QUOTE(Tantamm @ 2013 11 20, 17:22)
Merginos, ne i tema, bet gal pravers Jums informacija. Zodziu yra toks puslapis Twoo, kuris save pristato kaip soctinklas tipo Facebook. Tai va, gaunu as is vienos tetkos is tievu komiteto darzelio laiska , atseit kviecia mane prisijungti. Na galvoju, organizavo mamkos chata. Entuziaste uzsiregistruoju ir .... Atsiranda profelis mano, tipo tokia ir tokia iesko vyro nuo 27 iki 60 metu

Apakau ! Suds , galvoju, bet dar nedaina begti is ten greitai. Bandau rasyti tai mamkei ir klausti kokio .... Ji mane ten pakviete !

Kol rasinejo jau kazkos Antanelis 57 metai pristroilsia

. Isteriskai ieskau logout knopkes ... NERA ! Nu psio, galvoju

Ateina maniskis, rodau jam, sakau " isimk mane is cia ! " O jis man " geeeras! Pradejai nuo skuduru, baigiai kavaleriais !

" ZodIu perverciau puse neto kol radau kaip is ten islysti. Tai pasirodo kad tie sudziai be leidimo , pasivaisina uzsiregistravusiu zmoniu kontaktais ir siuntineja kvietimukus
Zodziu, merginos, bukite budrios ! Nebent kuri Antonelio noretu , 57 metu , kazkoks ten kaimas
Nu man vakar identiška situacija nutiko - esu "pristatyta" kaip vieniša, vos amo netekau

. Vyriokai kokie tai domaujasi - siaubas kažkoks. O užsikabinau identiškai kaip ir Jūs - viena mamikė (dėstytoja, ir kaip tokia nepasitikėt?) kažko klausia, aš ir prisijubgiau, kad sužinot ko nori

. Tai daba esu "paklausi". Kažkoks Žakas po keliolikakart perdien domisi

. Ar galit parašyt man į až, kaip iš ten dingt su visais galais