Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(Lucero @ 2014 04 14, 19:22)
kaip man viskas paumejo  doh.gif skausmai neuralginiai, silpnumas, pulsas, prakaitavimas doh.gif  verysad.gif geriu visokius neuromed ir lasiukus bet nepraeina

man ir dabar smarkiai paūmėję, geriu valerijoną ir širdies lašus ir kenčiu, nes po juodžiausios nakties būna aušra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2014 04 14, 21:06)
man ir dabar smarkiai paūmėję, geriu valerijoną ir širdies lašus ir kenčiu, nes po juodžiausios nakties būna aušra  4u.gif

4u.gif as begsiu rytoj nusipirkt neurorubine tableciu, b vitamino kompleksas ten, as kai labai linkus i skausmus nugaros tai man reikia ir nervus pastiprins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2014 04 14, 20:58)
4u.gif  as begsiu rytoj nusipirkt neurorubine tableciu, b vitamino kompleksas ten, as kai labai linkus i skausmus nugaros tai man reikia ir nervus pastiprins g.gif

man ir nugarą skauda, tai sakau gal masažiukų reikia, gal ką spaudžia ir tai prisideda prie galvos svaigimo dalinai g.gif
Atsakyti
Sveikos likimo draugutes... Gryztu ir vel pas jus... Praeitais metais jau pasakojau visus su manim besidarancius negerumus, bet priminsiu dar.. Galima sakyt tuo pat metu kaip ir db pradejau sawe jausti prastai... Viska tyriausi, kol galiausiai kreipiausi pas nuostabu gydytoja Jasulaity, israse man fluanxoly, xanaxa, geriau apie 10men. Jauciaus isties puikiai, ir nusprendem su daktariuku kad balandzio gale jau nebereiks visai ju gert, o as pradejau ju nebegert kazkur balandzio vidury... Ir zodziu.. Manau viskas vel atsinaujino.. Silpnumas, veido toks kaip traukimas, pykinimas, galvos svaigimas.. Ir atsirado naujas simptomas... Skrandzio skausmas, toks kaip deginimas... Net nebezinau ir ka bedaryt... Ar tai tikrai vegetodistonija???? Jau esu visiskoj nevilty... Galvojau viskas pamirsta... O pasirodo ne... Labai noriu vaikelio... Su vyru planuojam liepa bandyt pastot... O db kai taip daros nezinau ka ir bedaryt... Visos svajones link vaikelio bliuksta... Bijau kad galiu neisnesiot, neisgimdyt del tos ligos... Znkit noris balsu verkt... Nzn ka ir kaip daryt... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 01, 12:39)
Sveikos likimo draugutes... Gryztu ir vel pas jus... Praeitais metais jau pasakojau visus su manim besidarancius negerumus, bet priminsiu dar.. Galima sakyt tuo pat metu kaip ir db pradejau sawe jausti prastai... Viska tyriausi, kol galiausiai kreipiausi pas nuostabu gydytoja Jasulaity, israse man fluanxoly, xanaxa, geriau apie 10men. Jauciaus isties puikiai, ir nusprendem su daktariuku kad balandzio gale jau nebereiks visai ju gert, o as pradejau ju nebegert kazkur balandzio vidury... Ir zodziu.. Manau viskas vel atsinaujino.. Silpnumas, veido toks kaip traukimas, pykinimas, galvos svaigimas.. Ir atsirado naujas simptomas... Skrandzio skausmas, toks kaip deginimas... Net nebezinau ir ka bedaryt... Ar tai tikrai vegetodistonija???? Jau esu visiskoj nevilty... Galvojau viskas pamirsta... O pasirodo ne... Labai noriu vaikelio... Su vyru planuojam liepa bandyt pastot... O db kai taip daros nezinau ka ir bedaryt... Visos svajones link vaikelio bliuksta... Bijau kad galiu neisnesiot, neisgimdyt del tos ligos... Znkit noris balsu verkt... Nzn ka ir kaip daryt...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Atsipalaiduok.nurašyk viską "lomkėms".vaistus visgi ne trumpai gėrei.Todėl organizmas kažkaip reaguoja į visa tai.Bandyk nukreipti dėmesį.
Dėl skrandžio nueik pas gyd.Aš sugėriau mėnesio kursą vaistų ir praėjo,deginimas ,skausmas.
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 01, 11:39)
Sveikos likimo draugutes... Gryztu ir vel pas jus... Praeitais metais jau pasakojau visus su manim besidarancius negerumus, bet priminsiu dar.. Galima sakyt tuo pat metu kaip ir db pradejau sawe jausti prastai... Viska tyriausi, kol galiausiai kreipiausi pas nuostabu gydytoja Jasulaity, israse man fluanxoly, xanaxa, geriau apie 10men. Jauciaus isties puikiai, ir nusprendem su daktariuku kad balandzio gale jau nebereiks visai ju gert, o as pradejau ju nebegert kazkur balandzio vidury... Ir zodziu.. Manau viskas vel atsinaujino.. Silpnumas, veido toks kaip traukimas, pykinimas, galvos svaigimas.. Ir atsirado naujas simptomas... Skrandzio skausmas, toks kaip deginimas... Net nebezinau ir ka bedaryt... Ar tai tikrai vegetodistonija???? Jau esu visiskoj nevilty... Galvojau viskas pamirsta... O pasirodo ne... Labai noriu vaikelio... Su vyru planuojam liepa bandyt pastot... O db kai taip daros nezinau ka ir bedaryt... Visos svajones link vaikelio bliuksta... Bijau kad galiu neisnesiot, neisgimdyt del tos ligos... Znkit noris balsu verkt... Nzn ka ir kaip daryt...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

viskam savas laikas 4u.gif aš jau 2mėnesiai, kaip numažinau vaistus po dvejų metų vartojimo ir ką...pasirodo visai ne laiku, atnaujino didesnę dozę doh.gif bet vėl bandau stotis ant kojų, einam išvien su terapeute drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 01, 12:39)

O per kiek laiko Jūs juos nutraukėte?
Nes staigiai nutraukti negalima, reikia palaipsniui.

Šiaip po Ad nutraukimo dažnai būna, kad 1-2 mėn būna prasčiau, bet iškentus šį laikotarpį viskas susidėlioja į savas vietas. Galima tuo metu raminančių pagerti(žinoma tik su gydytojo paskyrimu), kad neišsisiūbuoti
Atsakyti
as jau juos nutraukineju apie du menesius, nuo wasario pradejom mazinti dozes, ir balandi liko tik viena pusyte fluanxolio.. ir balandzio gale turiu iswis nebegerti, bet wakar neiskenciau ir vel isgeriau viena pusyte fluanxolio, ir 1/4 xanaxo.. manau reikia susiimti ir kenteti.. kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 02, 07:41)
as jau juos nutraukineju apie du menesius, nuo wasario pradejom mazinti dozes, ir balandi liko tik viena pusyte fluanxolio.. ir balandzio gale turiu iswis nebegerti, bet wakar neiskenciau ir vel isgeriau viena pusyte fluanxolio, ir 1/4 xanaxo.. manau reikia susiimti ir kenteti.. kaip manote?

vienareikšmiškai manau, kad reikalingi psichiatro ir psichoterapeuto patarimai ir pagalba 4u.gif viena taip elgtis su vaistais ir žaisti savo būkle negalite
Atsakyti
nu zinokit baisu kas man daros.. vel atsinaujino man su tom akim.. toks vaizdas kad akys sunkios sunkios tokios.. ir jautru sviesai, ir lyg liejasi vaizdas kai ziuriu, bet vaizdas nesilieja.. vel atsinaujino negeros mintys.. kai buvo pati pradzia man ir nezinojau kas darosi, buwau ysikalus kad man issetine skleroze.. buwau aprimus kai nuejau pas pasichoterapeuta, ir kai pageriau vaistuku viskas praejo.. db vel viskas atsinaujino.. vel paskaiciau apie issitine skleroze ir man wisi simptomai atitinka, db sedziu darbe ir werkt noris.. kai paskaiciau apie ta liga tai sirdis nesveikai kalatojasi.. jetus kaip man sunku.. ir daktariukui skambinau, tai sake po maziausia doze gerti vaistu.. tai geriu bet nepadeda.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 05, 07:25)
nu zinokit baisu kas man daros.. vel atsinaujino man su tom akim.. toks vaizdas kad akys sunkios sunkios tokios.. ir jautru sviesai, ir lyg liejasi vaizdas kai ziuriu, bet vaizdas nesilieja.. vel atsinaujino negeros mintys.. kai buvo pati pradzia man ir nezinojau kas darosi, buwau ysikalus kad man issetine skleroze.. buwau aprimus kai nuejau pas pasichoterapeuta, ir kai pageriau vaistuku viskas praejo.. db vel viskas atsinaujino.. vel paskaiciau apie issitine skleroze ir man wisi simptomai atitinka, db sedziu darbe ir werkt noris.. kai paskaiciau apie ta liga tai sirdis nesveikai kalatojasi.. jetus kaip man sunku.. ir daktariukui skambinau, tai sake po maziausia doze gerti vaistu.. tai geriu bet nepadeda..  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

taigi jūs jau visą tai praėjote ir žinot, kad jums ne sklerozė 4u.gif tiesiog matyt toks laikas. perskaičiau vieną gražią mintį, kai buvo rašoma apie pswichoterapiją ir VD gydymą "Po juodžiausios nakties išaušta aušra". Vadovaujuosi tuo, nors man pačiai begalinai sunku... unsure.gif vakar buvo mini panikos ataka, taip nesmagu, nes jau gal metai kai neturėjau jų...
Atsakyti
O GAL PER METUS SUSIRGAU TA RIMTA BAISIA LIGA!!!! GAL KAS PRAZIUREJO MAN TA LIGA... O DB TIESIOG PAUMEJO MAN.. OI MERGAITES ZINOKIT KAIP MAN BAISU... TIK VERKT NORIU IR WISKAS... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti