Įkraunama...
Įkraunama...

Klubų sąnariai, kas ir kaip?

QUOTE(irma- @ 2008 12 10, 14:45)
aciu mamukai  4u.gif  kazkaip man cia skaitinejant pavyksta nusiraminti  ax.gif

o tas itvarelis atrodo zymiai patogesnis... tik kaip ji gauti.?.. ir apskritai kur tu pagalveliu ar tokiu itvareliu pirkti yra? nors dar vaistinej jokioj ir nebuvau  g.gif  nes,sakau man burbtelejo tik, kad sita dovanoju o kitus jau pirksi  unsure.gif  as ten seip jau lengvam soke buvau, tai kaip vistele nieko ir nepasiklausiau... tik veliau dasuto...be to mano maze kartais taip apsikakoja, kad per visus pamperius perlipa  blush2.gif  tai jei sita apvarys, reikia atsargini koki turet... g.gif

Šitą įtvarėlį Zitkauskas nemokamai duoda,ir jo keist nereikia, nes karoliukų pagalba dydis reguliuojasi,pats gydytojas nustato per kiek reikia atleist.Tikrai daug patogesnis už freiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiniuks: 10 gruodžio 2008 - 13:54
oi labai tikiuos, kad ir mes toki gausim ax.gif butu labai gerai...
aciu mergytes uz informacija wub.gif jauciuos ne tokia vienisa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2008 12 10, 15:02)
oi labai tikiuos, kad ir mes toki gausim  ax.gif  butu labai gerai...
aciu mergytes uz informacija  wub.gif  jauciuos ne tokia vienisa  ax.gif

ir įtvarėlio neapkakos ir jis vienas reguliuojasi tarp kojyčių kaip koks slankmatis ir karoliukai, tad kaip gydytojas nureguliuos taip ir dėsi ir pirkti nereiks, nors Freikai tai nemokami jei ką ax.gif
Atsakyti
Aš ateinu pasidžiaugt , kad mano pupai nuėmė įtvarėlį, žinoma dar paliko dviems savaitėm naktimis dėt, bet jau ir tai labai gerai.mažutė be pertraukos kojom makaluojasi iš tos laimės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiniuks: 11 gruodžio 2008 - 10:58
QUOTE(katiniuks @ 2008 12 11, 11:58)
Aš ateinu pasidžiaugt , kad mano pupai nuėmė įtvarėlį, žinoma dar paliko dviems savaitėm naktimis dėt, bet jau ir tai labai gerai.mažutė be pertraukos kojom makaluojasi iš tos laimės tongue.gif

Sveikinam gera kalėdinė dovana mažylei aišku ir mamai, džiugu kai vaikas pasveiksta ir tų brudų nebereikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolės
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2008 12 11, 12:58)

sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif Mes labiau džiaugiames negu vaikas.
Atsakyti
QUOTE(pegase @ 2008 12 09, 21:34)
Butu neblogai jei papasakotum kas su ja ten negerai?

Nu jau nebezinau pas ka tada savo maziu vest  verysad.gif

na jau rašiau apie tai senoi temoi yra
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2008 12 11, 11:58)

oi kaip sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunumelis biggrin.gif

o as laukiu pirmadienio, bet siandien bent jau buvom pas seimos gydytoja, kuri nukreipe i reabilitacijos centra, kad pasiutu individualu itvareli ir patogesni, nes sita kai pamate tai pasibaisejo unsure.gif blink.gif tai va bent jau tiek turesim jei jau reiks nesiot ir pirkti nereikes ax.gif
Atsakyti
sveikos mamos mirksiukas.gif
norejau paklausti ar galima leisti nors 5 min pasispardyti, ar nenueis menesio darbas veltuj? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVitaea @ 2008 12 11, 19:13)
sveikos mamos mirksiukas.gif
norejau paklausti ar galima leisti nors 5 min pasispardyti, ar nenueis menesio darbas veltuj? unsure.gif

geriau neleisk,gal darbas ir nenueis perniek, bet vaika tai labai suerzinsi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2008 12 11, 19:16)
geriau neleisk,gal darbas ir nenueis perniek, bet vaika tai labai suerzinsi. 4u.gif

aciu 4u.gif
o ta freiko pagalvele skalbti galima?
Atsakyti