Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2013 11 23, 22:44)
Merginos ar cia kokybiska bus striukyte sio brando ? ar kainyte gera ? gal kas galite dydzius pakomentuoti ? aciu smile.gif

http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER

Turiu tos firmos pukine kito modelio, kokybe puiki, puse dydzio didinta, M man tokia polaisve.
Atsakyti
Labas rytas Padekit su nauja gap akcija Ar jau tas 60proc nurodyta raudonoi kainoi ar dar papildomai 60proc. Ir nuolaidos nuo siandien iki 28 ar tik 28diena?

http://www.gap.com/b....do?ssiteID=GAP
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2013 11 23, 18:26)
Gal Gafsiukas kazka nutuokia ir apie rubelius  nestuke.gif  Parsisiunciau spec dzinsiukus is ON, is Motherhood. Na prastoka prastoka..ypac is motherhood keistai pasitaike. Pirma syki gavau brokuota daikta, visiskai kreivai sukirpta ir susiuta viena klesne, audinys skersuoja, siule jau ima 'suktis" nuo slaunies vidurio, o ties blauzda jau buna uzpakalineje kojos puseje. Vaizdelis doh.gif  Na nesinori si perioda vaikscioti "maisu" apsiredzius.
Help user posted image

Paskutinis mano nestuke.gif pirkinys buvo iš Loft. Ėmiau suknelę ir džinsus. Suknelė visai patiko, džinsai irgi po kolkas geriausi iš turėtų matternity džinsų. Aišku biški dažo, man kiek platesni nei nuotraukoje ant makenekės buvo g.gif bet visumoj neblogi smile.gif o viršutinę dalį dabar galima iš bet kur pritaikyt, man jcrew merinukai swing modelio dabar nepamainomi, kai norisi laisviau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2013 11 24, 00:00)

tai kad 80 gal jau visai nebloga kaina pūkinei poilgei striukei g.gif
Atsakyti
Gal kas jungsis prie GAP, kai kuriom prekem nuolaidos iki 60% be jokio koduko ax.gif
Papildyta:
Gafsiuk, gal laikas issivalyti pasto dezute? ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2013 11 24, 10:34)
Paskutinis mano  nestuke.gif  pirkinys buvo iš Loft. Ėmiau suknelę ir džinsus. Suknelė visai patiko, džinsai irgi po kolkas geriausi iš turėtų matternity džinsų. Aišku biški dažo, man kiek platesni nei nuotraukoje ant makenekės buvo  g.gif  bet visumoj neblogi  smile.gif  o viršutinę dalį dabar galima iš bet kur pritaikyt, man jcrew merinukai swing modelio dabar nepamainomi, kai norisi laisviau  wub.gif

Aciu uz atsakyma. IS Loft emiau viena megztuka. Patiko, tikrai kokybiskas ir dailus. Kai ka prisitaikiau is merinuku, isigytu Landsende ir Sierroj, taciau prisitaikymas labai priklauso nuo individualiu sudejimo savybiu. Man geriau ziurisi specialiai pritaikytas virsus, nes esu placiu peciu ir nugaros. Su eiliniu keliais dydziais didesniu megztiniu rizikuoju atrodyti kaip troba. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 24, 09:35)
tai kad 80 gal jau visai nebloga kaina pūkinei poilgei striukei g.gif

Ale prasau, koks jaunimas palepes dabar... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 11 24, 09:34)
Labas rytas Padekit su nauja gap akcija Ar jau tas 60proc nurodyta raudonoi kainoi ar dar papildomai 60proc. Ir nuolaidos nuo siandien iki 28 ar tik 28diena?

http://www.gap.com/b....do?ssiteID=GAP

Kainos jau nurodytos su 60%, bet vs įdomu ar taikys20% nuo krepšelio?

Ar Harney & Son užsakinėsit? Yra ten tax? Ar atvyktų iki Kalėdų g.gif
Atsakyti
QUOTE(stellcis @ 2013 11 24, 11:13)
Kainos jau nurodytos su 60%, bet vs įdomu ar taikys20% nuo krepšelio?

Ar Harney  & Son užsakinėsit? Yra ten tax? Ar atvyktų iki Kalėdų  g.gif

Kaip suprantu, kainoms su dienos akcija (iki 60%) papildomai 20% neminusuoja.

Offer valid November 24, 2013 from 12:00 am ET to 11:59 pm ET online in the U.S. only (including Puerto Rico). Excludes Daily Deal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 24 lapkričio 2013 - 10:21
o kaip cia su ta nuolaida ax? turi krepsy minusuoti? man neminusuoja g.gif
taiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 24 lapkričio 2013 - 10:37
QUOTE(izide @ 2013 11 24, 11:03)
Aciu uz atsakyma. IS Loft emiau viena megztuka. Patiko, tikrai kokybiskas ir dailus. Kai ka prisitaikiau is merinuku, isigytu Landsende ir Sierroj, taciau prisitaikymas labai priklauso nuo individualiu sudejimo savybiu. Man geriau ziurisi specialiai pritaikytas virsus, nes esu placiu peciu ir nugaros. Su eiliniu keliais dydziais didesniu megztiniu rizikuoju atrodyti kaip troba. doh.gif

tai jo, sudėjimas labai svarbu. Pas mane atvirkščiai labai siauri pečiai, nedidelė krūtinė, tai man dauguma senųjų megztukų tinka. O va šitas iš jcrew tai išvis atradimas wub.gif gaila, kad spalvų pasirinkimo nėr...

va su klasikinėm kelnėm tai liudesys, taip noriu vienų gerų juodų kelnių į darbą, bet nieko nėr doh.gif surizikavau iš HM pirktomis, nu visiškas šlamštas rolleyes.gif o va kažkokių kokybiškų, tvirtos medžiagos, dailaus silueto, gražiai siaurėjančių niekur net ir nemačiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 11 24, 11:35)
tai jo, sudėjimas labai svarbu. Pas mane atvirkščiai labai siauri pečiai, nedidelė krūtinė, tai man dauguma senųjų megztukų tinka. O va šitas iš jcrew tai išvis atradimas  wub.gif  gaila, kad spalvų pasirinkimo nėr...

va su klasikinėm kelnėm tai liudesys, taip noriu vienų gerų juodų kelnių į darbą, bet nieko nėr  doh.gif  surizikavau iš HM pirktomis, nu visiškas šlamštas  rolleyes.gif  o va kažkokių kokybiškų, tvirtos medžiagos, dailaus silueto, gražiai siaurėjančių niekur net ir nemačiau  doh.gif

Yoox'e klasikiniu kelniu bandykite ieskoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2013 11 24, 11:38)
Yoox'e klasikiniu kelniu bandykite  ieskoti. smile.gif

o ten būna maternity? g.gif kažkaip niekad akis neužkliuvo smile.gif
Atsakyti