Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Agnė Meškaitė

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 02 17, 10:11)
O gal kuri žinote ar ši gydytoja dar vis dirba Trakuose?

Manau,kad dirba,nes aš gimdžiau prieš 4 mėnesius ir nemanau,kad per tiek laiko kažkur dingo. smile.gif
Iš savo pusės rekomenduoju gimdyti pas Meškaitę arba 100proc.pas Kristiną Gorelyševą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė Debesėlio @ 2014 02 23, 22:53)
Manau,kad dirba,nes aš gimdžiau prieš 4 mėnesius ir nemanau,kad per tiek laiko kažkur dingo. smile.gif
Iš savo pusės rekomenduoju gimdyti pas Meškaitę arba 100proc.pas Kristiną Gorelyševą. thumbup.gif

Dėkui už ats. smile.gif

Apie Meškaitę jau senai girdžiu gerus atsiliepimus, dar dukrą norėjau pas ją gimdyti, bet jai tuo metu buvo kažkokia stažuotė užsienyje..

O su Kristina teko visai nesenai susidurti Trakų ligoninėje, na tai tikrai nuostabi moteris. Neturiu žodžių. Visada užeina, pakalbina, ūpą pakelia, jei mato, kad moterys nusiminusios. Sakyčiau dalinai net psichologės darbą dirba skyriuje smile.gif Visada randa laiko prisėsti, pakalbinti ir t.t. Na žodžiu jau senai buvau sutikusi tokį šiltą žmogų medicinoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 23 vasario 2014 - 23:31
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 02 23, 23:25)

O su Kristina teko visai nesenai susidurti Trakų ligoninėje, na tai tikrai nuostabi moteris. Neturiu žodžių. Visada užeina, pakalbina, ūpą pakelia, jei mato, kad moterys nusiminusios. Sakyčiau dalinai net psichologės darbą dirba skyriuje smile.gif Visada randa laiko prisėsti, pakalbinti ir t.t. Na žodžiu jau senai buvau sutikusi tokį šiltą žmogų medicinoje smile.gif

O kaip ji Cezarį atlieka, ar gerai? Gal kuriai teko susidurt?
Ir gal jos kontaktus galima? smile.gif
Atsakyti