Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Pifiene @ 2013 12 05, 09:39)
Labas rytas  4u.gif

Prisiduodu, kad siandien ryte neistveriau ir sugadinau viena NT.....ir taip varciau ir kitaip, tai nei po sviesai nei po tamsai jokio vaiduoklio nematyti....  verysad.gif  nesivaidena. Kazkokia negera nuojauta kad nebus man Kaledines dovaneles ir siemet  schmoll.gif  va tau kad nori ir du foliai ir PRG superinis o snypstas gaunasi. Na dar planuose turiu viena stimuliacija, o jei nea, po nauju darysiu GN, ir vel OS bandysim. Niu liudna ne kitaip  verysad.gif

labas Pifiene verysad.gif vykim blogas mintis šalin, jei dar aš turiu šiek tiek vilties, tai prašom ir tamsta labai neliudėt 4u.gif ir kaip suprantu šiandien dar nėra tas terminas kada turėtu tiksliai parodyt?
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 05, 08:39)
Labas rytas  4u.gif

Prisiduodu, kad siandien ryte neistveriau ir sugadinau viena NT.....ir taip varciau ir kitaip, tai nei po sviesai nei po tamsai jokio vaiduoklio nematyti....  verysad.gif  nesivaidena. Kazkokia negera nuojauta kad nebus man Kaledines dovaneles ir siemet  schmoll.gif  va tau kad nori ir du foliai ir PRG superinis o snypstas gaunasi. Na dar planuose turiu viena stimuliacija, o jei nea, po nauju darysiu GN, ir vel OS bandysim. Niu liudna ne kitaip  verysad.gif

kiek siandien dpo? na tikrai gal dar anksti? mirksiukas.gif neliudek is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 05, 09:42)
labas Pifiene  verysad.gif vykim blogas mintis šalin, jei dar aš turiu šiek tiek vilties, tai prašom ir tamsta labai neliudėt 4u.gif ir kaip suprantu šiandien dar nėra tas terminas kada turėtu tiksliai parodyt?

Viju viju, ir pati sau guodziuos, jei jau nebus tu II tai nors naujus audringai atsvesiu biggrin.gif
Na siandien 10 DPO tai nors kazkoks vaiduoklis butu teikesis islyst, bet nera nei su ziburiu (o jau as vaiduokliu spece, ju ieskot moku). Na praeita cikla 11 DPO atsibelde nelabosios, taip kad nezinau kada jau tas laikas. O kokia situacija pas tave? primink ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pifiene: 05 gruodžio 2013 - 08:46
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 05, 09:46)
O kokia situacija pas tave? primink  ax.gif

Man šiandien 15 DPI. Vakar anei vaiduoklio anei šiaip jokio ženklo kad galėčiau bent kiek įtarti nestuke.gif tai tiesiog laukiu mm termino (rytoj) ir jei jos nepasirodys, vėl gadinsiu NT ax.gif Nors vilčių labai daug nededu bet bent jau apsiraminau po vakar.. ne pirmas ir labai gaila bet tikriausiai ir nepaskutinis kartas kada tenka nusivilti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 05, 09:53)
Man šiandien 15 DPI. Vakar anei vaiduoklio anei šiaip jokio ženklo kad galėčiau bent kiek įtarti  nestuke.gif  tai tiesiog laukiu mm termino (rytoj) ir jei jos nepasirodys, vėl gadinsiu NT  ax.gif Nors vilčių labai daug nededu bet bent jau apsiraminau po vakar.. ne pirmas ir labai gaila bet tikriausiai ir nepaskutinis kartas kada tenka nusivilti  blush2.gif

na tenka palinketi vilties ir tau console.gif o kas belieka - laukti.
Ar matuoji BT? ka ji sako idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 05, 10:00)
na tenka palinketi vilties ir tau  console.gif  o kas belieka - laukti.
Ar matuoji BT? ka ji sako idomu  g.gif

Nea, BT gyvenime nesu stebėjusi... bet čia prisiskaičiau kad mergaitės matuojasi ir žino tikslų savo O laiką, dėl to nusiteikusi pradėti matuoti nuo sekančio ciklo kai sulauksiu mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 05, 09:46)
Viju viju, ir pati sau guodziuos, jei jau nebus tu II tai nors naujus audringai atsvesiu  biggrin.gif
Na siandien 10 DPO tai nors kazkoks vaiduoklis butu teikesis islyst, bet nera nei su ziburiu (o jau as vaiduokliu spece, ju ieskot moku). Na praeita cikla 11 DPO atsibelde nelabosios, taip kad nezinau kada jau tas laikas. O kokia situacija pas tave? primink  ax.gif

o su kokiu testuku bandei? man zinok 11 dpo vos vos iziurimas buvo o dariausi benu rausvaji 10 mui jautrumo. gal dar tiesiog ne laikas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2013 12 05, 10:42)
o su kokiu testuku bandei? man zinok 11 dpo vos vos iziurimas buvo o dariausi benu rausvaji 10 mui jautrumo. gal dar tiesiog ne laikas? 4u.gif

Dariausi su internetiniu (na kur juosteles tokios) pigus jie. Bet man atrodo jautrus, neparasyta g.gif
zalios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pifiene: 05 gruodžio 2013 - 10:21
Sveikos mergaites, tikiuosi nesupyksit, kad isiversiu cia su klausimu. As turiu pradeti stimuliuotis nuo kito ciklo, pas ginekologa uzsirasiau siam penktadieniui, nes pagal pastaruosius ciklus jau vakar turejau buti susirgus, matyt O ivyko veliau ir dabar eit man ar neiti neserganciai? Man atrodo, kad jei as pvz.: rytoj susirgsiu tai tikrai matys kad jau ovuliavus esu... Ar visada einat 1-3 ciklo dienom, ar teko eiti, ciklo gale ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugamama @ 2013 12 06, 10:08)
Sveikos mergaites, tikiuosi nesupyksit, kad isiversiu cia su klausimu. As turiu pradeti stimuliuotis nuo kito ciklo, pas ginekologa uzsirasiau siam penktadieniui, nes pagal pastaruosius ciklus jau vakar turejau buti susirgus, matyt O ivyko veliau ir dabar eit man ar neiti neserganciai? Man atrodo, kad jei as pvz.: rytoj susirgsiu tai tikrai matys kad jau ovuliavus esu... Ar visada einat 1-3 ciklo dienom, ar teko eiti, ciklo gale ? g.gif

Aš einu ciklo pabaigoje. Ir vakar buvau (buvo 9 DPO iš 15). Apžiūri ar nėra cistų ir nereikia vaikščiot ciklo pradžioj.
Atsakyti
QUOTE(Sugamama @ 2013 12 06, 10:08)

Sveikia,

Reikia eiti ciklo pradzioje, jau susirgus, butinai. Tai gali buti ir 3 ir 5 CD. Tada gine pasiziuri ar neliko cistu nuo praeito ciklo ir duoda leidima pradeti stimuliacija. O jei eisi nesusirgus dar tai jis gali pasiziuret nebent ar ivyko O ir ar ne nescia mirksiukas.gif bet vistiek lieps ateiti pirmoms ciklo dienoms.
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 06, 09:31)

kaip tu? mirksiukas.gif gadinai? blush2.gif bt kaip soktelejo bigsmile.gif
Atsakyti