Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 11 22, 11:21)
faina  drinks_cheers.gif  wub.gif mano vyrui labai faina daina šita rolleyes.gif

pink ir man patinka si wub.gif

QUOTE(JMD @ 2013 11 22, 11:21)
tos juicy apyrankes nerealios. labai kokybiskos ir atrdo prabangiai. man patinka.

o kaip ar metalas nekeicia spalvikes?
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2013 11 22, 10:56)
Eina peklon....  biggrin.gif Nu mano mergina ugi atitinka amziaus, bet svorio toli grazu, tai is tu 3T turbut iiskris jauc  doh.gif

2T-3T virsuje 21 cm
xs 22 cm
s 23 cm ramybes busenoje biggrin.gif, maneske su 110 ugiu ir 22 kg doh.gif nesioja s
Atsakyti
QUOTE(_Mylimukai_ @ 2013 11 22, 11:02)
Ingute, ar galetumet imest nuoroda kur galima pasitikrint parduotuviu sarasa del orginalumo? Ieskojau, nes zinau kad kazkurioj temukej jau buvo, bet nesuradau  ax.gif  Dekui  4u.gif

Nepykite, pasikartosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2013 11 22, 11:22)
Supratau... unsure.gif  recepto man turbut niekas neisrasys, o ir tokios vaistines pas mus nera verysad.gif  verysad.gif  unsure.gif

mastau kaip padet g.gif

QUOTE(vilvet @ 2013 11 22, 11:22)
o man Dan Balan visai patinka  thumbup.gif  kaip cia MB priversti rusiska muzika klaustytis lotuliukas.gif  namuose isjungia man iskart mano dainuskas, tai kai varau is Ukmerges i Vilniu viena, pas mane muzika ant visos katuskes groja ir as spegiu kartu biggrin.gif:D:D  sake man ciotka kam lietuvi i vyrus imi. o as dar zemaiti pasiemiau  lotuliukas.gif

as nespjaunu i jokia muzika. man viskas patinka. Ir Sopeno noktiurnai ir Rusiskas popsas ir Vokiski slageriai. Diena nelygi dienai, nuotaika nuotaikai mirksiukas.gif

QUOTE(Mijja @ 2013 11 22, 11:23)
Nesvarbu pigus, brangus - su adrenalinu atsargiai tokiems maziukams , ypac kas turi su sirdele bedeliu. Dienos metu, kai vaikas neguli, geriau kokiu mineraliniu pagarinti. Adrenalina palikti nakciai priepuoliams

aha aha, mes tik kelias dienas, kad atkimtu. nes ziauriai uzkimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svile @ 2013 11 22, 11:19)
Rutule  4u.gif vis noriu paklaust ir pamirstu, kaip jums Molinard vanille marine, gal ka galit pakomentuot? smile.gif

Kad aš su Molinard nesusipažinus, išskyrus Habanita.
Šitie mane glumintų dėl jūros natų - jos paprastai sūrumą duoda kvape, bet vis tiek dominuoja vanilė su karamele. Tai manau, bus saldūs su trupučiu sūrumo. Permeskit atsiliepimus Fragranticoj.

_Mylimukai_, jei norit internetinių svetainių patikimumą pasitikrint, tai čia. Kur kvepalų originalumą tikrinasi - nežinau. Netikiu tokiom svetainėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 22 lapkričio 2013 - 10:30
JMD ,a šita kaip ? http://www.youtube.c...h?v=Y61K_63hKhw
(pakartoju,gal nematėt blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 22 lapkričio 2013 - 10:30
QUOTE(rapoja @ 2013 11 22, 11:05)
g.gif  smile.gif

crazy timputes imčiau didesnes,nes tik tik pagal amžių (ilgis),o viršus atitinka ,šiek tiek net į didesnę pusę

Telefonas nesamone parase biggrin.gif ieskau juodos tases(terbos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 22, 11:28)

_Mylimukai_, jei norit internetinių svetainių patikimumą pasitikrint, tai čia. Kur kvepalų originalumą tikrinasi - nežinau. Netikiu tokiom svetainėm.

Aciu Rutule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 22, 11:26)
o kaip  ar metalas nekeicia spalvikes?

Ingut ne! labai puiki kokybe!

Vsio rapoja, pas mane Kirkorovas dabar namie, abu su mazium sokam. Ir tas kinas man ziauriai patink!!!! Atrodo koks sudas, o kaskart bliaunu pabaigoj doh.gif lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=g4V_r_0y7YY
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2013 11 22, 11:29)
JMD ,a šita kaip ? http://www.youtube.c...h?v=Y61K_63hKhw
(pakartoju,gal nematėt   blush2.gif )

Rapoja, matau mum reik myyyta daryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif jamt bonka zakuskes ir gerass dainas klausyt biggrin.gif mirksiukas.gif

vaaaaa dar perliukas

http://www.youtube.c...h?v=2CXsqt0XoRo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 22 lapkričio 2013 - 10:33
QUOTE(Kripu @ 2013 11 22, 10:31)
Telefonas nesamone parase biggrin.gif ieskau juodos tases(terbos) 4u.gif

aš pagalvojau,kad timpų ,bet perklausiau dėl viso pikto biggrin.gif
nu jų tokia galybė visur ,patart žiauriai sunku-nuo finansų priklauso ax.gif
Atsakyti
HM kelniu sale'uka padare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 11 22, 10:25)
toks sexiukas tas Balanas,pusė velnio  g.gif  biggrin.gif 
mano žemaitukas visokios klausosi ,tik ryyyškiai nepatikdavo,kai su mergom per balius užtraukdavom ''o svajokli mano mielas svajokli .......''  laugh.gif va šita daina tai jam be ryšio  lotuliukas.gif

niu man jis toks tikrai nieko, vertas greko lotuliukas.gif ir balsas man jo patinka, geriau uz Dima Bilana lotuliukas.gif nors kai buvau jauna ir netekejusi Bilanas labai patiko, o dabar schmoll.gif
Atsakyti