Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(nefifi @ 2013 11 26, 14:04)
Steiko nesu ragavus, bet jei jau imčiau, tai tik well-done biggrin.gif Aš ir pagal deklaruojamą paleo teoriją valgyti kuo mažiau keptą maistą nesilaikau to. Man reikia matyti, kad mėsa ar kiaušinis pilnai iškepęs, jokio kraujo.

O man žinokit steikas pats tas pusžalis būna, bet va jei malta jautiena arba koks nors kiaulienos kepsnys, tai tik well done. Brr, jei pusžalė.
ir čia, beje, ne paleo teorija, čia turbūt iš HS.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 26, 11:41)
Labas rytas 4u.gif Sveika atvykus y kluba, nefifi biggrin.gif Cia aisku jau nejuokinga, bet ka darysi doh.gif Laukiu iseiginiu, gersiu ant tuscio skrandzio sudyto vandens ir pritupimus darysiu, kol apsi.. lotuliukas.gif Pusryciai mano - burokeliai su aliejum ir dz. slyvom lotuliukas.gif Tikiuos, kad pramus per pertrauka, nes ne visada wc galiu pasiekt lotuliukas.gif
n

o tu nenori ryte, nieko nevalgiusi, isgerti 2 stiklines vandens? Jei per pora valandu nepades - per diena isgerti 8-10 stikliniu? Labai geras receptas tokiai ligai gydyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 26 lapkričio 2013 - 13:32
QUOTE(kice @ 2013 11 26, 13:29)
o tu nenori ryte, nieko nevalgiusi, isgerti 2 stiklines vandens? Jei per pora valandu nepades - per diena isgerti 8-10 stikliniu? Labai geras receptas tokiai ligai gydyti smile.gif

Pritarčiau... Egliukasz, man biškutį pramušė, bet vistiek sunkumas dar likęs. Siūlyčiau kuo daugiau vandens gerti,kad ir kaip jis jau liptų atgal. Jausmas, aišku, bjaurus, nes tikrai, atrodo, žarnos plyš.
Atsakyti
o man su ta sloga, prisiminiau. pavalgisu bet koki silta maista bega nosis. ka cia reikstu?
anksciau tik nuo karstos sriubos taip buvo, db per kiekvienus pietus doh.gif
Papildyta:
pas mane tai si viso-pats pirmas sakinys viska pasako:
Šios kraujo grupės žmonėms naudingiausias maitinimosi tipas - vegetariškas

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 26, 13:49)
o man su ta   sloga, prisiminiau. pavalgisu bet koki silta maista bega nosis. ka cia reikstu?
anksciau tik nuo karstos sriubos taip buvo, db per kiekvienus pietus doh.gif
--

Man irgi taip pat, ir jau senokai tęsias. Taip sėdint jokios slogos nėra.
--
Tai ir tu 2 grupėj, praktiškai pusė čia mūsų esančių turėtų rišt visus paleo biggrin.gif

Beje, tai gal visgi patarsit, ką neštis "prie kavos"? nusineščiau dešros šliuosą, bet tikrai įdomiai sureaguos, kai visad tai šokoladas, tai sausainiai biggrin.gif Juolab, kad tai bus vakarienės laikas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 26 lapkričio 2013 - 13:59
ax.gif
QUOTE(Gricė @ 2013 11 26, 13:42)

Su kokiu ūgiu ir svoriu? Kada gydytojams vizualiai žmogus liesas atrodo?

Dar apie savijautą. Kadangi pas mane žemas kraujo spaudimas, tai dienos bėgyje po kelis kartus pasijusdavau tokia mieguista, be energijos. Gelbėdavo stipri kava. Atrodydavo, prigulčiau ten, kur stoviu tuo momentu, jei tik įmanoma būtų. O paskutines dienas tokių suglebimo epizodų nepajaučiu (tfu, tfu, tfu, kad tik neprisikalbėti).

169, 49

Pas mane spaudimas žemas. Geriu kavą 4u.gif Vieną puoduką - arba ryte arba po pietų. Bet deduosi tik vieną šaukštuką be kaupo - tai toks kompotėlis gaunasi biggrin.gif Galėčiau ir be kavos..bet, kad tokiais kiekiais nėra ji taip blogai man atrodo ax.gif
Atsakyti
Panos, as vandens geriu daug ir daznai. Cia tikrai ne tame esme schmoll.gif Man du litrai per diena juokai, dazniausiai buna zymiai daugiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 11 26, 14:49)
pas mane tai si viso-pats pirmas sakinys viska pasako:
lotuliukas.gif

Vooo, kaip tik man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 26, 13:59)

vaje, čia jau ne tik gydytojams, ir man atrodo liesumas smile.gif Na, bet svarbiausia, kad pati gerai jaustumeis su tokiu svoriu.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 26, 15:03)
vaje, čia jau ne tik gydytojams, ir man atrodo liesumas smile.gif Na, bet svarbiausia, kad pati gerai jaustumeis su tokiu svoriu.

Niekada daugiau ir nesverdavau, neskaitant per abu nėštumus iki 60 priaugdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 26, 14:55)
Beje, tai gal visgi patarsit, ką neštis "prie kavos"? nusineščiau dešros šliuosą, bet tikrai įdomiai sureaguos, kai visad tai šokoladas, tai sausainiai biggrin.gif  Juolab, kad tai bus vakarienės laikas  g.gif

O aš nešuosi tai, kas patinka šeimininkams. Dažniausiai saldainius ar šokoladą. Bet niekada nevalgau. Kadangi tai, ką aš nešu, laiku lauktuvėmis jiems, tai man tas pats, jog aš to nevalgau. Net jei ir padeda ant stalo, visai nebūtina valgyti. Arbatos išgeriam, o kitką palieku smile.gif O jei einu vakarienės metu, tai nusinešu ko nors valgomo, tarkim alyvuogių ar ispaniško kumpio juostelių, arba net salotoms visko ir padarau salotas (jei man leidžia) biggrin.gif mane viena draugė "ant pyrago" pasikviečia. Aš jai visąlaik kartoju, kad aš nevalgau jų, nenoriu, bet ji vis tiek jį retkarčiais iškepa ir visada mane kviečia. Ir kaskart įsižeidžia, kad nevalgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 26, 14:18)
O jei einu vakarienės metu, tai nusinešu ko nors valgomo, tarkim alyvuogių ar ispaniško kumpio juostelių,

ooo, kaip gerai čia man pasufleravai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 26, 13:55)

Beje, tai gal visgi patarsit, ką neštis "prie kavos"? nusineščiau dešros šliuosą, bet tikrai įdomiai sureaguos, kai visad tai šokoladas, tai sausainiai biggrin.gif  Juolab, kad tai bus vakarienės laikas  g.gif

tai gal kokios vytintos dešrytės, krevetukių kokių ar pn.
O jei pačiam užsiimti, tai galima kokio morkų pyrago prakepti - visokiuose paleo receptų puslapiuose yra tokie: morkos, kiaušiniai, riebalai pagrindinės sudedamosios dalys.
Atsakyti