
Kazin ka as darau ne taip su imbieriniais ar meduoliniais sausainiais,kad negaliu nugramdyti nuo pavirsiaus ant kurio kociojau,net nuo kepimo popieriaus man nenusiima teslos likuciai?Ir kaip jus kociojate tarp kepimo popieriu ar tiesiog ant stalo,gal miltu barstote daug?man visiskai nenusigramdo,labai sunku kocioti ir ne su vienu receptu. Aciu 

QUOTE(*Karamelia* @ 2014 11 27, 22:23)
Kazin ka as darau ne taip su imbieriniais ar meduoliniais sausainiais,kad negaliu nugramdyti nuo pavirsiaus ant kurio kociojau,net nuo kepimo popieriaus man nenusiima teslos likuciai?Ir kaip jus kociojate tarp kepimo popieriu ar tiesiog ant stalo,gal miltu barstote daug?man visiskai nenusigramdo,labai sunku kocioti ir ne su vienu receptu. Aciu 

Tai gal ant pliko stalo kociojate? As tai miltu pabarstau, tiek kad nebeliptu.
Maniskiai sausainiai


Labai grazus meduoliukai 
O tai jus nededat ant virsaus kepimo popieriaus,kociojate pliku kocelu?Man iskart jis nenugramdomai aplimpa. Vargstu vienu zodziu as labai su ta tesla

O tai jus nededat ant virsaus kepimo popieriaus,kociojate pliku kocelu?Man iskart jis nenugramdomai aplimpa. Vargstu vienu zodziu as labai su ta tesla
QUOTE(*Karamelia* @ 2014 11 28, 08:38)
Labai grazus meduoliukai 
O tai jus nededat ant virsaus kepimo popieriaus,kociojate pliku kocelu?Man iskart jis nenugramdomai aplimpa. Vargstu vienu zodziu as labai su ta tesla

O tai jus nededat ant virsaus kepimo popieriaus,kociojate pliku kocelu?Man iskart jis nenugramdomai aplimpa. Vargstu vienu zodziu as labai su ta tesla
Dirbu kaip su paprasta tesla, pabarstau stala miltais, pabarstau tesla miltais ir kocioju. Jauciu pradeda lipt, vel barstau. Dar zinau, kad kitos dirbdamos su lipnia tesla naudoja alieju, patepa kocela pvz. Bet pati nebandziau
Aciu uz patarima,bet man atrodo pernai bandziau,man vis tiek lipo, reikes siemet vel bandyt. Juk ir namukus pasiruosus iskept,o kai teslos neimanoma nugramdyt arba normaliai perkelt i skarda,tai nekas

QUOTE(Albe69 @ 2014 11 27, 14:06)
Praitais metais dariau kazkur gruodzio 18, tai anyta valge po kokio menesio buvo viskas gerai. Nei jis buvo labai kietas, nei labai minkstas, puikiai isstovejo ir dar ilgiau butu stovejes 

Supratau, aciu


QUOTE(Albe69 @ 2014 11 27, 16:06)
Praitais metais dariau kazkur gruodzio 18, tai anyta valge po kokio menesio buvo viskas gerai. Nei jis buvo labai kietas, nei labai minkstas, puikiai isstovejo ir dar ilgiau butu stovejes 

anyta valge po kokio menesio buvo viskas gerai

Visad kocioju ant kepimo popieriaus, bet pribarstau miltu. Gal Jus i tesla per mazai miltu dejot, uz tai ji lipni?
Visad kepu Cipciuko meduolius, bet priklausomai nuo miltu, daznikai dedu daugiau nei recepte nurodyta.

Visad kepu Cipciuko meduolius, bet priklausomai nuo miltu, daznikai dedu daugiau nei recepte nurodyta.

QUOTE(*Karamelia* @ 2014 11 28, 06:38)
Labai grazus meduoliukai 
O tai jus nededat ant virsaus kepimo popieriaus,kociojate pliku kocelu?Man iskart jis nenugramdomai aplimpa. Vargstu vienu zodziu as labai su ta tesla

O tai jus nededat ant virsaus kepimo popieriaus,kociojate pliku kocelu?Man iskart jis nenugramdomai aplimpa. Vargstu vienu zodziu as labai su ta tesla
O tesla pasaldot?
Mergaitės, gal kuri turit brandinto kaledinio pyrago receptą išsisaugojusi? Peržiūrėjau dvi paskutines temas, randu tik nuorodas į skanus gyvenimas puslapį, o ten - uždaryta
Prisimenu, kad į šį receptą įeina 2,5kg džiovintų vaisių ir 0,5l brendžio.
