Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Agnė Meškaitė

QUOTE(ursule @ 2005 03 27, 21:52)
mamos, tai kas pas MESKAITE gimdete, idomu JUSU ATSILIEPIMAI,.ACIU

As gimdziau pas Meskaite, buvau susitarusi is anksto. Taip pat buvau susitarusi su akusere Bozena. Ji suorganizavo mokama palata. Pas Meskaite kelis kartus lankiausi ir pries gimdyma. Kaip gydytoja visai patiko, svelni, santuri. Mano gimdymas buvo pakankamai lengvas, tai gydytojai jokiu priekaistu neturiu. Antra karta mielai gimdyciau pas ja. I gimdyma atvaziavo, ne savo budejimo metu. Jei dar kazkas domina parasyk, atsakysiu.
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2005 03 27, 23:52)
mamos, tai kas pas MESKAITE gimdete, idomu JUSU ATSILIEPIMAI,.ACIU

Sveikute, as gimdziau pas Meskaite. Tai labai faina, kvalifikuota, silta, maloni ir.... gydytojaTikrai nesigailiu pas ja gimdziusi. Net draugei rekomendavau, tai liko ir ji ir svarbiausia jos vyras patenkinti.
Be to ji po gimdymo apsilanko, pataria. Ir dar, jei tau yra kokiu bedu jau sugrizus namo, gali jai drasiai skambinti, visada pades. Zodziu sauni daktare!
Atsakyti
Laba, smile.gif

Būtų labai malonu daugiau sužinoti apie šią daktarę. Nors apie ją šiek tiek yra parašyta skyrelyje "VGN personalas", bet manau, kad ir naują temelę jai galima atidaryti biggrin.gif Mano nuomone tai nuostabi, rūpestinga daktarė su didele patirtimi. Ji taip pat dirba Baltupių Akušerijos ir Ginekologijos klinikoje ir kiek girdėjau kartais BAK'e.
Ar yra pas ją besiruošiančių gimdyti? Taip pat būtų malonu ir detalesnių atsiliepimų išgirsti iš jau gimdžiusių pas šią daktaryte ax.gif Kaip sekėsi? kaip viskas vyko? kiek mokėjote? ir t.t.
Atsakyti
As gimdziau pas sia gydytoja. Ispudis labai geras! Atvaziavau i ligonine su nubegusiais vandenimis, nors nestumas buvo tik 36 savaiciu. Gydytojos, su kuria tariausi del gimdymo, telefonas buvo isjungtas, todel teko pasitiketi budinciu ligonines personalu. Ir tikrai nenusivyliau. Ta nakti budejo gyd. Meskaite ir akusere Naujaliene (berods tokia pavarde). Galiu pasakyti, kad prieziura buvo super. Personalas buvo atidus, rupestingas. Kai prasidejo gimdymas, gydytoja buvo tvirta, rami, aiskiai sake, ka man daryti ir ko nedaryti. Zodziu, viskas praejo puikiai. Tiesa, mano vyras pries tai buvo leides suprasti, kad neliksim neatsidekoje, tai gal todel man netruko demesio. Bet siaip galvoju, kad tas sokinejimas buvo del to, kad gimdziau neisnesiotuka.
Po visko daktarei sumokejom 400 Lt, o akuserei 100 Lt. Kai su leliuku jau gulejom palatoj, daktare dar karta pas mus atejo paziureti kaip laikomes ir ar mums nieko netruksta.
Atsakyti
Aš taip pat gimdžiau pas šią gydytoją.Lankiausi ir nėštumo metu nuo 5 mėn.Galiu pasakyti kad tai tikrai šauni gydytoja.Labai maloni, patikima ir išmananti savo darbą.Gimdžiau tą dienai kai ji nedirbo, bet tuoj pat prisistatė į ligoninę.Gimdymo metu visą laiką buvo šalia aiškino kaip ką daryti, ramino, nors šalia ir vyras buvo.Akušerė taip pat labai šauni. smile.gif
Po gimdymo taip pat lankė mus su mažyliu.
Tikrai rekomenduoju šią gydytoją.Aš ir dabar pas ją einu jei kas nors .... ax.gif
Taigi linkiu 4u.gif sėkmės
Atsakyti
Apie sia gyd. tik GERIAUSI atsiliepimai is mano puses.Nestumo metu ne karta gulejau ligoninei kur mane ji priziurejo ir veliau lankiausi pas ja,tik deja kai turejau gimdyt ji atostogavo verysad.gif Po gimdymo turejau problemu su sveikata tai vel gi kreipiausi i ja,istyre nuo a iki z ir kas svarbiausia ji viska paaiskina,sokinejimu to nepavadinciau.buvo atejus aplankyt,paklaust kaip jauciuos,nors jai visai nepriklauso!
Atsakyti
Labai faina gydytoja ,as pas ja gimdziau du kartus,abu kartus likau patenkinta,mokejau 400Lt,bet ir nemokejus butu tokia pati prieziura,po gimdymo uzeidavo pasiteiraut,kaip juaciames su leliuku,tai pat ji man operavo gimdos kakleli,irgi viskas buvo sklandziai,ir dabar as pas ja lankausi.Tikrai patariu sita gydytoja kas ruosiasi gimdyt arba nestumo prieziurai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, na ir as apie sia gydytoja galiu pasakyti tik gerus zodzius. Buvau is anksto susitarus, kai prasidejo gimdymas jai paskambinau ji viska ramiai paaiskino, atvaziavo i ligonine ir prabuvo su manim visa para, nes gimdymas buvo ilgas ir ne lengvas. Labai esu jai dekinga!!! Be to, ji dar yra ir profesionalas gimdos kakleliu srityje, tai pasirodo labai svarbu, nes praejus gerokai laiko po gimdymo lankiausi pas kita ginekologe tai ji net paklause pas ka gimdziau, nes kaklelis susiutas SUPER! be jokiu randu ir pan. As kaip ne ismanele dar tada pagalvojau koks skirtumas, kaip jis ten susiutas, o pasirodo yra, net labai didelis, nes jei kaklelis su randais didesne tikimybe atsirasti piktybinems ligoms ir pan. Ta prasme, kad geras susiuvimas yra tikrai labai svarbus. Mano atveju, problema buvo tame, kad vandenys nubego, o kaklelis ne is vietos ir jei nebuciau susitarus su savo gydytoja tuo metu ligonineje budejo "labai giriamas" gydytojas Razumas, (kaip zmogus man jis pasirode pasikeles ir ne mielas) kuris man butu cezari dares ta pacia minute ir net nesicackines, o ji vargo su manim beveik para, kad pagimdyciau pati, labai dziaugiuosi, kad del manes ir mano vaikelio buvo stengtasi daryti kuo geriau, o ne kuo greiciau.

Galit gimdyt pas ja drasiai.
Atsakyti
Kaip saunu skaityti tik gerus atsiliepimus apie sia daktare thumbup.gif labai tikiuos, kad dar spesiu ir as pas ja pagimdyti kol ji iseis atostogauti bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš pas ją gimdžiau. thumbup.gif Man patiko, kad ji viską paaiškina, kas ir kaip.
Atsakyti
Labai kvalifikuota daktarė. Džiaugiuosi kad gimdžiau būtent su ja. Jos profesionalumo ir geros priežiūros gimdymo metu dėka dabar turiu sveikutę ir gražutę dukrytę (stiprėjant sąrėmiams labai nukrito vaisiaus širdelės tonai ir skubiai buvo darytas cezaris). Po gimdymo daktarė kasdien ateidavo ir domėdavosi kaip mums sekasi.
Esu labai dėkinga šiai daktarei.
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2006 07 14, 11:36)
Kaip saunu skaityti tik gerus atsiliepimus apie sia daktare thumbup.gif  labai tikiuos, kad dar spesiu ir as pas ja pagimdyti kol ji iseis atostogauti bigsmile.gif

O gal zinai, kada ji ruosiasi atostogauti. As ir galvojau eiti pas ja tartis, bet jei ruosiasi atostogauti, tai teks ieskotis kazko kito.
Atsakyti