Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Merginos hellp help.gif ieškau kuo pigiau " Batuoto katino" kostiumo 116-122 cm ūgio vyrukui, bandžiau "knistis" ebay, bet gal anglų kalbos žinių stoka išmeta man vis sexy mergelių kostiumus arba kelis netinkamus vaikiškus variantus... gal galit padėti...? 4u.gif aišku norisi kuo pigiau, nes tik vienam vakarui bus skirta....
Atsakyti
Aš ne labai į temą ax.gif
Kam ten reikėjo lapučių ir voveryčių, čia bet kokis ryžas gyvunėlis galėtų būti http://www.musumazyl...3-lapute?ch=ufv
Atsakyti
QUOTE(dz90iuginta @ 2013 11 22, 09:21)
MB kažkam bamperį nubraukė  doh.gif

Jums abiems su B 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 11 22, 10:21)
Jus nupirkit geriau kazka kudikeliui is Rasakilos ar Lana care, svelnaus naturalaus. Tie ju is vilnos merino veltos, labai silti, nors ploni, be galo svelnus.. Arba kazkoki pasiltinta medvilnini. Na neziurekit i tuos visus flysus, blizgius pavirsius kurie isielektrina...Tokiam kudikeliui, ka tik gimusiam jie bus kaip sarvas unsure.gif  Cia rasau kaip as daryciau,,, 4u.gif

atsargiai reikia ir su tuo naturaliu. man liepe uzdet vilnones kojines leliui. uzdejau - oda nusilupo! kojos raudonos kaip vezio doh.gif ujjj kaip buvo baisu. nuemiau po 3 dienu praejo. zodziu neaisku kaip lelius reaguos i tas vilnas.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2013 11 22, 07:55)
Jei kam Kaune ar netoliese reikės lūpoms balzamų - duokit žinią, jau nupirkti, bus kokie 6 ar daugiau atliekamų smile.gif

http://www.walmart.c...-of-24/21150318

As galesiu kelis paimt. Kai gausit rekit :-)
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 11 22, 10:28)
Merginos hellp help.gif ieškau kuo pigiau " Batuoto katino" kostiumo 116-122 cm ūgio vyrukui, bandžiau "knistis" ebay, bet gal anglų kalbos žinių stoka išmeta man vis sexy mergelių kostiumus arba kelis netinkamus vaikiškus variantus... gal galit padėti...? 4u.gif aišku norisi kuo pigiau, nes tik vienam vakarui bus skirta....

as vyrui nuomavau vilniuj uz 50lt kazkaip pirkti neradau niekur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 22, 10:29)
atsargiai reikia ir su tuo naturaliu. man liepe uzdet vilnones kojines leliui. uzdejau - oda nusilupo! kojos raudonos kaip vezio  doh.gif ujjj kaip buvo baisu. nuemiau po 3 dienu praejo. zodziu neaisku kaip lelius reaguos i tas vilnas.

jei kalbat apie naujagimius tai taip ir turi būti, ir raudona, ir nusilupa...jei vėliau- alergija, šiaip siūlo ką tik gimusiems natūralios vilnos kojinytes dėti ne dėl šiltumo, o dėl to, kad vilna dirgina padukus, tam tikrus centrus, kurie veikia į kvėpavimo centrus, ty.stimuliuoja kvėpavimą, čia kad išvengti staigios/ netikėtos kūdikio mirties sindromo, atsiprašau už poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 22, 09:27)
zinai, svarbiausia to vaiko nepritulot iki beprotybes. bus matyt koks oras. Atmink, nupirksi, uz menesio bus silta, paskui isaugs. Juk gules vezime dar, uzklosi jei ka, uzdesi vezimo ta dangti. tikrai nesusals. Mano gi gruodi gimes, pusnuogis skaityk. as ji su sliauztu kisdavau i Chicco pukini kombi. Kurio baisiai nekenciau ir po menesio nupirkau kazkoki vapsce belekoki padeveta is mamos vienos plonyti. Eidavom laukan kai buvo -18 ir nesusale vaikas ne sykio. Tiesa, vezimas mano buvo Emmukas siltas. Bet kad visi jie silti man rodos.

Aciu JMD 4u.gif 4u.gif O tai tikrai labai sunku susiorientuoti. mes ir dairomes i emukus bigsmile.gif ir kaip tau jis? normaliai labai daug vietos uzima bagazineje? patogus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 22, 10:32)
as  vyrui nuomavau  vilniuj uz 50lt kazkaip pirkti neradau niekur  blush2.gif

o kur nuomavot?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 22, 09:29)
atsargiai reikia ir su tuo naturaliu. man liepe uzdet vilnones kojines leliui. uzdejau - oda nusilupo! kojos raudonos kaip vezio  doh.gif ujjj kaip buvo baisu. nuemiau po 3 dienu praejo. zodziu neaisku kaip lelius reaguos i tas vilnas.

JMD o tu tuos ciupinejus Lana care arba Engel kombiukus ? rolleyes.gif jie kaip diena ir naktis skiriasi nuo tos klasikines vilnos
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 11 22, 10:34)
jei kalbat apie naujagimius tai taip ir turi būti, ir raudona, ir nusilupa...jei vėliau- alergija, šiaip siūlo ką tik gimusiems natūralios vilnos kojinytes dėti ne dėl šiltumo, o dėl to, kad vilna dirgina padukus, tam tikrus centrus, kurie veikia į kvėpavimo centrus, ty.stimuliuoja kvėpavimą, čia kad išvengti staigios/ netikėtos kūdikio mirties sindromo, atsiprašau už  poster_offtopic.gif

taip taip del to ir liepe, bet cypinti vaiko as nenorejau schmoll.gif nes kojos iki kauliuku buvo kaip sviezia mesa. eina peklon. bet vat ir dabar ji eda ta vilna. ir as tokia, ir musu visa gimine tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 11 22, 10:35)
o kur nuomavot?

http://www.merkada.lt/
Atsakyti