Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 00:16)
Neradau dydziu. Arba kaina keturguba. Arba visai nudriozta.  Nu dar tuos turimus paskalbsiu  biggrin.gif

na nzn, as kazkaip randu ir neblogu, ir ne kosmosa moku, aisku reikalingas temas is karto i favoritus imetu, ir stebiu, stebiu stebiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 11 20, 01:03)
vadinas kazkas gavo neoriginala jei ta pastebejo ir parase,tikrai isidemejau gal bent pries pora temu ar anoje apie tai buvo sakyta ir klausta ka daryti jei prekiu neprisiima parduotuve atgal,netingekit kam aktualu pasiieskoti,vat tai va tongue.gif

Ingakalnis būtų ją kaip bulvę sutarkavus už tokius žodžius. Gal kažkur kitur skaitėt ...
Beje, čia viena ,,ekspertė" irgi rašė, kad Lietuvoje kvepalai neoriginalūs, o vat iškart už sienos - jau originalūs prasideda biggrin.gif
Atsakyti
Niu junkites prie AE smile.gif clearance dar minus 50% smile.gif fysnuciai leginsiukai http://m.ae.com/web/...d=0431_8343_039
Atsakyti
panos o po kiek jus siuos merinukus pirkot ?
man neliko tai pamirsau...vel kaina nuleido
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 19, 23:20)
pilnai suprantu...pati pagalvok,kaip jaučiausi,kai visos ėjo dėkoti Ingutei už nerealų kašmyrą už nerealią kainą  biggrin.gif  o aš viena pirmųjų išsiunčiau ir negavau  biggrin.gif  ir dydis ne tas,kuris buvo aštauktas...na tiesiog ne likimas ir tiek  doh.gif  4u.gif  o aš dar kai  nestuke.gif  tai dvi dienas kaip čainikas viriau  biggrin.gif  o dabar jau net pamiršau  4u.gif

tai va, galvoju,gal cia tie placiais aulais..tai man ir netiktu lotuliukas.gif siaurai blauzdai, amzina problema vis buna tinkamus nusipirkt...bet jei kas gausit 9,5 ir netiktu-reekit garsiai mirksiukas.gif
Viskas.Ta tema baigiau.Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 19 lapkričio 2013 - 23:45
QUOTE(laurita99as @ 2013 11 20, 00:20)
As irgi laukiau 2 HM striukiu, ne tiek kiek as, kiek dicke, na ir siandien gavau laiskuti, kad nebus.Ai, pagalvojau, reiskia per BF bus dar geresniu ir grazesniu lotuliukas.gif Visada galvoju, reiskia daiktas buvo ne man skirtas rolleyes.gif

kad taip ir galvojau ,vat s. jie galiejo netempt gumos ,100 kart buciau uzsakius kitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 11 19, 23:42)
panos o po kiek jus siuos merinukus pirkot ?
man neliko tai pamirsau...vel kaina nuleido
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

18.75 gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ram9ne @ 2013 11 20, 00:45)
18.75 gavosi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif be nuolaidos papildomos kaina buvo 24,99..dabar žiūriu 27,99..vadinasi bus geriau wink.gif
Atsakyti
jasno,laukiam toliau merino kanos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Atėjau paskaityt temos, mažum, Ingą rasiu. Kaži kaip mažius?
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 20, 00:36)
Koka cia istorija su klientu diena ?  As jau irgi nemazai savo mergai ten papirkusi, bet manes nekviecia  biggrin.gif

Du kartus per metus buna klientu dienos, tada gali apsipirkti su -40% kol dar neprasidejo oficialios nuolaidos 4u.gif eiles buna kaip prie duonos tarybiniais laikais doh.gif tik reikia tureti ju nuolaidu kortele mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, neskaiciau temikes blush-anim-cl.gif jei kazkur reik atsakymo pakartokit klausimuka, vakar velai grizom nebeturejau jegu jungtis pc.
dabar pastuke tvarkaus, vaikui po dozes rehidrono lyg prasviesejo viskas, matysim kaip si diena, daktare sake smecta negalima duoti tokiem maziem nes ji kaip molis uzkemsa gaunas vaikas maziau viduriuoja to pasekoj virusas gyvena sau pilvuke, kazkokis uminis gastro... virusas pas mumi plius elektrolitu sutrikimas cia nuo skysciu trukumo.

sake kai viduriuojama ir vemiama gydymas turi but juoda saldinta arbata + abrikosu+razinu kompotas nes abrokosai kali atstato, dziuveseliai plius gerosios bakterijos
smecta tik i pabaiga galima bet kol virusas ikarstyje ne...
p.s dar rehidronas arba sako vytautas ar etc mineralizuotas negazuotas vanduo sako jis net uz reh. geresnis po 100/150ml i valanda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 20 lapkričio 2013 - 07:46