as pagaliau gavau pukoviko saskaitele is peper ,tai svoris 1100 gr. visai normaliai
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 11 19, 12:22)
Ju dydziai visada mums buvo maznti is vaiku skyriaus,o mes neesame "milzines"
Papildyta:
Savotiskas ispejimas--judeti niekur negalit,o jei dar be vaiko tada tik taip ir suprasti,niekas nevyksta be priezasties
tai taip ir traktavom nes vaikas retai aplamai serga ..tai ,niekur nevaziavom,neskrydom,neejom

,
bet va siais metais vel as su ta kelione -skrydis dviem savaitem i siltus krastus , maze savaite pries skrydi buvau namuose palikus i darza nevedziau,kad jokiu bacilu ,MB irgi buvo liepta saugotis labiau, akurat vaikas bande susirgt pries isvyka ,sudaviau vaistu, nakti pries skrydi nemiegojau ,nu psio galvoju vel ispejimai kad neskrist arba lektuvas kris arba dar kas bus ...pagalvojau nu tai ka dabar visa ta gyvenima drebet

nuvarem i uoro uosta ,as visa pabalus nuo tu stresu..ir pasakyk tu man lektuva dar du kartus atedinejo laika del techniniu kliuciu :ohkas kart galvojau ,apsisiuksiu,bala nemate ta keliuone ,neskrysim nes kazkas ivyks

kai pagaliau jau lipom laiptais galvojau nualpsiu ,kai skrydom vel kvailos mintys ..visa slapia sedejau ..ir kad ji... uz musu zmogus pirma karta skrydo ,kaip prasidejo jam balti arkliai ,kad lektuvas nukris ,kad jam bloga ir t.t tokia panika sukele

,gydytuojus atrado is skrendanciu zmoniu , ir as dar su tom mintym eina sau

ten jauciu puse lektuvo persigando ,kol ta vyriski nenuramino , MB man kazkokios trauktynes slykstos uzsake ...na tada jau kiek apsiraminau

, skrydis maziau ne 2 val. o man visa amzinybe pasirode... svarbiausia n kartu skrydus lektuvu ,bet po vaiko gimimo pirma kart tik siemet ...
bet baigiasi mums viskas super,pailsejom nerealiai...