Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Mamukai, nusss Factory kokiu groziu ikele wub.gif
dar butu minus 20% ane Ingut

sukneles, abi man labai wub.gif
http://factory.jcrew...07326/07326.jsp
kriausyte biggrin.gif
http://factory.jcrew...06148/06148.jsp
ir etc..
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 20, 23:10)
ojoj  pas JMd tortas  pas rapoja varskeciai... einu bulkos su  obuoliene.. kudinsimes veliau laugh.gif nes man jau seile iki  zemes nutiso

as juodos keptos duonos su cesnakais prisirijau ir dar vistiena troskinu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 11 20, 22:51)
as juodos keptos duonos su cesnakais prisirijau ir dar vistiena troskinu  lotuliukas.gif  doh.gif

Labai nesimaivyk bo tuoj padesiu suvalgyt biggrin.gif

sakiau pAimsiu dar carteri bet nuo tu nervu per diena neber sveikatos net pc ijungt. Vaika nulauziau bet... Ir pati jau skersa. Teks ryt kazka paziuret kitur.

Kuri vaikiska parde greit siuncia?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 23:59)
Labai nesimaivyk bo tuoj padesiu suvalgyt  biggrin.gif
sakiau pAimsiu dar carteri bet nuo tu nervu per diena neber sveikatos net pc ijungt. Vaika nulauziau bet... Ir pati jau skersa. Teks ryt kazka paziuret kitur.

atvaryk is naujo pakepsiu, turejau kas padejo viska suvalgyt, puse kepalao iskepiau beveik isgaravo greitai, dabar troskiana lotuliukas.gif

o siap carteris greitai ir siuncia, man ju rubai patinka labai smile.gif
Atsakyti
taip skaniai tema paskaičiau biggrin.gif o man iškrovos diena, vakar apsilankiau pas ortodonta, tai dantis skauda, jautrus, su liežuviu prisiliesti baisu doh.gif kada jau man nuims breketus, tikrai negalvojau kad čia tokia kančia doh.gif
Atsakyti
Oj jus cia apie ta maista...niam niam...smile.gif Nusizengiau ir as, cipsonai,alutis ir vakaroju, vyras uzmigo, vadinasi laukem jo jubiliejaus:D dabar dviese su Sofka laukiam be jubiljato:D reikes ir man kudinimosi rezimo imtis,nes padaznejo nesveikas maistas ir naktiniai valgymai... Tikra tiesa,kad nedamiegojus daugiau valgyt norisi.
Atsakyti
Ane nu bus matyt. Su dydziais pas juos nebe fontanai. Beveik neber ko noriu. Ale gi gal papildys biggrin.gif

as sindej primityviai - desru priviriau ir kalna salotu padariau. Visi slamste ir buvo gerai. Net bulbu neviriau. Suejo duona. Iskepiau su medum vietoj cukraus - geeeris.
Atsakyti
o mano mažiukei kažkas nutiko sad.gif nuo 18 baisus verkimas, viskas negerai... ale kakta šalta... man tie roto virusai jau akyse stovėjo doh.gif bet jaučiu vynuogių "pagerintų" pavalgė ...
troliuk dėl pižamyčių... žinok nepatarsiu...mano pripirktos guli dėžėj kol kas nenešiojamos, nes pana labai savarankiška..pati išsiima tiesiog apatinę maikutę ir su ja miega doh.gif o tiek gražuolių pižamyčių yra... bet pas mus labai šilta... man Carters atskiros pats tas ,kai šilta..o medvilninėslabai mielos, jei vėsiau 4u.gif tokia minkšta medvilnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 20, 23:18)
o mano mažiukei kažkas nutiko sad.gif nuo 18 baisus verkimas, viskas negerai... ale kakta šalta... man tie roto virusai jau akyse stovėjo  doh.gif  bet jaučiu vynuogių "pagerintų" pavalgė ...
troliuk dėl pižamyčių... žinok nepatarsiu...mano pripirktos guli dėžėj kol kas nenešiojamos, nes pana labai savarankiška..pati išsiima tiesiog apatinę maikutę ir su ja miega  doh.gif  o tiek gražuolių pižamyčių yra... bet pas mus labai šilta... man Carters atskiros pats tas ,kai šilta..o medvilninėslabai mielos, jei vėsiau  4u.gif  tokia minkšta medvilnė  wub.gif

mano jau irgi kokia savaite kai kakoja po 4k dienoj, bet po mazai, tik as nesistebiu,nes valgo daugiau,apetitas padidejo. O jys kai buna nerami Viburcol homeopatines zvakutes nededat? Mums daktare rekomendavo,mes idedam kai prasideda beaiskus ilgas verkimas ar isterija,padeda maniskiai.
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 11 20, 23:28)
mano jau irgi kokia savaite kai kakoja po 4k dienoj, bet po mazai, tik as nesistebiu,nes valgo daugiau,apetitas padidejo. O jys kai buna nerami Viburcol homeopatines zvakutes nededat? Mums daktare rekomendavo,mes idedam kai prasideda beaiskus ilgas verkimas ar isterija,padeda maniskiai.

tai kad čia tik šį vakarą 4u.gif ir vaikas visai be apetito kažkaip..nei darželyje valgė nei namie sriubytės...gryžo, pamatė vynuoges ir čiupo jas.. o po 1,5val prasidėjo verkimas staigus, tada lyg mieguista tapo... paskum keli pugžiukai išėjo ir lyg aprimo..tai spėju skaudėjo pilvuką nuo tų vynuogių doh.gif
žvakutes kažkaip mažiukei dėdavom, bet ir tai labai retai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Blunte mazu vaikui nuo uogu pilva papute? Ar siaip kas. Kokios pankoliu ar arbacjkes i lpva susildyk ja ir nurims.
Papildyta:
Siaip ir as kratausi visu tu slopinanciu vaistu. Sako mazuciu slopint negalima. Atvirksciai nervu sistema reik stiprint. Nors tos zvakes homeopstinrs bet esu banfzius tai vaikas kaip kirvis luzdavo man nuo ju
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 11 20, 22:43)
O cia kokia parduotuve, tai apsiriko g.gif

oldnavy

QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 22:59)
Labai nesimaivyk bo tuoj padesiu suvalgyt  biggrin.gif

+/- per savaite gaunu 4u.gif
Atsakyti