17, 11:22)
aš šių užsisakius 10dydį gavau wink.gif galėsiu tuoj irgi pamatuoti,nes ant savęs net nebandau uždėt  biggrin.gif

ar galėtumėte parašyti ismatavymus? sedziu ir galvoju koki imt ar 10 ar 12
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 17, 15:10)
Mano klaida, gal ta, kad kai Ingakalnis parašė temoje kad gali pasiūlyti savo megstuką ir parašyčiau į paštą - aš tada iškart nieko neparašiau. Į paštą atsiunčiau nepraėjus net valandai - suprasčiau, jei būtų praėjus visa diena, bet...  4u.gif

nepergyvenkit taip,gal dar ides jusu dydi,jeigu nera. Suprantu,kad pikta kai pasiulo ir kitam perleidzia...
Atsakyti
QUOTE(nedovile @ 2013 11 17, 14:55)
Laba diena 4u.gif
Patarkit,mergaites,koki dydi imti vyrisku TH marskinuku,jei megstinius ir ilgom rankovem palaidines TH nesioja L? blush2.gif

imciau L

QUOTE(gerdaieva @ 2013 11 17, 15:04)
Sveikos,

patarkit, jei vyras nesioja L dydi - jcrew koki imti geriau?

reik ziureti koks jei eriuko vilna L jei medvilne ar merino M uzteks

elizieja, as parasiau juk ryte o tu atsiuntei man ne is kart o gerokai veliau ar tik ne apie pietus nerasei temoj kad liuks imu...

todel kita parase ir atidaviau, kita syk jei kazkas laisvo yra ir tinka is kart parasykite kad tinka imu ir viska stada jau lauksiu nesvarbu is kart ar veliau uzsakyma atsiusite.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 17, 15:10)
Mano klaida, gal ta, kad kai Ingakalnis parašė temoje kad gali pasiūlyti savo megstuką ir parašyčiau į paštą - aš tada iškart nieko neparašiau. Į paštą atsiunčiau nepraėjus net valandai - suprasčiau, jei būtų praėjus visa diena, bet...  4u.gif

Nenusimink, bus tų skurlių. Gi ne kokį jaunystės eliksyrą siūlė biggrin.gif
Atsakyti
wetriuke as siandien esu pikta labai net, ir tokie rasinejimai man pasiutima kelia, pasiulo ir atiduoda kitam, bet ar buvo rasyta is eliziejos temon kad imu??? ar as kaip ekstrasenzas turiu viska zinoti pati.

ar man laikyti ji ir paskui jei vis tik ne tokio reik, va kaip ir jus raset temoj praset nuorodu o is tiesu nenorejot megstinio as taip is temoj prasymu galejau nupirkti jum gero linkedama o paskui pati xxs nesiot galeciau ant vienos rankos uzsidejus

nenoriu plestis nes kai desiu per daug paksui ant rytojaus galesiuosi.

Papildyta:
sierra su - 40% imsiu ne uz ilgo

elizieja ta drugeli ideda tikrai daznai, jei ne su 40 tai su 30 tikrai bus jis.

Atsakyti