Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 11 23, 13:09)
viena galimų pirminių priežasčių būtų druskos rūgšties skrandyje trūkumas, o visa kita tik pasekmės .
Tau anksčiau nesireiškė skrandžio skausmai?
nenorėk viską atimti, tačiau alus čia yra didesnis blogiukas. Maniškis su alum užrišo, o va baltos  dar paragauja. Aš to nesistengiu įtakoti, nes tai retai būna

Vakar su vyru žvengėm iš šiovaizdelio
ruskai, ne visos, bet dalis tai tikrai mokat  thumbup.gif

seleno trūkumas įtakoja skydliaukės darbą, o jį įsisavinti trukdo druskos rūgšties trūkumas skrandyje. Kažkur skaičiau, bet dabar nepamenu kur. Panašu, kad suprantu dabar kodėl ta skydliaukė parėjo. Truko druskos rūgšties, organizmas negaudavo seleno, todėl parėjo skydliaukė.
Voresta, nuo pat vaikystės turėjau bėdų su skrandžiu, sanatorijose tupėdavau, niekas nerado priežasties kas man buvo, visą vaikystę mane lydėjo nuolatinis rytinis pykinimas ir skrandžio, bei pilvo skausmas doh.gif . Supranti, graudu, kai pagalvoju verysad.gif
---------
maniškis labiau degtinę geria, alų labai retai, tai sakysiu, kad alų iš viso per bortą mestų biggrin.gif , nesunku jam bus tą padaryti
---------
oj negaliu, žvengiau iš to filmo lotuliukas.gif
Atsakyti
Voresta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia dar nauja atsakai bandai ivesti? lotuliukas.gif "Paleodermo" lotuliukas.gif
Atsakyti
aš burokų visai negaliu valgyti, nes turiu tuomet sėdėti namie, ba jau kaip pramuša, tai pramuša verysad.gif . Ir taip turiu greitu žingsniu į wc lėkti, kad spėčiau, o po burokų tai vos ne bėgimo čempione būnu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 11 23, 14:43)
aš burokų visai negaliu valgyti, nes turiu tuomet sėdėti namie, ba jau kaip pramuša, tai pramuša  verysad.gif . Ir taip turiu greitu žingsniu į wc lėkti, kad spėčiau, o po burokų tai vos ne bėgimo čempione būnu  verysad.gif

Isitaisyk is karto tulike su buroku bliudu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 23, 13:48)
Isitaisyk is karto tulike su buroku bliudu  lotuliukas.gif

tai, kad čia vakar vakarienės porcija, nesu tokia greitai, kad tik pavalgius lėkčiau į wc lotuliukas.gif

Todėl dabar galvoju, kad susitvarkė kažkiek mano druskos rūgšties reikalai skrandyje ir priima seleną, jis padeda skydliaukei dirbti ir todėl jau tiek laiko gyvenu be vaistų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 11 23, 14:51)
Todėl dabar galvoju, kad susitvarkė kažkiek mano druskos rūgšties reikalai skrandyje ir priima seleną, jis padeda skydliaukei dirbti ir todėl jau tiek laiko gyvenu be vaistų  g.gif

Panasu, kad taip, kitaip butu xana:) Reiskia viskas tvarkosi:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 23, 15:07)
Panasu, kad taip, kitaip butu xana:) Reiskia viskas tvarkosi:)

labai norėčiau, kad tai taip ir būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 23, 12:22)
Va, ir naujus narius bandai įtraukt biggrin.gif
O tėčiui antro tipo diabetas, neinsulininis? Palengvintų jam ta mityba gyvenimą tikrai smile.gif Žinau vyrų, sergančių diabetu antro tipo, kuriuos užknisdavo valgyt po penkis kartus per dieną, pagal dietologų konsultacijas, nu nes čia gi ammžinas darbas, galvos sukimas, ir tiek biggrin.gif Tai jie instinktyviai valgydavo po du kartus per dieną, o kai pasikoregavo pagal paleo, tai ir cukrūs apsireguliavo be galo gražiai  thumbup.gif

Gal būtų logiškiau pradžioj pačiai išsėdėt bent porą mėn paleo, tada jau kitiems patarimus dalint biggrin.gif Bet šįkart pasitikiu jūsų visų atsiliepimais apie pagerėjusią sveikatą (kad kažkam nuo paleo pablogėjo, neįskaičiau, bet jei taip yra, garsiai rėkit biggrin.gif)
Nelabai žinau apie diabeto tipus, bet jis nesijaučia kažkaip blogai, tiesiog med.komisijos dažnos,tai kažkiek laiko iki jos pradeda susiimt su mityba, kad cukrus neužkiltų. Tad jei yra būdas pataisyti padėtį be vaistų, kodėl gi nepabandžius.

Šiandien į kavą įsidėjau šaukštelį kokoso aliejaus, koks geras prieskonis bigsmile.gif Bet cukraus dar dėjau, tik jau ne šaukštelį, o pusę tongue.gif

Taigi anądien išmečiau kalakutienos kotletukus blink.gif Nusipirkau arvi kalakuto faršo ( nesu anksčiau pirkus ir valgius), pauosčiau(viską uostau), toks kitoks kvapas, bet ne kokios sugedusios, o šiaip neįprastas. Padariau kotletams įprastą masę, iškepiau - nu smirda man ir viskas, ir skonis keistas. Suvalgiau keletą, o likusių, supratau, kad nebevalgysiu. Kažkas ni to. reiks kitąkart sveriamo nusipirt, palygint. O tai bus man kaip su aviena - valgyt nei pro kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 23, 14:09)
Vakar su vyru žvengėm iš šiovaizdelio
ruskai, ne visos, bet dalis tai tikrai mokat  thumbup.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 11 23, 14:24)

Voresta, nuo pat vaikystės turėjau bėdų su skrandžiu, sanatorijose tupėdavau, niekas nerado priežasties kas man buvo, visą vaikystę mane lydėjo nuolatinis rytinis pykinimas ir skrandžio, bei pilvo skausmas  doh.gif . Supranti, graudu, kai pagalvoju  verysad.gif

tai tau pripaišydavo visokius omeprazolius?
O su paleo tau dar kada skaudėjo skrandį?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 23, 16:50)
tai tau  pripaišydavo visokius omeprazolius?
O su paleo tau dar kada skaudėjo skrandį?

taip, tik tais laikais omeprozolių nebuvo, kitaip jie vadinosi, dabar nepamenu kaip tyčia biggrin.gif
Niekada neskaudėjo skrandžio, tik tuo metu kai tulžies pūslė streikavo. Dar galiu pasakyti, kad po jos pašalinimo žymiai pagerėjo visi virškinamo trakto reikalai.
Kai nustojau valgyti kruopas, makaronus ir baigėsi visi skrandžio skausmai
Atsakyti
Labas visoms,
turiu klausimą toms, kurios naudoja kokosų pieną. Juo kavą balinate? Ar jis priduoda saldumo tas kokosų pienas, ar tik kaip paprastas pienas pabalina kavą? Ačiū.
Atsakyti