Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 11 19, 11:22)
ir ne tik striukių,bet ir visų rūbelių ?sijonų,golfų,kelnyčių?tai 7-8 imt  g.gif

Striuke turejom viena tai tiko pagal amziu,visi kiti ne,ypac dzemperiukai,maikytes,del golfiuku neatsakysiu nes neturejom o dabar turiu bet ant isaugimo nupirksu ,kaip ateis laikas ir neasiku ar atitaikysim jos amziui.
Kelnes irg turejus -mazintos doh.gif Sijonas tik tik,toki vasarini prie keimo uztempdavau biggrin.gif bet sakyciau ir ne pagal amziu,ta va verysad.gif
Atsakyti
Ingute jums daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 12:30)
nieko sau  blink.gif rijau biseptoli saujom  biggrin.gif

klausykit, Osh Kosh kaip su dydziais?  doh.gif dar uzmaciau. Turiu tik striuke vaikui. Tai nesuprantu dydziu

turiu maziukei kelniu oshkosho tai atitiko dydi.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 12:30)

klausykit, Osh Kosh kaip su dydziais?  doh.gif dar uzmaciau. Turiu tik striuke vaikui. Tai nesuprantu dydziu

kitakart spanguoles,angliukas ,gerosios bakterijos -labai greit praeina,pilvas greit susitvarko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 19, 12:30)
zeneta- kol miegojau man megstukų ieškojot  blush2.gif  ačiū  4u.gif  bet aš ,kaip šarka su blizgučiais,taip aš su nuolaidom biggrin.gif man turi nuo kainos dar koks kodukas būt ir nesvarbu ar brangiau gausis  biggrin.gif

buvo ta nuolaida, pnaikino,net pati nespejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 11:30)

Nors The CP ir OshkoshbeGosh viena ir ta pati daina,dukterine bet jie amziu atitnka bent maniskei visi rubai atitiko ir da net isaugimui buvo oky doki 4u.gif

Tik tu ziurek savaip nes pacios vaikinukas kiek pastebejaus is raslavos yra ne is mazuju biggrin.gif
Atsakyti
zeneta vadinasi abi pramiegojom biggrin.gif kas tiesiogine prasme,kas perkeltine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 19, 12:39)
kitakart spanguoles,angliukas ,gerosios bakterijos -labai greit praeina,pilvas greit susitvarko  lotuliukas.gif

ai ne, man ne zapadlo pas gydytoja nueit. nes paskutini kart po "pacios pasigydymo menesi kryzium doh.gif kazkaip as kai susergu, tai spanguolem neissigydau doh.gif lotuliukas.gif
o kai pati dar buvau taip vadinama iskaitoj del skrandzio problemu visa mokyklos laika, tai is viso pati saviveikla neuzsiimu. nes mociute mane vis gydydavo doh.gif dabar aciu dievui susitvarke, nes ne mociutes jonazoles maukiau, o pas normalu daktara nuejau. o tai cia man ir operaciju jau ant 40 metu prognozavo doh.gif
Atsakyti
Visgi labai ieskau tokiu TH wub.gif reikia 10 dydzio +-27 cm vidpadis
Gal kur uzmatysite uz gera kaina smile.gif
o gal kuriai netiks arba persigalvojo kai lapkricio pradzioj pirkote bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 19 lapkričio 2013 - 11:49
Laba 4u.gif Mergynos, o Old navy didziai atitinka g.gif
Atsakyti
Tai snd pardavime niekas nieko nesiulo g.gif ar neiko gero nera,kaip suprasti g.gif
Juodo penktadienio jau laukiama biggrin.gif
Atsakyti
kazi kaip devetusi tokios sudties megztiniuks. kazi astrus jis? mazis kaip ir as, klykia jei griauzia g.gif

http://www.oshkosh.c...sh-xsellPDPYMAL
Atsakyti
QUOTE(diancyk @ 2013 11 19, 11:47)
Laba  4u.gif  Mergynos, o Old navy didziai atitinka  g.gif

Ziurint kas g.gif pvz kombiai ne ypac virsutine dalis --striukes ir t.t.apacia dar dar 4u.gif
Atsakyti