Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Rutule @ 2013 11 23, 12:07)
Ką jau griebsi?

Cia sarasiuka turiu jau doh.gif biggrin.gif Podsadili jus mane ant kvepalu. Reikia jau listi i kvepalu foruma jauciu .... smile.gif O siaip noriu Black Orchid
Atsakyti
as turejau BO bet kazkaip kelis syk pasikvepinau ir praejo meile,perleidau kazkam cia sm...

bet edp edt tai tokis man lengvas kvapas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 23, 12:13)
Rapoj mano mama susirgo. Mes ja vadinam mociute.

krito kovoj-galvoju močiutė tavo numirė doh.gif eik tu kaku JMD karsta.gif cool.gif rašyk aiškiau mad.gif umn.gif tai nieko baisaus tada mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 23, 12:13)
Rapoj mano mama susirgo. Mes ja vadinam mociute.

Blyn man irgi galva plysta.

Tantamm ka griebsi?

kalvarijkej pa prikolu pazejau rankinuku. Tai ten korsai daaaug pigesni. Ir pazvengiau gerai  biggrin.gif

Sveikute, kaip jus ten laikotes?
Cia biski kvepalu tema pagavau smile.gif Visa gyvenima vienus kvepalus turejau, o dabar tas Amouage zveriena manyje pazadino ! doh.gif

O Kalvarijkei tai jooooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 23, 12:01)

kam tinka L dydis griebkit kaina nerealias  ja seniai medziojau kai virs 10 kainavo
  jau vakar sau M nusipirkau
http://www.6pm.com/p...37840/color/158

Ingut, grazi tikrai wub.gif bet as vien del sudeties susilaikiau unsure.gif
bet marginimas, spalvu derinys isskirtinis
o as per SM foruma sita silkinuke HB nusipirkau, tai dabar rami kaip belgas. Sventem suknele turiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 23, 12:10)
RL    as  is berniuku skyriaus ir vyrui perku, ilgom rankovem, bliuzoniukus XL gavom tai platus mano vyrui o L jauciu bus trumpos rankoves. pati  dabar va po namus viena nesioju tai man per akis jauciu berniuku L butu  nes Arnui perku  S 8m vaikui sakyciau net didoki
nzn ar pasitaike taip ar tikrai  vaiku didinti g.gif

MANO ZIOGUI TURIM SITUOS MARSKINUKUS TAI NET PAZIUREJAU DYDIS 6 PARASYTA.
Bet tokie jie faini wub.gif gaila kad tuoj uzaugs vaikis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 11 23, 13:20)
Ingut, grazi tikrai wub.gif  bet as vien del sudeties susilaikiau unsure.gif
bet marginimas, spalvu derinys isskirtinis
o as per SM foruma sita silkinuke HB nusipirkau, tai dabar rami kaip belgas. Sventem suknele turiu
user posted image

daili irgi, as kazkaip nzn maciau kad ne silkas ne rayon bet vis tiek, man tie rastai kazkas toookio

tai tikiuos dabar kad tiks nes siandien L yra vakar tik M tebuvo blush2.gif
Papildyta:
vilvet 6t 4meciui?

nu nieko sau mano bernas RL turi is ju pusl pirktus 7D trumpom rankovem tai dar jauciu ir kita vasara nesios...0
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Ingut, Lands' End free shipas nuo 50 USD, ane?

Ir gal galit padėt susigaudyt su jų dydžiais? Pamenu, kad rašėt, jog didinti min vienu dydžiu. Bet jeigu aš renkuosi pagal jų dydžių lentelę, tai net ir ta lentelė realiai yra netiksli, taip? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 11 23, 13:22)
Laba diena 4u.gif

Ingut, Lands' End free shipas nuo 50 USD, ane?

Ir gal galit padėt susigaudyt su jų dydžiais? Pamenu, kad rašėt, jog didinti min vienu dydžiu. Bet jeigu aš renkuosi pagal jų dydžių lentelę, tai net ir ta lentelė realiai yra netiksli, taip? mastau.gif

sveika,taip lands free nuo 50usd tax7%
dabar del dydziu virsus ir suknes tikrai didintos
as mamai pirkau M dydi nuskendom abi palaidinukese
mano krutine 99 manos nzn gal 94

man per akis S butu nes M kaip maisas ..
megstiniai irgi tas pats su simtuku per krutine M per dideli

aisku rubas rubui nelygus as jusu vietoj imciau tieisog mazesni dydziu nei kad iprastai nesiojate
Atsakyti
Čia Inga kaip tavo suknytės gabaliukas matosi,tik kita spalvikė mirksiukas.gif http://wornontv.net/23008/
L didelė tau būtų neišpildytų ax.gif M bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 23 lapkričio 2013 - 12:27
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 23, 13:18)
Sveikute, kaip jus ten laikotes?
Cia biski kvepalu tema pagavau  smile.gif Visa gyvenima vienus kvepalus turejau, o dabar tas Amouage zveriena manyje pazadino !  doh.gif

O Kalvarijkei tai jooooo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dar yra timberlandu po 75 lituoklius ir net su zenkliuku. Nu vat ejau viena i turgu ir tiek atradimu biggrin.gif

nu man irgi kvepalai yra vsio. Beviskam mol kas ner kaip.
Papildyta:
As turiu landsend m dydzio megztini. Platus. Pypiec. Ten koki tai kpsmonautai.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 11 23, 13:26)
Čia Inga kaip tavo suknytės gabaliukas matosi,tik kita spalvikė  mirksiukas.gif http://wornontv.net/23008/
L didelė tau būtų neišpildytų  ax.gif M bus  wub.gif

idomu ant jos koks dydis ..
as kazkaip manau irgi kad M man gerai bus L kabetu o ji turi but prigludus wub.gif
Atsakyti