Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(agise @ 2013 11 20, 14:42)
JMD truputuka apie plikytu sausainiu tortuka- as sausainuku pirkau daugiau  ax.gif man jie gaminant truputuka nugaravo su Rududu, o ir  siaip jei negaruotu  lotuliukas.gif  vistiek butu pritruke (gal mano forma truputuka didesne ax.gif). Pacius sausainukus formoje siek tiek sulaisciau su kavyte, kad torciukas nebutu sausokas. Gaminau ne karta tai truputuka paimprovizavau savo nuoziura blush2.gif smile.gif.  Plikytukus aisku geriausiai paciai issikepti, bet man tai aukstasis pilotazas pasirode  doh.gif  rolleyes.gif nors nebandziau dar lotuliukas.gif.
Parasykit kaip gavosi ar tiko ir patiko mirksiukas.gif

liuks, dekui uz patarimus, megstu kai zmones pasako kas negerai ir ka patobulint thumbup.gif mirksiukas.gif supratau, tai ir man reikes imt daugiau, nes turiu kas juos labai greit naikina doh.gif lotuliukas.gif mano forma 26 cm atrodo g.gif

plikytus kept laiko reik. amziais ner.
Atsakyti
http://www.supermama...?...8900&st=480

merginos jei ka domina TH populiarioji striukyte, maciau parduoda M dydi uz 160 lt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2013 11 20, 13:43)
Turiu visas trys, bet jeigu duotu ragauti ir atspeti kur kokia arbata, ne atskirčiau biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 11 20, 13:12)
neparašiau,kad į auskarus reikia žiūrėt,o ne į maistą  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
harney dabar nesirenka?kažin greit susirinktų  g.gif  4u.gif

Tai taip ir supratom 4u.gif Bet man ir krevetes tiko, prisiminiau,kad saldikly cieli 2 pokai, reiks pasigamint kuria diena vakarienei lotuliukas.gif

nenervuokit Jus su tom TH saskaitom...dar man skauda sirdi blush2.gif
Atsakyti
Tai kiek sitie abby baciukai gautusi? ax.gif http://www.sierratra...;colorFamily=01
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 13:43)
zinok as dedu i mazukus stiklainiukus. net nezinau kiek ten. gal koks 250 ar 300 ml  g.gif apie 5-6 tokius sitklainiukus man gavos kazkur atrodo. ir viriau irgi dovanom  4u.gif labai grazi geltona ryski  4u.gif

Aciu uz receptuka, reiks pabandyti 4u.gif

Taip pat dekoju ir uz plykituku rezepta, bandysiu, vakar isiseivinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 11 20, 13:45)
http://www.supermama...?...8900&st=480

merginos jei ka domina TH populiarioji striukyte, maciau parduoda M dydi uz 160 lt  4u.gif  4u.gif

aciu troliuke kad uzrodei 4u.gif
parasiau pardavejai, tikiuosi dar nepardave
Atsakyti
Šiandien napaleono plokštainiui/tortui iki akcija rolleyes.gif pasiilgstu karts nuo karto prie kavytės essen.gif
Atsakyti
mergaites, ar jau gavot kas nors saskaitas is Jcrew pirkimo su 40% nuolaida is to super duper papildymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 11 20, 11:00)
aciu troliuke kad uzrodei 4u.gif
parasiau pardavejai, tikiuosi dar nepardave

ner uz ka mirksiukas.gif mirksiukas.gif

gal spesi nupirkti. manau kaina gera ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 11 20, 14:01)
mergaites, ar jau gavot kas nors saskaitas is Jcrew pirkimo su 40% nuolaida is to super duper papildymo? g.gif

Jei 13d, tai vakar Lauretos klausiau, dar nera 4u.gif
Atsakyti
Inga,kaip mūsų vaikiukas laikosi mirksiukas.gif biggrin.gif ?
Atsakyti