Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2013 11 21, 14:20)

Kažkada buvo atsiliepimai, kad nieko gero iš tų striukių (jos buvo ir žemesne kaina), o be to, ir dydžių nieks taip ir nesuprato, kokius reiktų imt g.gif.

Ane g.gif ? Nes atsiliepimai ( bent jau sitam puslapy) tai labai geri... Gal dar kuri gali kanors pasakyt apie sitas striukes 4u.gif ?

P.S. dekui, manouche 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 11 21, 13:25)
Ane  g.gif ? Nes atsiliepimai ( bent jau sitam puslapy) tai labai geri... Gal dar kuri gali kanors pasakyt apie sitas striukes  4u.gif ?

P.S. dekui, manouche  4u.gif

Man rodos ar ne MYG pirko tokia ir sake kokybe kaip is turgaus g.gif Geriau imkit ta Hawke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 11 21, 13:13)
Geras, o kaip cia pas mane niekas nedainuoja , kas per dainuojantys beibikai biggrin.gif

Džiaukis biggrin.gif . Kiba tau dar mažai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 11 21, 14:25)
Ane  g.gif ? Nes atsiliepimai ( bent jau sitam puslapy) tai labai geri... Gal dar kuri gali kanors pasakyt apie sitas striukes  4u.gif ?

P.S. dekui, manouche  4u.gif

Kazkada ziurejau ir sita striuke kai jos kaina buvo berods 15,99 ,ir neikirtsu dydziu bet gerai kad ir nerizikavau ,ta xl yra 7 metu vaikui(kazkur buvau radus nepamenu tik kur) tai labai apsidziaugiau kad nepirkau doh.gif
Hawke dabar uzsakiau maziukui ,tik kad vakar ir uzvakar kainos buvo daug geresnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivas31 @ 2013 11 21, 15:29)
Kazkada ziurejau ir sita striuke kai jos kaina buvo berods 15,99 ,ir neikirtsu dydziu bet gerai kad ir nerizikavau ,ta xl yra 7 metu vaikui(kazkur buvau radus nepamenu tik kur) tai labai apsidziaugiau kad nepirkau  doh.gif

O kodel tada jinai skyriuj vaikams 8-20 metu blink.gif ? Zodziu, nereikia man jos biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Damos, jei ir toliau taip "aktyviai" nešit šmutkes, išjungiu telefoną ir įsijungiu tik po naujų metų bigsmile.gif
Atsakyti
Aneritaaaa,isijunk telefoonaaaa
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 21, 15:41)
Aneritaaaa,isijunk telefoonaaaa

laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(nesuper @ 2013 11 21, 15:39)
Damos, jei ir toliau taip "aktyviai" nešit šmutkes, išjungiu telefoną ir įsijungiu tik po naujų metų  bigsmile.gif

bijau, kad nepadės, kol rimtai ko nors tokio neiškrėsi biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniūtė: 21 lapkričio 2013 - 14:44
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 11 21, 14:18)
nu padekit, please user posted image

Turiu pernai pirktą, tai kokybe nestebuklinga, o dydis tai pamažintas g.gif Pirkau L(14-16) tai realiai kokiam 13mečiui tiktų. Maniškiui 11 dabar dar didoka, bet nedaug ką rolleyes.gif Kaina buvo 30 dolerių, tai kažin ar tiek dar verta g.gif Man asmeniškai Lansendo kokio striukės labiau patiko nei šitoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 11 21, 12:18)
Nu, ką mergaitės, gavau kempinėlių, lėlių su keistais įrengimais liemens srityje ir dar kokių tai baibokų, kurie mane bando kalbinti papildymą  bigsmile.gif  Žodžiu, nešam ir skubiai. Tik liūdesys, kad didžioji dalis viso šito gėrio neapmokėta  unsure.gif Siunta didžiulė, merginos, būkit supratingos  smile.gif

parodyk kas per baibokai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2013 11 21, 15:46)
Turiu pernai pirktą, tai kokybe nestebuklinga, o dydis tai pamažintas g.gif  Pirkau L(14-16) tai realiai kokiam 13mečiui tiktų. Maniškiui 11 dabar dar didoka, bet nedaug ką rolleyes.gif Kaina buvo 30 dolerių, tai kažin ar tiek dar verta g.gif Man asmeniškai Lansendo kokio striukės labiau patiko nei šitoji doh.gif

Dekui 4u.gif As saviskiui siemet pirkau RL sriuke, bet uzmaciau cia sita ir pagalvojau, kad nebloga butu pakeitimui.. bet jei kokybe prasta, tai neverta schmoll.gif
Atsakyti
Kada Alytus gales dziaugtis blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti