Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(minha @ 2013 11 19, 14:26)
o sis megztukas gal pamazintas??

nea
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2013 11 19, 13:26)
o sis megztukas gal pamazintas??

Siaip Lauren RL dydinta linija
Atsakyti
as pagaliau gavau pukoviko saskaitele is peper ,tai svoris 1100 gr. visai normaliai smile.gif

QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 11 19, 12:22)
Ju dydziai visada mums buvo maznti is vaiku skyriaus,o mes neesame "milzines" biggrin.gif
Papildyta:

Savotiskas ispejimas--judeti niekur negalit,o jei dar be vaiko tada tik taip ir suprasti,niekas nevyksta be priezasties smile.gif

tai taip ir traktavom nes vaikas retai aplamai serga ..tai ,niekur nevaziavom,neskrydom,neejom doh.gif ,
bet va siais metais vel as su ta kelione -skrydis dviem savaitem i siltus krastus , maze savaite pries skrydi buvau namuose palikus i darza nevedziau,kad jokiu bacilu ,MB irgi buvo liepta saugotis labiau, akurat vaikas bande susirgt pries isvyka ,sudaviau vaistu, nakti pries skrydi nemiegojau ,nu psio galvoju vel ispejimai kad neskrist arba lektuvas kris arba dar kas bus ...pagalvojau nu tai ka dabar visa ta gyvenima drebet doh.gif nuvarem i uoro uosta ,as visa pabalus nuo tu stresu..ir pasakyk tu man lektuva dar du kartus atedinejo laika del techniniu kliuciu :ohkas kart galvojau ,apsisiuksiu,bala nemate ta keliuone ,neskrysim nes kazkas ivyks doh.gif kai pagaliau jau lipom laiptais galvojau nualpsiu ,kai skrydom vel kvailos mintys ..visa slapia sedejau ..ir kad ji... uz musu zmogus pirma karta skrydo ,kaip prasidejo jam balti arkliai ,kad lektuvas nukris ,kad jam bloga ir t.t tokia panika sukele blink.gif ,gydytuojus atrado is skrendanciu zmoniu , ir as dar su tom mintym eina sau doh.gif ten jauciu puse lektuvo persigando ,kol ta vyriski nenuramino , MB man kazkokios trauktynes slykstos uzsake ...na tada jau kiek apsiraminau rolleyes.gif , skrydis maziau ne 2 val. o man visa amzinybe pasirode... svarbiausia n kartu skrydus lektuvu ,bet po vaiko gimimo pirma kart tik siemet ...

bet baigiasi mums viskas super,pailsejom nerealiai... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 19 lapkričio 2013 - 13:40
QUOTE(evvva @ 2013 11 19, 13:30)
as pagaliau gavau pukoviko saskaitele is peper ,tai  svoris 1100 gr. visai normaliai  smile.gif
tai taip ir traktavom nes vaikas retai aplamai serga ..tai ,niekur nevaziavom,neskrydom,neejom  doh.gif ,

baigiasi viskas super,pailsejom nerealiai... bigsmile.gif

skrydus ne karta ir tik su vaikais ir visi kartai sekmingi ,bet as tikiu kad yra dalykai kada mus ispeja is auksicau,as megeja paanalizuoti biggrin.gif tai taip ir pamaniau parasius 4u.gif

jei jauciau kad ne taip kazkas tai ir nedarau pries valia,aisku kai planuojama vos ne pries metus keliones tada jau nepasisakosi,ir sumisimas visiskas arba...arba...ir krachas mintims doh.gif doh.gif pries keliones paprasau is aukstybiu graziai palankios dienos nu ir pirmyn i trasa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 14:06)
Byrpawai gaunas 32,47 bet turput pigiau visos situos pirkot

http://www.sierratra...-women~p~6661w/

Gal bordinius pasiimt. Aš gi plika basa biggrin.gif
Atitinka dydžius tie Byrpawai?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 19, 14:45)
Gal bordinius pasiimt. Aš gi plika basa biggrin.gif
Atitinka dydžius tie Byrpawai?

man atitiko. su 27 cm emiau 11 ir baigiu pamest lotuliukas.gif 10 sociai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 14:25)
RL megztukas kam tinka S ir L dydis

http://www.dillards....90_zi_city_navy

Oi, oi buvo daug pigesnis sis megztukelis tik beda nepamenu kur doh.gif Gal Macys g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 11 19, 14:46)
Oi, oi buvo daug pigesnis sis megztukelis tik beda nepamenu kur doh.gif  Gal Macys g.gif

buvau is meisio nuoroda idejus, kainavo 29,99 usd ir juodas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 14:45)
man atitiko. su 27 cm emiau 11 ir baigiu pamest  lotuliukas.gif 10 sociai  biggrin.gif

Mano 26 cm, škias, reik imt 9.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 14:48)
buvau is meisio nuoroda idejus, kainavo 29,99 usd ir juodas

Jo tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
labai smagi kepuryte mergytei, tokia linksma

http://www.zulily.co...ipe-f...21&e=1
Atsakyti
Priminkit prasau kur ecco batukus vaikam perkat .
Atsakyti