QUOTE(evvva @ 2013 11 19, 10:16)
valgyt neleisdavo ,o kai paleido tik dziuveseli su arbatele ir.t.t
dabar namuse visados turiu Rehydron'a puikiai atstato skysciu netekima , jokia smecta taip neveikia .
smecta skysciu ir neatstato.
QUOTE(evvva @ 2013 11 19, 10:34)
o mes pamenu skambinomes savo gyd,kad priimtu ,tai iskart pareiske kad nebandytume zengi i poliklinika su tokiais simptomais (del kitu vaikuciu ), iskart i santariskes ,o kai atvaziavom-ten visi tokie is miesto kampuciu susirinke

vaziavom butent ten del to kad poliklnika priskirta prie sios lygonines , o kol elej sedejom maciau kai atvaziuodavo sergantys vaikuciai ir ju nepriimdavo nes ju poliklinika buvo priskirta prie kitu lygoniniu..antakalnio ir t.t. nu kazkoks marazmas ,ta tevai su vemenciais vaikais vaziuodavo kitur
kaip tik ne. antakalnis vemianciu is tolo kratosi, pas juos tokiu skyriu net nera. buvome nuvaziave. is tolo reke santarisku 7. O mes turime seimos drauga vaiku chirurga, man yra prigrasines, kad nebandyciau daryt eksperimentu su vaiku ir vezciau i ligonine, nes kartais patiem daktaram buna sunku nustatyt kas tam vaikui tai ka kalbet apie tevus, kurie nera daktarai. sako daugeliu atveju buna per velu.... tada pakenkiama kazkas kita. paskutini karta kai per menesi 3 kartus pakliuvom i ligonine, man visiskai nejuokinga paliko.
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 19, 10:37)
Labas rytas Merginos
Ziuriu mazylio reikaliukai neityn gereja

Ingute, laikykites.
As tai jau seniausiai mauciau i Santorus . Gal as ir paranoike, bet buvo man jau keli kartai, kai poliklinikoj sake nieko baisaus, o vat i lygonine vos spedavom

Tai dabar as jau nelaukiu . Jei nieko baisaus tai nepalyks, bet jau tyrimus padarys ten greitai .

butent. as irgi paranojike, bet kai as nieko neismanau apie tai, tai geriau paklausyt daktaru ir nerizikuot mazo vaiko sveikata.
yra milijonas tokiu, kurioms rotas fignia, tipo tris dienas pavems patries ir gerai. baigsis. nu bet kai as pamaciau savo akimis pilnas reanimacijas, man geriau lysna karta ten suvazinet. beje kiek kartu ten buvau nuvaziavus, tiek kartu nei eileje laukiau ir viskas buvo staigiai ant smugio daroma.