Mums deja taip pat nepasiseke

. Vos gime dukryte, jau kita diena vaiku gydytoja pasake, bei parode, jog yra panire klubiukai, todel liepe placiai vystyti jau parsivezus namo(tarp kojyciu dedavau ranksluostuka)... Taip iki kol sueis menuo, tada apsilankyti pas chirurga. Buvau beveik isitikinus, kad viskas susitvarke, deja, daktaras apziurejo, liko nepatenkintas ir liepe toliau placiai vystyti su ranksluostuku. Visos drauges, kuriom buvo panasi situacija, pagalviu nedejo ir viskas susitvarke, kalbejo, kad daktarai pasirase sutartis, taip pinigelius kala, dabar vos ne kas antram vaikui liepia tas pagalves nesiot... Tai nezinojau nei ka galvot

Taigi ir toliau placiai vysciau, taip iki beveik triju menesiu, labai man buvo gaila dukrytes, tai jau savaite pries vizita pas chirurga nustojau vystyti. Tada jau tikrai galvojau, viskas turi buti susitvarke, buvau garantuota

. Taciau padarius klubiuku nuotraukyte paaiskejo, kad kairys klubas yra labiau panires, nei desinys ir tada israse mum freiko pagalve iki 3menesiuku, labai nusiminiau, pykau ant viso pasaulio. Galvojau, na kas cia gali buti blogai, vaikutis vystosi puikiai, spardytis yra megstamiausias uzsiemimas, nejaugi tikrai yra blogai? Galvoje sukosi draugiu pasakojimai, jog visos nedejo, visom susitvarke, o dar ir savo chirurgu nenorejom pasitiket, turi jis bloga reputacija musu mieste. Todel nusprendziau ir as tos pagalves nedet, kuri laika vysciau placiai ir toliau, kadangi taip buvo daug patogiau dukrytei... Kazkodel nerimavau, nuojauta kazka kuzdejo, penkiu menesiuku nuvaziavom i kauno klinikas mokamai konsultacijai, ir ka gi, paaiskejo, kad tikrai kairys klubiukas yra visiskai isnires, o desinys jau baigia susitvrkyt.
Daktaras ortopedas pasake, kad apsiims gydyti tik su salyga, jei sutiksim gibsuoti kojytes. Deja, nebuvo kur detis, rupejo tik tai, kad dukryte pagytu. Na ir sugibsavo - pirmas kelias dienas buvo baisu, pirma diena vaikutis mano nesuprato kas atsitiko... Na, bet jau du menesiukai, kaip esame gibse ir nenumirem(dabar mum 7,5men). Labai dziaugiusi, kad rytoj vaziuojam i kauna ir turbut, kad gibsa nuims galutinai, tai laukiu nesulaukiu

. Na, bet cia dar ne pabaiga, dar teks nesiot freiko pagalve,
bet patikekit mamos, freiko pagalve, lyginant su gibsu yra toks niekutis!!!!! Pabaigai noriu pasakyti,
kad neklausykit ka sako drauges ir darykit taip, kaip liepia daktarai, o geriausia tai pasikonsultuoti pas kelis gydytojus, bent jau pas du!!!