Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių,

QUOTE(brasta @ 2013 11 30, 23:44)
Supratau, kad sveikata- neįkainuojamas turtas, griaužiuosi, kad anksčiau taip nesirūpinau savimi.
Geriau anksčiau,nei...Nuoširdžiausiai linkiu daug kibirų sveikatos 4u.gif
Galiu patarti ne iš patirties ax.gif mažiau imk į širdį 4u.gif
Atsakyti
as gaunu soc pasalpa tik uz vaikus,atidirbt nereikia.darzelis kainuoja 33 lt menesiui.na naudojuosi valstybe,bet vaikus gimdziau Lietuvai ax.gif

nataliuncik stiprybes,uzjauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o as nezinau kam gimdziau vaikus....
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 12 01, 01:17)
o as nezinau kam gimdziau vaikus....
Kvailas klausimas,brangioji.Kad gyventų,kam gi dar?
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 12 01, 01:11)
as gaunu soc pasalpa tik uz vaikus,atidirbt nereikia.darzelis kainuoja 33 lt menesiui.na naudojuosi valstybe,bet vaikus gimdziau Lietuvai ax.gif

nataliuncik stiprybes,uzjauciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kodėl už save ir vyrą negauni? jei čia nenori atsakyt-eik į fb
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 12 01, 11:26)
o kodėl už save ir vyrą negauni? jei čia nenori atsakyt-eik į fb

parasiau fb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 12 01, 00:11)
na naudojuosi valstybe,bet vaikus gimdziau Lietuvai ax.gif

kadangi vaikus gimdėm sau, tai abu dirbadami mokėdami mokesčius nuo algos iki algos neištempiam. finišuojam visada su minusu ženklu. turim trims vaikams darželio nuolaidą - i to xleb. ir jūs naudojatės ne valstybe, o mumis, kurie moka mokesčius į bendrą katilą. va mes ir galėtume pasinaudot, nes prie to katilo prisidedam, bet deja... negalėjau šįkart nutylėt, nes žiauriai pykstu ant žmonių su tokiu požiūriu. jei tėvų toks požiūris, toks ir vaikų. jau dabar kalba, kad dabartiniams 40mečiams nebus kas pensijas uždirba.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 12 01, 11:52)
kadangi vaikus gimdėm sau, tai abu dirbadami mokėdami mokesčius nuo algos iki algos neištempiam. finišuojam visada su minusu ženklu. turim trims vaikams darželio nuolaidą  - i to xleb. ir jūs naudojatės ne valstybe, o mumis, kurie moka mokesčius į bendrą katilą. va mes ir galėtume pasinaudot, nes prie to katilo prisidedam, bet deja...  negalėjau šįkart nutylėt, nes žiauriai pykstu ant žmonių su tokiu požiūriu. jei tėvų toks požiūris, toks ir vaikų. jau dabar kalba, kad dabartiniams 40mečiams nebus kas pensijas uždirba.

ir dirbau,ir mokejau mokescius,bet tai ateina toks laikas,kai darbo netenki,o gyvent is kazko reikia,tai ir pasinaudojau proga,kad vaikai gautu pasalpa.ar cia kazka blogo darau?
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 12 01, 11:16)
ir dirbau,ir mokejau mokescius,bet tai ateina toks laikas,kai darbo netenki,o gyvent is kazko reikia,tai ir pasinaudojau proga,kad vaikai gautu pasalpa.ar cia kazka blogo darau?

aš ne apie elgesį. aš apie požiūrį. ir taip galvojančių ne tu viena, tai ir netaikau konkrečiai tau. juk jei bedarbiui pasiūlytų darbą už min, jis geriau pasiims pašalpos variantą, nes dirbt už minimumą neapsimoka.
Atsakyti
Germine na su tais vaikais,tai turejau omeny nzn as sau,ar vyrui,ar valstybei,ar siaip.....

arden as manau kiekvienas is musu kartais pasako kad juk vaikus gimdem Lietuvai,kodel musu valstybe negaletu nors kazkiek mums padet juos augindama,nes juk niekam neidomu kiek islaidi darzui,vaistams,burelems,kad tavo vaikas nesislaistytu gatvemis ir tt. As manau cia labiau is tokios operos tos pasakymas. Del pasalpu...nzn niekada negaudavau bedarbio pasalpos,nors dirbau ir uz 100 lt daugiau nei bedarbio pasalpa,nes ir taip mano tos algos neuztegdavo busto paskolos padengt.

nataliuncik kaip tu?
Atsakyti
Mentas, ne tame esmė kas kaip galvoja kam vaikų prigimdė. apie pagalbą sutinku, kad tikrai nepamaišytų. man, kaip jau minėjau, nuolaida darželiui jau didelė paspirtis, nes už 3 vaikus pilną mėnesį lankiusius mokėjau 250 lt. man daug, o jei nuolaidos nebūtų? bet aš, mano vyras mokam mokesčius į bendrą katilą iš kurio dalinama tiems, kurie nieko nemoka. ir ramia sąžine teškia, naudojuos valstybe, bet žmogus nesuvokia, kad naudojas mumis. dėl to ir pikta labai, nes tokių ne 100, o tūkstančiai.
Atsakyti
arden cia mums atodo kad jie ramia sazine naujuodasi tuo,manai visi like be darbo dziaugiasi ir gaudo kaifa? tikrai ne... aisku yra visokiu,bet as nepazystu tokiu kurie dziaugiasi budami nebarbiais,ar gaudami kazkokius soc,nes vien prasydama pagalbos buni dazniausiai i toki suda panardinamas ir pazemindamas...tik kad nebeturi pasirinkimo ir turi prasyt.
Atsakyti