gefilus neturiu linex planavau duoti ryte.. o kaip del antibiotiku? jis evalgo ar duoti?
misinio vakar dar prigere po antibu gal tai mano klaida
jau supratau jei negerai bus nubudus 11h daktare dirba eisim be talonu ir jei jisakys kad reik, tada i ligonine, nors dar viltis yra kad tik baisi naktis buvo.
nu mano protas misini duot .. zodziu
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 19, 08:42)
gefilus neturiu linex planavau duoti ryte.. o kaip del antibiotiku? jis evalgo ar duoti?
jau supratau jei negerai bus nubudus 11h daktare dirba eisim be talonu ir jei jisakys kad reik, tada i ligonine, nors dar viltis yra kad tik baisi naktis buvo.
svarbiausia -vanduo. bet kokiame pavidale,kokiame pavyksta įsiūlyt. Jei negeria pats iš buteliuko, pilt šaukšteliu,po truputį, bet nuolat. Nes skysčių paprastai trūksta gerokai labiau, nei atrodo mamoms. antibiotikai, jei paskirti dėl kitos ligos, vartot reikėtų, bet ne vienu momentu su gerosiom bakterijom, nes joms tada amen.
girdejau, kad coca-cola gerai kai neina isiulyti skysciu

QUOTE(crema @ 2013 11 18, 22:57)
nu labai faini tie antri
Ir kaina
Bet tai pasimatavau kaži su 92-93 cm tilps
Ir ilgis koks ? Nes reikia nuo klyno kad būtų 80-82 cm.

manau,kad tilpsit,nes jie labai tamprus, parasiau jums az. Nuo klynuko 80cm.
Mergaites Liko tik antrieji,sie-
http://www.findnsave...gging/32418177/
Tikrai super verti demesio:)
QUOTE(minha @ 2013 11 19, 08:48)
NE.
nei colos, nei apskritai gazuoto tokiam mažam negalima.
QUOTE(minha @ 2013 11 19, 08:48)

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 19, 09:42)
daryk po viena kalpokeli, po 10-15 min dar, jei negris
kaip prisimenu mazosios piemaji gimtadieni ir savaite po, net slabno darosi
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 19, 08:47)
svarbiausia -vanduo. bet kokiame pavidale,kokiame pavyksta įsiūlyt. Jei negeria pats iš buteliuko, pilt šaukšteliu,po truputį, bet nuolat. Nes skysčių paprastai trūksta gerokai labiau, nei atrodo mamoms. antibiotikai, jei paskirti dėl kitos ligos, vartot reikėtų, bet ne vienu momentu su gerosiom bakterijom, nes joms tada amen.
aš esu girdėjus ,kad gerosios bakterijos iš viso pradėt gert baigus antibiotikus?nesąmonė?reikia turbūt tik pagal val pasiskirstyt gėrimą?
QUOTE(zeneta @ 2013 11 18, 22:27)
taiko - 30 ?
QUOTE(evvva @ 2013 11 18, 23:43)
myliu sia arbata ..perkuosi pas mus sveriama ...noreciai ir uzsienio pabandyt irgi..o dar noreciau tokia kaip genmaicha tik ji kepintu mieziu lyg+ryziai , japonu prabangiam restorane ragavau labai patiko ...bet va kokia cia arbata paslapties neisdave 

jeigu ta,tai turiu-man neskani,bet jau baigiu svečiams išvaišinti

buvo bajeris-buvo atvažiavę sesers dukra su draugu ir pavaišinau ta arbata;tas draugelis taip atsargiai geria,aš pradėjau sakyti-va,čia mandra arbata parsisiunčiau ir tt;o jis ir sako-galvoju gal vaikas popcornų įdėjo,kai nemačiau ,ale skani

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 19, 07:38)
sveikutes,
naktele apturejau baisia
naktele apturejau baisia

visos sako girdyk tą aną,bet juk sunku ,o kartais ir neįmanoma sugirdyt

Ingute, stiprybės,
tikrai vandenukas būtinas, galima ir mineralinio negazuoto, manau, pavyks, kažkiek įsiūlyti, o dėl valgymo, jei vaikas nevalgo, labai neverskit, kokį kasnelį visvien įsiūlysit, o atsigriebs, kai pasijus geriau.
viskas bus gerai
tikrai vandenukas būtinas, galima ir mineralinio negazuoto, manau, pavyks, kažkiek įsiūlyti, o dėl valgymo, jei vaikas nevalgo, labai neverskit, kokį kasnelį visvien įsiūlysit, o atsigriebs, kai pasijus geriau.
viskas bus gerai
QUOTE(rapoja @ 2013 11 19, 09:00)
aš esu girdėjus ,kad gerosios bakterijos iš viso pradėt gert baigus antibiotikus?nesąmonė?reikia turbūt tik pagal val pasiskirstyt gėrimą?
tikrai taip
atsikele, kol kas viskas kaip iprastai,multikus isijunge ir sedi ant keliu... ciauska, nu bus gerai viskas-aciu jums labai
zeneta
http://www.amazon.co...ashmere sweater
taiko -30%

zeneta
http://www.amazon.co...ashmere sweater
taiko -30%