Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(M7gle @ 2014 01 13, 09:35)
Sveikos dar kartelį,

Aš čia vėl tokiu kalusimu... gėriau 10 dienų duphastoną ir po tų 10 dienų turėjo atsirasti mėnesinės, bet jų nėra sad.gif nesuprantu kodėl taip ?sad.gif((( Ar tai normalu?

nezinau ar tai normalu bet man po stiluliacijos ir duphastono mmm velavo 1 men. verysad.gif per ta laika sugadimau n NT, ir dariau 2 kartus kraujo tyrima
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2014 01 13, 10:39)
O NT pasidaryti nereikėjo? O fufą nutraukėt jau?

Nieko nesidariau, man sakė, kad po 10 dienų turi atsirasti mėnesinės, bet dabar mąstau, kad gal praėjus nuo vartojimo 10 dienų turi atsirasti. O nėštumo testą net nežinau ar apsimoka daryti, nes kažkaip sunku patikėt, kad galėjo užkibt :/
Atsakyti
QUOTE(M7gle @ 2014 01 13, 13:44)
Nieko nesidariau, man sakė, kad po 10 dienų turi atsirasti mėnesinės, bet dabar mąstau, kad gal praėjus nuo vartojimo 10 dienų turi atsirasti. O nėštumo testą net nežinau ar apsimoka daryti, nes kažkaip sunku patikėt, kad galėjo užkibt :/

O dėl ko jum skyrė jį gerti?
Nu man neikart neišreguliavo ciklo dufas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2014 01 13, 15:02)
O dėl ko jum skyrė jį gerti?
Nu man neikart neišreguliavo ciklo dufas schmoll.gif

Man jį išrašė dėl nereguliarių mėnesinių, sakė kad man yra Policistinių kiaušidžių sindromas. Tai išrašė duphastoną ir metforminą gert. :/
Atsakyti
QUOTE(M7gle @ 2014 01 13, 15:33)
Man jį išrašė dėl nereguliarių mėnesinių, sakė kad man yra Policistinių kiaušidžių sindromas. Tai išrašė duphastoną ir metforminą gert. :/

O ką jis jums turi padaryti? Ta prasme dufas?
Aš pati gėriau metforminą o dufą tik po ovuliacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2014 01 13, 18:28)
O ką jis jums turi padaryti? Ta prasme dufas?
Aš pati gėriau metforminą o dufą tik po ovuliacijos  mirksiukas.gif

Turi sutvarkyti menesiniu cikla, nes jis nereguliarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M7gle @ 2014 01 13, 20:29)
Turi sutvarkyti menesiniu cikla, nes jis nereguliarus smile.gif

Aukseli kai turi PKS nieks jau to ciklo nesutvarkys schmoll.gif Reik imtis betkokių priemonių, kad kuo greičiau nestuke.gif o ne ciklą tvarkyti mirksiukas.gif Jei ne paslaptis pas ką lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2014 01 13, 21:32)
Aukseli kai turi PKS nieks jau to ciklo nesutvarkys  schmoll.gif Reik imtis betkokių priemonių, kad kuo greičiau  nestuke.gif  o ne ciklą tvarkyti mirksiukas.gif Jei ne paslaptis pas ką lankaisi?

Na gal ne taip pasakiau smile.gif kad menesines butu ir ovuliacija vyktu, kad galeciau pastoti smile.gif pas Jona Alisauska.
Atsakyti
QUOTE(M7gle @ 2014 01 13, 20:38)
Na gal ne taip pasakiau smile.gif kad menesines butu ir ovuliacija vyktu, kad galeciau pastoti smile.gif pas Jona Alisauska.

O nuo kelintos cd tau reik gerti dufą? O ką darot, kad vyktu ovuliacija?
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2014 01 13, 21:52)
O nuo kelintos cd tau reik gerti dufą? O ką darot, kad vyktu ovuliacija?

nuo sausio 2 dienos geriau duphastona 10 dienu ir kiekviena diena po viena tablete du kart i diena metfromina ir viskas. sake po 4 menesiu ateit pakrtotiniam tyrimam jeigu dar busiu nepastojus. Darys pilna skydliaukes tyrima. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(M7gle @ 2014 01 13, 21:00)
nuo sausio 2 dienos geriau duphastona 10 dienu ir kiekviena diena po viena tablete du kart i diena metfromina ir viskas. sake po 4 menesiu ateit pakrtotiniam tyrimam jeigu dar busiu nepastojus. Darys pilna skydliaukes tyrima. wink.gif

Aišku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, praėjom ir mes pakankamai ilgą laukimo ir gydymo kelią kol susilaukėm dukrytės, tad grįžtu į šią temelę norėdama palinkėti jums kuo didesnio tikėjimo ir vidinės stiprybės 4u.gif Po gydymo liko apie 150V Gonalio, gal ir negalima to daryti, bet jei kam reiktų - su malonumu atiduočiau... (Tik jo galiojimas iki šio mėnesio galo). blush2.gif
Atsakyti