Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(wetriuke @ 2013 11 20, 13:48)
super pavyko, kaip maitinot?
Papildyta:

Ryte kose, tada pietus, pavakariams kokia vaisine tyrele, vakarienei kose, pries nakti misinys - mazdaug taip 4u.gif is pradziu dar vietoj koses ryte duodavau misini, bet kai pastebejau, kad isalksta pietu nesulaukus, pakeiciau i kose. Beje maniske nevalgi, valgom tik su daiktais.. smulkute ji, jau tuoj du metai ir du men. o sveria 11kg smile.gif
As uz rezima mirksiukas.gif o del nesiojimu, tai panesioju, bet tik todel, kad man patinka wub.gif moka ji taip meiliai apsikabinti ir prisiglausti wub.gif wub.gif vienu zodziu, pagrandukas, tai lepinu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2013 11 20, 13:46)
O tu man kvaišai pasakyk, tau pačiai nesinori jo nešioti? Aš saviškę arti 5 metų vis dar tampau. Ne dėl jos... Dėl savęs... Kada daugiau be panešiosiu, jei ne dabar?

drinks_cheers.gif ir as tokia pat, va vyriausiuju jau nebepanesu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vienas dalykas kada pati mama nori priglaust, apkabint,panesiot, kitas dalykas nesiot kai mama pavargus...mamos sveikata irgi reikia brangint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 20 lapkričio 2013 - 12:07
Ingute aciu uz dzinsus super ant manes mirksiukas.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
As tik vieninteli dalyka toleruoju dar, kai nakti kazka susapnaves ar issigandes ar susales ateina su savo meskiais ir pagalvyte pas mane. Va tada as jo lauk nevarau wub.gif tada mes abu apsikabinam, meskucius apkabinam ir luztam. Kvepia jis man, nosi ikisu jam i kakliuka, jis mano galva apsikabina ir taip galim visa diena parpt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 11 20, 13:04)
Ryte kose, tada pietus, pavakariams kokia vaisine tyrele, vakarienei kose, pries nakti misinys - mazdaug taip 4u.gif is pradziu dar vietoj koses ryte duodavau misini, bet kai pastebejau, kad isalksta pietu nesulaukus, pakeiciau i kose. Beje maniske nevalgi, valgom tik su daiktais.. smulkute ji, jau tuoj du metai ir du men. o sveria 11kg smile.gif
As uz rezima mirksiukas.gif o del nesiojimu, tai panesioju, bet tik todel, kad man patinka wub.gif moka ji taip meiliai apsikabinti ir prisiglausti wub.gif  wub.gif vienu zodziu, pagrandukas, tai lepinu biggrin.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif ir as tokia pat, va vyriausiuju jau nebepanesu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as ryte kosyte uzpilama, pietus darsoviu kose su mesyte arba zuvyte, vakarui vel kokia tyrele ar kosyte, o per tarpus sausainiukai vaikuskis, vaisiai ivairus pakramsnot ir aisku maitinu.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 20, 12:07)
vienas dalykas kada pati mama nori priglaust, apkabint,panesiot, kitas dalykas nesiot kai mama pavargus...mamos sveikata irgi reikia brangint  ax.gif

thumbup.gif Ant manes dar ir vyresnioji lipt pradejo i broli prisiziurejus doh.gif smile.gif
Kad ir sena as, nugara skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 20, 13:07)
vienas dalykas kada pati mama nori priglaust, apkabint,panesiot, kitas dalykas nesiot kai mama pavargus...mamos sveikata irgi reikia brangint  ax.gif

tei vot tongue.gif darze kai ateinu pasiimt visada bega griudamas man i glebi, visada pakeliu, isbuciuoju ir nusinesu i rubine. bet tai cia tik akimirkos. kai verkia, juk irgi ramini, paimi ir t.t. bet kai terorizuoja ir specialiai atejes klencina kad is kambario i tulika nunesciau neeeeeeeeeeee biggrin.gif tada mes begam kas greiciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 20, 13:11)
thumbup.gif Ant manes dar ir vyresnioji lipt pradejo i broli prisiziurejus  doh.gif  smile.gif
Kad ir sena as, nugara skauda  verysad.gif

tu cia katroj vietoj sena dabar papasakok man? g.gif lens.gif fool.gif
Atsakyti
Reklamos minutele smile.gif :
neatsidziaugiu Harney's cinamonu arbata thumbup.gif Prabangi aiskuma, ne batik , bet verta ! Niekam neduodu pati geriu biggrin.gif

Beje blynai siandien 5.30 su citrinu JMD perlu krito oioioi kaip ciotkai lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mano gyvenimo svajone, nuvaryt kada nors i JAE

http://www.liveinter.../post292712512/
Papildyta:
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 20, 13:14)
Reklamos minutele  smile.gif :
neatsidziaugiu Harney's cinamonu arbata  thumbup.gif Prabangi aiskuma, ne batik , bet verta ! Niekam neduodu pati geriu  biggrin.gif

Beje blynai siandien 5.30 su citrinu JMD perlu krito oioioi kaip ciotkai  lotuliukas.gif  thumbup.gif  wub.gif

nemegstu cinamono, nesugundysi lotuliukas.gif

saunuole kad nepatingejai ta uogiene virt. Juk verta kiekvieno ideto darbo laselio ane mirksiukas.gif

as atsispausdinau kas vakar ta pyragiuka idejo su plikytais sausainiukais. eisiu per piet i parde produktu ir darysiu vakare tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 11 20, 13:09)
as ryte kosyte uzpilama, pietus darsoviu kose su mesyte arba zuvyte, vakarui vel kokia tyrele ar kosyte, o per tarpus sausainiukai vaikuskis, vaisiai ivairus pakramsnot ir aisku maitinu.

O tu normalaus žmonių maisto tokio amžiaus vaikui dar neduodi?! blink.gif
Maniškiai visi nuo 11 mėn pratinti buvo ir jokių čia man atskirų virimų. Kas čia per išsidirbinėjimai? Užtat ir valgyt nori, kai normaliai nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 12:13)
tei vot  tongue.gif darze kai ateinu pasiimt visada bega griudamas man i glebi, visada pakeliu, isbuciuoju ir nusinesu i rubine. bet tai cia tik akimirkos. kai verkia, juk irgi ramini, paimi ir t.t. bet kai terorizuoja ir specialiai atejes klencina kad is kambario i tulika nunesciau neeeeeeeeeeee  biggrin.gif tada mes begam kas greiciau  biggrin.gif
Papildyta:

tu cia katroj vietoj sena dabar papasakok man?  g.gif  lens.gif  fool.gif

Nugaroj lotuliukas.gif

QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 12:18)
mano gyvenimo svajone, nuvaryt kada nors i JAE

http://www.liveinter.../post292712512/
Papildyta:

nemegstu cinamono, nesugundysi  lotuliukas.gif

saunuole kad nepatingejai ta uogiene virt. Juk verta kiekvieno ideto darbo laselio ane  mirksiukas.gif

as atsispausdinau kas vakar ta pyragiuka idejo su plikytais sausainiukais. eisiu per piet i parde produktu ir darysiu vakare  tongue.gif

Tikrai verta ta uogiene ! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 20, 12:23)
O tu normalaus žmonių maisto tokio amžiaus vaikui dar neduodi?!  blink.gif
Maniškiai visi nuo 11 mėn pratinti buvo ir jokių čia man atskirų virimų. Kas čia per išsidirbinėjimai? Užtat ir valgyt nori, kai normaliai nevalgo.

hihihi.gif As irgi panasiai nuo metu nieko atskirai nevirdavau. Ir buvo jai daug skaniau, nei tos visos koses.. Visa nakti ismiegodavo gal nuo 8men. Tikiuosi su antraja panasiai bus smile.gif
Atsakyti