Įkraunama...
Įkraunama...

Klubų sąnariai, kas ir kaip?

QUOTE(mamadina @ 2008 01 24, 17:16)
Aciu jau uzsiregistravom. O tai kai nuvykot pas ta gyd.Zitkauska saket kad atvaziavot pasitikslint diagnozes. Ir ar vezetes kokius tai israsus is savojo gydytojo

Aš sakiau, kad abejoju nustatyta diagnoze, nes net neapžiūrėjo vaiko normaliai, kai nuėjom panešioję dvi savaites, ir pasakė, kad turėsim 3 mėnesius nešiot. Vežėmės darytą rentgeno nuotrauką, bet čia neprivaloma, nes jis pats echoskopuoja. Išrašų jokių neturėjom, ir neprašė. Sėkmės jums, parašyk, kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2008 01 23, 21:55)
siandien mazyte jau miega, galesiu ideti foto kaip Pavliko dirzai atrodo, nes pas mus ne pagalvele, inete mazai apie juos raso, nei nuorodu, nei nuotrauku neradau, tik ortopediniame parode is katalogo, bet as panasius buvau maciusi is knygos "nestumo biblija".

lauksiu foto,idomu tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2008 01 23, 21:04)
tai jums gal rimtas isnirimas kad toki israse  verysad.gif vaje,tai man dar dziaugtis reikai kad iskart pagalvyte israse...ji juda su ja tik prasiskietus..  g.gif  blink.gif  verysad.gif  Laikykis,viskas bus ok!

Nebesinervuoju irnesakyk.gif ,porą dienų paverkiau... verysad.gif ...ir viskas.Viskas bus super,ir ne kitaip biggrin.gif
Žinai,kas keisčiausia,o tai,kad mes 3 mėn pasirodę ortopedui,gavome nurodymą daryt kuo dažniau klubo sąnario atvedimo masažą - ir taip darėm visą mėnesį.Tada jau būdami 4 mėn gavom met.įtvarą - padarius rentgeną pamatė ,kad kauliukas neįsistato tinkamai į gūžduobę.Ir dabar,5 mėn, - Freikas.Aš tai galvoju,kad gal nereikėjo man tų masažų,gal aš pati,sukinėdama tas kojas,ir išsukau iš tų gūžduobių.... doh.gif Juk dabar tai jau nesako,kad masažus darykit... doh.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja Freiko pagalvele? blink.gif
Mes buvome pas ortopeda ir mums nustate kazkoki plokstejima doh.gif nelabai supratau - tai menesiuka liepe tarp kojyciu vystykliuka susukus kuo placiau deti ir po to rentgenas laukia unsure.gif
Labai jau nepatogu ta vystykla tarp kojyciu laikyti - krenta, issivinioja ir t.t. Gal vertetu geriau Freiko pagalvele nusipirkti?
Beje mamytes, kai kojytes iszergtos - tai savo leliukus visad ant nugarytes guldote? at leliukai neatpila taip guledami ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 01 25, 15:44)
Kiek kainuoja Freiko pagalvele?  blink.gif
Mes buvome pas ortopeda ir mums nustate kazkoki plokstejima  doh.gif  nelabai supratau - tai menesiuka liepe tarp kojyciu vystykliuka susukus kuo placiau deti ir po to rentgenas laukia  unsure.gif 
Labai jau nepatogu ta vystykla tarp kojyciu laikyti - krenta, issivinioja ir t.t. Gal vertetu geriau Freiko pagalvele nusipirkti?
Beje mamytes, kai kojytes iszergtos - tai savo leliukus visad ant nugarytes guldote? at leliukai neatpila taip guledami ?  g.gif

Kai mums ortopedas israse freiko pagalvele,tai ja iskarto gavom nemokamai.Zinoma tai buvo beveik pries 9m.Gal dabar kitaip g.gif .Ortopedas paraso kokio plocio turi buti pagalveles plotis tarp kojyciu.Guldydavau ant nugaros,nors jis labai nemego taip miegoti. unsure.gif
Atsakyti
Gal pravers info ... 4u.gif
Apie Pavliko dirzus angliskai
Pavlik1
Pavlik2
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 01 25, 16:44)
Mes buvome pas ortopeda ir mums nustate kazkoki plokstejima  doh.gif  nelabai supratau - tai menesiuka liepe tarp kojyciu vystykliuka susukus kuo placiau deti ir po to rentgenas laukia  unsure.gif 
Beje mamytes, kai kojytes iszergtos - tai savo leliukus visad ant nugarytes guldote? at leliukai neatpila taip guledami ?  g.gif

Pagalvėlė kainuoja 35 lt. bet jūs patys nenustatysit kokio dydžio reikia kadangi gyd.išmatuoja kokiu atstumu turi būti išskėstos kojytės. O su pagalvėlė leliukas guli tik ant nugaros ir vieno palikti nepalieku, nes atpylus gali užspringti. Šiaip miega mano dukrytė ant plonos pagalvės po kurios šonu pakišus kaldrytę, dukrytė truputuka pasikreipia ant šono.
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2008 01 25, 21:09)
gyd.išmatuoja kokiu atstumu turi būti išskėstos kojytės

ax.gif tai reiskias kad menesiuka su vystykleliu pavargsime, o po rentgeno gal ortopedas viska aiskiau pasakys ir jei reiks israsys sia pagalvele doh.gif nors tikiuosi kad mums viskas bus gerai ir nereikes tokio nepatpgumo pajusti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 01 25, 17:44)

Pagalvele kainuoja apie 39 lt., o plokstejimas kaip as supratau, kuomet nera tokio pusmenulio lanko ant sanariuko ir kai pradedi anksti vaikuti statyti, sanariukas gali tuomet pakrypti, isnirti, (na gal as kazka netaip supratau, bet mums irgi tokia diagnoze sake)
vystiklas palyginus juokai su pagalvele ar dirzais, as su mielu noriu dabar deciau, bet jau pervelu verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Stinta @ 2008 01 25, 22:08)
Gal pravers info ... 4u.gif
Apie Pavliko dirzus angliskai
Pavlik1
Pavlik2

lygiai taip pat mano mazyte surista, dik kazkodel ne per krutine, o per pilvuka eina dirzas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 26 sausio 2008 - 11:45
Prirašę buvo ir mums - bet nereikalingai. Man labai įtartinai atrodė gydytoj apžiūrėjimas ir abai greitas konstatavimas - oi, bliogai, skiriam Pavliką. Ortopediniam "supančiojo" dukrytę, aš stoviu šalia, verkiu, nieko neatsimenu kas po ko ir kaip, vyras ramina, gydytoja ramina. Dukrytė rėkė visą naktį. Po poros dienų nusivežiau pas kitą ortpedą, nieko nesakiau, kad yra skirta, padarė rentgeną - viskas tvarkoj.
Atsakyti
Mums irgi skyrė pagalvę verysad.gif Šiandien pirma diena, tiksliau pirmos valanos.... mažoji nesidžiaugia tokiomis naujovėmis verysad.gif
Kai buvom 1 mėn. siuntė echoskopuoti į ortopedinį, nes buvo per mažas atvedimas. Po to dar viena echoskopija Šilainių poliklinikoje. Nustatė nevienodus kampus - vienos kojytės 58 (nepakankamas), o kitos 60 (žemutinė riba). Dabar nešiosim vieną mėn., o po to vėl eisim echoskopuotis. Labai tikiuosi, kad mėnesio užteks, o jei - tai gali tekti nešioti ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 01 25, 16:44)

Kainuoja tai 38 Lt, bet jei ortopedas israso, tai moki tik 1.85 Lt, nes visa kita - kompensuojama 1 men. laiko. Jei pagalvele reikia keisti i didesne anksciau nei po men. (mums reikejo beveik po 3 sav. is 16 i 20), tada mokiesi pats arba danesioji ta sena iki men. ir vel gauni kt. uz tuos 1,85 Lt. Buvau biski papykus, kai reikejo antra pirkti patiem g.gif , bet mazyle greit paaugo ir norejau greiciau uzdeti jau didesne (ortopedas israse), tai ka padarysi - teko pirkt. Uztai po 1 men. ir 3 sav. saziningo nesiojimo - mes jau be freiko. smile.gif
Atsakyti