Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(nomore @ 2013 11 27, 11:07)
Matai, čia Kwasnevskio siūlomas santykis, yra ir kitokių pasiūlymų. Nes turint omeny mano tikrai nemenką svorį, aš niekaip nesukiščiau šitiek maisto.

Kažkur teko skaityti, kad metant svorį reikia taikytis prie normų, kurios būtų norimam pasiekti svoriui arba lean body mass (t. y. atmetus kūno riebalinės masės svorį). Nu bet pasiūlymas 80 proc. dienos kalorijų gauti iš riebalų tai jau gerokas lazdos perlenkimas.
Skaitantiems angliškai, čia nuomonė apie Optimal diet.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 27, 10:05)
iš tiesų pigiau smile.gif kiek siuntimas iš to iHerb kainuoja?

4$ ir jei dar nepirkote is ten taiko nuolaida 5, arba 10$

QUOTE(nomore @ 2013 11 27, 10:07)
Matai, čia Kwasnevskio siūlomas santykis, yra ir kitokių pasiūlymų. Nes turint omeny mano tikrai nemenką svorį, aš niekaip nesukiščiau šitiek maisto.

Kad cia visai dienai, man normaliai atrodo - sverianciai 50kg gautusi 50gr baltymu, 125-150gr riebalu ir 40gr angliavandeniu ir tai nera maisto svoris, nes 100gr mesos turi tik apie 15gr baltymu ir priklausomai nuo mesos rusies 10-50gr riebalu.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 11 27, 11:00)
Kvasnievskis raso kad jei per daug riebalu, gali skaudeti pilva ir paleisti vidurius, manau kam yra problemos reiketu daugiau riebaliuku itraukti i savo raciona,

Na, kai mano vyras užgulė riebalus vietoje pyragų, tai ne vieną mėnesį jo išmatos buvo skystos, nesuformuotos, daugiau gelsvos ir plaukė virš vandens. Tik vėliau, kai atsivalgė, susitvarkė viskas.
Dar pagalvojau kodėl tas kietėjimas labiausiai puola liekniausias, dažniausiai sportuojančias merginas? Tai gali būti dėl to, kad sporto metu per smarkiai suaktyvinama simpatinė nervų sistema, o tai stabdo ir blogina virškinimą.
Pasižiūrėkit savo vyzdžių dydį, palyginkit su aplinkinių žmonių, prieš sportą ir po sporto.
Jei vyzdys išsiplėtęs ir didokas- jūs persistengiate su sportu, o pasekmė- chroniškas nesituštinimasis. Diagnostika nėra sudėtinga turint kraujospūdžio matuoklį

Simpatinis stresas
Simpatinio streso požymiai :
Didelis vyzdys, sistolinio kraujo spaudimas stovint 5 ar daugiau didesnis nei sėdint, diastolinis kraujo spaudimas stovint 6 ar daugiau didesnis nei sėdint, ketvirtas pulsas 12 ar daugiau didesnis nei sėdint, "balta" dermografija, ketvirtas pulsas virš 80, pirmas pulsas virš 73, sistolinis kraujo spaudimas stovint dalijamas iš 10 ir atimamas iš kvėpavimo dažnumo, atsakymas yra mažesnis už 3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 27 lapkričio 2013 - 11:33
QUOTE(nomore @ 2013 11 27, 07:30)
Jei turėčiau keksiukų formeles, labai norėčiau išbandyti šitą daiktą. Tik pakeisti nevalgomus daiktus valgomais, ir kaip skanu turėtų būt  bigsmile.gif

kaip tik lydekos turiu! tik as dedu sveisto i vidu, nes labai sausa. ir kepu ne taip ilgai.
jei apkepu kaip kotletus-tai orkaitej maximum 15min
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 27, 11:32)
Kažkur teko skaityti, kad metant svorį reikia taikytis prie normų, kurios būtų norimam pasiekti svoriui arba lean body mass (t. y. atmetus kūno riebalinės masės svorį). Nu bet pasiūlymas 80 proc. dienos kalorijų gauti iš riebalų tai jau gerokas lazdos perlenkimas.
Skaitantiems angliškai, čia nuomonė apie Optimal diet.

Skaičiau ir anksčiau apie tai, bet nesureikšminu.
Recently Adam Jany, president of the OSBO (the Polish Optimal Dieters’ association), died of stomach cancer at 64 after 17 years on the Optimal Diet. Earlier Karol Braniek, another leader of the OSBO, died at 68 from duodenal cancer.

Matai, Kwasniewskio pasekėjai labai daug čirškina, o jei visą gyvenimą maitinsies sudegusiu gyvulinių riebalu, ir jei dar nesuvoksi, kad aliejų irgi reikia, tai visad galima perlenkt lazdą. Be to, Kwasniewskio mityboje angliavandenius galima gauti ir iš bulvės ar duonos- o tai mizeris lėkštėje- jei pas mus daug nekrakmolingų daržovių, + vizualiai nedaug riebalo ir mėsos- o pas juos? Kai 100 gr duonos 60 gr angliavandenių?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 27, 11:32)
Dar pagalvojau kodėl tas kietėjimas labiausiai puola  liekniausias, dažniausiai sportuojančias merginas?

na, nors nesu liekniausia, bet sportas žinok man padeda dažnai, biškutį sujudina viską. Juk esant užkietėjimui dažnai siūlomi tam tikri fiziniai pratimai pilvui.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pramuse man pagaliau rolleyes.gif Aisku ne paciu sveikiausiu budu, bet kai jau pamaciau net kapiliarus patrukusius ant pilvo, tai jau neberupejo kaip doh.gif

user posted image

Suvalgiau viena kubely vakar po darbo autobuse, iki namu jau begau lotuliukas.gif
Tikekimes daugiau nepastrigsiu. Oi kaip reikia ta metaboliny tyrima visgi pasidaryt, nes galbut tikrai kazka darau y lankas doh.gif
Mano kolege savaitgaly dalyvavo fitneso varzybose. Issidziovinus buvo kuna su baltymine diena, kaip puole est po to, tai vakar darbe apsiveme ir namo isejo lotuliukas.gif Ot tai kaifas biggrin.gif Kaip tikra lietuve, mintyse pasijuokiau blush2.gif

Man koju nebetraukia jau senokai, geriu magnio citrata tos pacios firmos, bet tabletes pavidalu ir tai ne kasdien schmoll.gif Siandien pietums vel burokeliai su dz. slyvom ir vistienos krutinele bei makadamiju aliejum bus, myliu keptus burokelius, butinai kepu su svogunu - ziauriai skanu wub.gif Vakarienei valgysiu kreveciu, vakar nusipirkau, bet nebeturejau jau jegu gamint, y lova ejau 8 val. vakaro. Va ka reiskia keltis 4 val. ryto, kai tamsu ir salta biggrin.gif
Sedindriuke 4u.gif Gerai gyvenam, geriau papasakok apie save 4u.gif Joo sita tema turtinga savo turiniu - (*)(*) ir s.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 27, 11:55)

Sedindriuke 4u.gif Gerai gyvenam, geriau papasakok apie save 4u.gif Joo sita tema turtinga savo turiniu - (*)(*) ir s..  biggrin.gif

pas ka cia (.)(.) turtingi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 27, 11:21)

lotuliukas.gif blink.gif tikrai ne pas mane biggrin.gif

Į LT važiuoju tuoj, tai sumąsčiau lauknešėlį, ką įsidėjau kelionėn-krūtinėlė vištos, suvalgyt dabar, kad dėžutė vietos neužimtų biggrin.gif
o čia neužsuku, nes fiziškai nėra laiko, grįžtu namo po visų savo veiklų dešimtą vakaro, tai tik miegot ir vėl į trasą bigsmile.gif
paskaitinėt sugrįžinėju, nes reik į bepienį ritmą grįžt, nes vis jogurtukų be proto užsimanau, kažko trūkumas organizme matyt, kalcio... biggrin.gif

Atsakyti
As kai pieno produktu pavalgau savaite, iskart skausma kairiam kely pradedu jaust schmoll.gif Tai tenka tada mest ir tept "kokoso" aliejum is vidaus biggrin.gif
Na suprantama, Londone visi uzsieme baisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 27, 11:32)
As kai pieno produktu pavalgau savaite, iskart skausma kairiam kely pradedu jaust schmoll.gif Tai tenka tada mest ir tept "kokoso" aliejum is vidaus biggrin.gif
Na suprantama, Londone visi uzsieme baisiai smile.gif

Burokėlius virtus perki, sutarkuoji ir pasikepini su svogūnu? smile.gif man reikės ant jų pereit
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 27, 12:21)

pas mane biggrin.gif ypač dabar biggrin.gif
Atsakyti