Merginos,o bloomingdales papildoma koda gal tturit??????
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 23, 17:52)
Nepirkt iš old navy. Pirkt kad ir iš 6pm, normalius brangius džinsus, su ryškia nuolaida. Žiūrėt į pradinę kainą ir gamintoją. Galima šikna žemę daužyt iki pamėlynavimo, bet pigūs džinsai ir yra -pigūs džinsai. Vaizdas atitinkamas.

Juk yra ir kitų firmų patogių džinsų. Tai kam įsikibti būtent į šiuos.
Aš tik pagal vaikiškų rūbų kokybę sprendžiu, kad dažniausiai labai nuvilia ON kokybė.
Manęs dar nėra nuvylę Aeropostale džinsai. Iš nebrungių

QUOTE(Gafsa @ 2013 11 23, 16:52)
Nepirkt iš old navy. Pirkt kad ir iš 6pm, normalius brangius džinsus, su ryškia nuolaida. Žiūrėt į pradinę kainą ir gamintoją. Galima šikna žemę daužyt iki pamėlynavimo, bet pigūs džinsai ir yra -pigūs džinsai. Vaizdas atitinkamas.
O as galvojau, kad old navy dzinsai visai geri

Nu bet tikrai vaizdas tai toks kaip is skudyryno jie butu, nu geriausiu atveju is turgaus

QUOTE(Gafsa @ 2013 11 23, 17:52)
Turiu on tuos guminukus man liuks, rase kazkurioj temoj, kad juodos spalvos turi fa problema, nebent antistatika pabandyti, gal tada taip netrauks,as turiu batman spalva ir dark wash, tai niekas prie ju nelimpa.
QUOTE(tyli upė @ 2013 11 23, 17:02)

Juk yra ir kitų firmų patogių džinsų. Tai kam įsikibti būtent į šiuos.
Aš tik pagal vaikiškų rūbų kokybę sprendžiu, kad dažniausiai labai nuvilia ON kokybė.
Manęs dar nėra nuvylę Aeropostale džinsai. Iš nebrungių

Patogumas labai patiko, tai galvoju gal kartot tik imt kita modeli, spalva, gal labiau pasisektu

As su LEVIS dzinsais sita problema apturjau.Drauge patare purksti plauku laku ir lyginti.Liuks padejo.

QUOTE(*Aurora* @ 2013 11 23, 16:24)
Patogumas labai patiko, tai galvoju gal kartot tik imt kita modeli, spalva, gal labiau pasisektu
Aeropostale, nebutu trumpuciai, aukstaugem? 174 cm 

Aha. Monkės biznis bus. Vienas š už 100lt plius antras š už 100lt

O už 200lt usa galima papirkt prašmatnius džinsus

QUOTE(adrija @ 2013 11 23, 17:26)
As su LEVIS dzinsais sita problema apturjau.Drauge patare purksti plauku laku ir lyginti.Liuks padejo. 

Aciukas, reiks isbandyt

QUOTE(*Aurora* @ 2013 11 23, 18:24)
Aeropostale, nebutu trumpuciai, aukstaugem? 174 cm 

Aš maža, tai man iš short reikia. Regular ilesni, o Long nežinau, bet spėju, kad rizikinga

Jūs Gafsos klauskit patarimo kaip kitos dėl perlų

Jei rimčiau, tai pasitaiko visose firmose visko. Man su vyriškais Levis buvo antras didelis nusivylimas po pirmo didelio susižavėjimo. Arba aš pati GAP esu turėjus kelis uždovanotus, tai vieni labai geri, kiti "pigūs" atrodo..
arba Calvin Klein firmą daug kas giria ir pergiria. Turiu vienus juodulius. Kaip jūs sakot, net po namus kartais gėda vaikščioti po kelių skalbimų

QUOTE(proksi @ 2013 11 23, 17:21)
Turiu on tuos guminukus man liuks, rase kazkurioj temoj, kad juodos spalvos turi fa problema, nebent antistatika pabandyti, gal tada taip netrauks,as turiu batman spalva ir dark wash, tai niekas prie ju nelimpa.
Tai matyt tik juodi pagerinti, arba gal reikia imti tokius- http://oldnavy.gap.c...p;pid=647182042
Jie kazkuom padenti, tokie blizgus, tai gal neturetu traukt i save viska kas aplinkui

Is 6 pm, nieko nerandu, kad ir dydis ir ilgis tiktu

QUOTE(*Aurora* @ 2013 11 23, 15:21)
O as galvojau, kad old navy dzinsai visai geri 
Nu bet tikrai vaizdas tai toks kaip is skudyryno jie butu, nu geriausiu atveju is turgaus
As net po namus ju nenesiociau
O dar kaina... Maniau, kad uz 100 lt visai neblogus galima parsisiust, naivuole 

aš turiu šituos http://oldnavy.gap.c...p...&cid=100196 Rinse spalvytės, tai man jie superiniai, netraukia jokių dulkių, neišsitampo, patogūs be galo, o dar kai kaina su nuolaida gavosi 13,90 dol, tai išvis

QUOTE(Gafsa @ 2013 11 23, 17:27)
Aha. Monkės biznis bus. Vienas š už 100lt plius antras š už 100lt 

Nu taigi skupus moka du kartus

o jei netiks?