Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės, dėl TAMO, tai administratorius tiesiog turi paspausti mygtuką ir leisti mokytojoms matyti , vesti rezultatus. Esu administratorius dienyno, todėl mano mokytojos kiekvieno mokinio rezultatus mato jau seniai, o ves tada ,kai baigsis pusmetis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2014 01 03, 07:41)
sveikutės,
visas su praėjusiomis šventėmis. Būkite sveikos, laimongos, drąsios, kūrybiškos ir pačios geriausios.

O aš visai per šias mokinių atostogas atsijungiau nuo mokyklinio gyvenimo. Pasiėmiau kelis mamadienius ir buvau tiesiog mama. Kad Jūs žinotumėte, koks tai malonus jausmas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif prisijungiu prie linkėjimų.

aš irgi krūvą mamadienių, išeiginių ir sąžiningai tingėjau. vėl pyragų prikepiau, filmų n pažiūrėjau. neįsivaizduoju kaip vėl į ritmą reikės grįžt smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(GEG @ 2014 01 03, 07:41)
........O aš visai per šias mokinių atostogas atsijungiau nuo mokyklinio gyvenimo. Pasiėmiau kelis mamadienius ir buvau tiesiog mama. Kad Jūs žinotumėte, koks tai malonus jausmas  thumbup.gif

QUOTE(arden @ 2014 01 03, 10:08)
...........aš irgi krūvą mamadienių, išeiginių ir sąžiningai tingėjau. vėl pyragų prikepiau, filmų n pažiūrėjau. neįsivaizduoju kaip vėl į ritmą reikės grįžt smile.gif

šaunuolės, mokat išnaudoti savo laiką. Grįšime į ritmą kaip ir visada - paskutinį vakarą teks persiorentuoti, o pirmadienį kaip niekur nieko ir nebuvę bus. Gal kas kokių naujų idėjų turite dėl vaikų elgesio įsivertinimo?

Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 01 03, 12:08)
drinks_cheers.gif  prisijungiu prie linkėjimų.

aš irgi krūvą mamadienių, išeiginių ir sąžiningai tingėjau. vėl pyragų prikepiau, filmų n pažiūrėjau. neįsivaizduoju kaip vėl į ritmą reikės grįžt smile.gif

QUOTE(b.s @ 2014 01 03, 13:13)
Sveikos,
šaunuolės, mokat išnaudoti savo laiką. Grįšime į ritmą kaip ir visada - paskutinį vakarą teks persiorentuoti, o pirmadienį kaip niekur nieko ir nebuvę bus. Gal kas kokių naujų idėjų turite dėl vaikų elgesio įsivertinimo?

šiandien pagalvojau apie mokyklą, tai supratau, kad 100 proc suprantu mokinius, kai jie ateina po 2 savaičių viską pamiršę,AŠ NET PAMIRŠUS KURIAME VADOVĖLIO PSL MATEMATIKOS PABAIGĖME blush2.gif
save guodžiu: iš minusų susidaro pliusas ,tai dedu sau pliusą, kad nors galva ir nervai atsipalaidavo, o sugrįšim į mokyklą, kibsim į darbus ir vėl viską atsiminsim.
Atsakyti
Sveikos, kas siandien buvot pasiimti el. knygu skaitytuvus?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2014 01 03, 16:21)
šiandien pagalvojau apie mokyklą, tai supratau, kad 100 proc suprantu mokinius, kai jie ateina po 2 savaičių viską pamiršę,AŠ NET PAMIRŠUS KURIAME VADOVĖLIO PSL MATEMATIKOS PABAIGĖME blush2.gif
save guodžiu: iš minusų susidaro pliusas ,tai dedu sau pliusą, kad nors galva ir nervai atsipalaidavo, o sugrįšim į mokyklą, kibsim į darbus ir vėl viską atsiminsim.

O mes dar savaitėlę atostogaujam biggrin.gif
Atsakyti
Gabija, tai dar pailsėsit, mes papildomas imsim po Vasario 16.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 01 03, 19:43)
Gabija, tai dar pailsėsit, mes papildomas imsim po Vasario 16.

Mes ir vasarį turėsim atostogas savaitę ir velykines dvi. Tiesiog šiais mokslo metais išmokom skaičiuoti. Ugdymo plane parašyta ugdymui skirta 32 savaitės. Į darbo dienas neįeina šventinės dienos, o kūčios ir kalėdos 3 dienos, nauji metai 1 diena ir lapkričio 1 diena, susidaro 5 dienos. Tai mes jas ir išnaudojam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2014 01 03, 19:50)
Mes ir vasarį turėsim atostogas savaitę ir velykines dvi. Tiesiog šiais mokslo metais išmokom skaičiuoti. Ugdymo plane parašyta ugdymui skirta 32 savaitės. Į darbo dienas neįeina šventinės dienos, o kūčios ir kalėdos 3 dienos, nauji metai 1 diena ir lapkričio 1 diena, susidaro 5 dienos. Tai mes jas ir išnaudojam.  smile.gif

Kokios gudrutės! bigsmile.gif
Kažkodėl mūsiškiai skaičiuoja kitaip verysad.gif
Tik 31 turėjom laisvą. Per mokinių atostogas buvo galima ateiti valandą vėliau.
Tiek tų "akcijų" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 03 sausio 2014 - 19:02
QUOTE(gabija4 @ 2014 01 03, 18:50)
Mes ir vasarį turėsim atostogas savaitę ir velykines dvi. Tiesiog šiais mokslo metais išmokom skaičiuoti. Ugdymo plane parašyta ugdymui skirta 32 savaitės. Į darbo dienas neįeina šventinės dienos, o kūčios ir kalėdos 3 dienos, nauji metai 1 diena ir lapkričio 1 diena, susidaro 5 dienos. Tai mes jas ir išnaudojam.  smile.gif

tai dar velykų antrą dieną t.b. reiktų priskaičiuoti g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti