Aš tai nenorėčiau
sveikos, mamytes
mums dabar beveik 4 men.
mes irgi nesiojam freiko pagalvele jau 1.5men ir dar tiek pat reiks nesioti
bet jau pripratom... ka gi padarysi.
taciau, kai pakeite mums i didesne pagalvele, tai netelpam i auto kedute
nezinom ka daryti...
kaip jusu vaikiukai, ar telpa i tas kedutes??? ar yra didesniu auto keduciu??
nezinom ka daryti...
QUOTE(mamyte 29 @ 2007 02 04, 15:46)
sveikos, mamytes
mums dabar beveik 4 men.
nezinom ka daryti...
nezinom ka daryti...
Sveikute tokia beda buvo ir pas mus
QUOTE(modestasta @ 2007 02 04, 17:38)
Sveikute tokia beda buvo ir pas mus
vezdavaus ant ranku (pati nevairuoju), bet kazkaip niekam neuzkliuvom . Oka daryti toms mamytems, kurios vairuoja tai neisivaizduoju

O, tai ir jums tokia pati bedele... tik gaila kad sprendimo nera
kai vaziuojam kartu su vyru, tai as palaikysiu vaikiuka, o vienai neiseis ..
gal dar kamnors yra taip buve, mamytes? Parasykit ka daret?
Sveikutės, kai mano pupai buvo vos mėnesiukas, mums ir liepė nešiot tą nelaimingą pagalvėlę, bet prieš tai buvo tik įtarimai, kad yra klubo sąnarių diplazija, nes echoskopijos nedarė tiesiog dėl ilgos eilės - prasikankinom 2 sav. - buvo 30 laipsnių karščio, o ortopedė dar liepė po ta freiko pagalvėle vaikui pėdkelnes dėt
pirmas dienas verkiau ir aš, ir vaikas. Padarė echoskopiją - ir nieko, padarė antrą - nieko. Ačiū Dievui, daugiau jos nešiot nereikėjo. Patariu mamytėm pasikonsultuot su keliais medikais ir tik tada dėt tą pagalvėlę,jei jos tikrai reikia. O mes pranešiojom "profilaktiškai"
QUOTE(june1 @ 2007 02 12, 15:00)
O kaip jus dedavot ta freiko pagalvele,ant nuogo kuno ar ant sliauztinuku?Mums gydytoja ske ant nuogo kuno,po pampersu,o ant instrukcijos parasyta,kad deti ant darbuzeliu.mes dedam ant drabuzeliu,net ant nuogo kuno ir nuospausti gali.
mes dedavom ir vis dar dedam ant pedkelniu, nes mums pati gydytoja taip liepe
labuka mamytes, turiu prasyma, mano kaimynes mergyte irgi nesioja tas pagalveles ir beda ta, kad greitai jas isauga ar kaip ten ir neranda kartais nusipirkti reikiamo dydzio, gal kas zinot kur ju yra ir pigiau, o gal kas turit visa kolekcija ir galit parduoti
labai lauksiu ziniu
gerai, kad mano mazyliui nereikia, o tai gaila ziuret, vaikuciu kankinimas kazkoks tai, bet ko nepadarysi, kad pupuliai augtu grazus ir sveiki
sekmes visoms
gerai, kad mano mazyliui nereikia, o tai gaila ziuret, vaikuciu kankinimas kazkoks tai, bet ko nepadarysi, kad pupuliai augtu grazus ir sveiki
sekmes visoms
labuka.. mums irgi buvo paskirta Freiko pagalvele, kai buvom vos dvieju menesiuku, vaikas sauke diena nakti, nevalge, buvo tikras kosmaras. Man per koncultacija kilo didelis itarimas ar ji mums tikrai reikalinga, labai jau atmestinai paskyre ir tuos du menesius mes ta pagalvele uzsidedavom tik eidami pas gydytojus, o siaip nenesiojom nekankinau savo angeliuko ir ka jus manote, po dvieju menesiu tokio nesiojimo
padare mums echoskopija ir pasirodo, kad jos nereikia, tipo susitvarke, o buvom uzsideje pradzioje kelias paras ir einant pas gydytojus, tai ka reikia sakyti..
QUOTE(rienka @ 2007 03 21, 15:08)
labuka.. mums irgi buvo paskirta Freiko pagalvele, kai buvom vos dvieju menesiuku, vaikas sauke diena nakti, nevalge, buvo tikras kosmaras. Man per koncultacija kilo didelis itarimas ar ji mums tikrai reikalinga, labai jau atmestinai paskyre ir tuos du menesius mes ta pagalvele uzsidedavom tik eidami pas gydytojus, o siaip nenesiojom nekankinau savo angeliuko ir ka jus manote, po dvieju menesiu tokio nesiojimo
padare mums echoskopija ir pasirodo, kad jos nereikia, tipo susitvarke, o buvom uzsideje pradzioje kelias paras ir einant pas gydytojus, tai ka reikia sakyti..
QUOTE(karsoniux @ 2007 03 21, 14:58)
labuka mamytes, turiu prasyma, mano kaimynes mergyte irgi nesioja tas pagalveles ir beda ta, kad greitai jas isauga ar kaip ten ir neranda kartais nusipirkti reikiamo dydzio, gal kas zinot kur ju yra ir pigiau, o gal kas turit visa kolekcija ir galit parduoti
labai lauksiu ziniu
sekmes visoms
sekmes visoms
Sveikute niekaip nesuprantu jei skiria daktaras tai ji kaip ir nemokama, o jei jau reikia pirkti tai as tau galiu 3 padovanoti